نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
در کدام تاپیک چنین موردی پیش آمده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
در کدام تاپیک چنین موردی پیش آمده؟
ممنون آقا کیوان که پاسخ میدهید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
در تاپیک تاریخ تولد, جشن تولد
سلام
ضمیمه موزیک تقدیم پیوست کنم موزیک پیوست نمی شود مشکل دارد حجم موزیک خیلی کم است متخصص فنی مشکل ضمیمه پیوست درست نمی کند راهنمایی کنید ممنون:72::72::72:
چند تا پیام از پوشه دریافت و ارسال حذف کردم و طبیعتاً به پوشه ی سطل زباله منتقل شده، اما پوشه سطل زباله خالی هستش!
چرا؟
با سلام و احترام
احتمالا اشتباهات کاربری باشد. البته کاربران تعداد پیامهایی که بخش خصوصی دارند محدود هست و این آمار شامل همه پوشه های آنها حتی پوشه سطل زباله می شود که به خاطر محدودیت ممکن است حذف شده باشند.
نکته دیگر شما اگر نمی خواهید به طور کلی پیامی را حذف کنید و تمایل دارید به سطل زباله بفرستید می توانید از گزینه انتقال در پایین صفحه پیامها استفاده کنید و روی سطل زباله تنظیم کنید تا پیامها به سطل زباله منتقل شوند.
با تشکر
چی کار کنیم دیگه وقتی تالار انتقادات و پیشنهادات نیازمند شارژه یه پیشنهاد هم که داریم مجبوریم قاچاقی بگذاریم! خوب این پیشنهادات و انتقادات را آزاد می کردید!
و اما بعد آقای مدیر عزیز یه سری کاربرا هستند که گاهی اوقات یه چند ماه پاشون را توی تالار نمی گذارند بعد یه دو سه روز میان دوباره می رن تا برنامه بعدی خدا نگهدار شما!
این کاربرا گاهی اوقات ممکنه علاقه هم داشته باشند توی برخی موضوعات مشارکت کنند اما خوب به خاطر دو سه روز نمی ارزه یه ماه شارژ خریدن!
حالا پیشنهاد من این بود که شارژهای مبتنی بر استفاده هم داشته باشین. یعنی فرضا شارژ برای 100 پست. یا شارژ برای ده تاپیک جدید و 100 پاسخ و شارژهای این مدلی
البته این که در نرم افزار mybb قابل پیاده سازی هست یا نه و پلاگین هایی که استفاده می کنید این کار را پشتیبانی می کنند یا خیر نمی دانم. اما در صورتی که پیاده سازیش سخت نباشه به نظرم امکان خیلی خوبیه. اگه پیاده سازیش کردین منم شارژ می خوام :72:
از مدیران محترم عذرخواهی می کنم که مجبورند پست را جا به جا کنند.
یا علی
سلام
دوست عزیز شما میتونید از طریق ارتباط با ما که پایین همین صفحه هستش با مدیریت در ارتباط باشید.
اونجا دیگه نیازی به قاچاقی مطرح کردن موضوع نیست ! و نیازی هم به شارژ نداره.
سلام من تازه ثبت نام کردم سوالاتم رابه چه کسی بفرستم خواهشا راهنمایی نمایید ممنون
با سلام و احترام
شما با توجه به اینکه عضو انجمن آزاد هستید دسترسی دارید که سئوال خصوصی ارسال کنید، لذا می توانید به انجمن مشاوره تخصصی و خصوصی بروید و روی گزینه ارسال موضوع جدید کلیک کنید و سئوال خود را مطرح کنید.
گفتنی هست سئوال شما خصوصی بوده و فقط خودتان می بینید و اعضاء دیگر دسترسی ندارند و بنده هم پاسخ خواهم داد.
این تغییر رنگ صفحه پستمون از کجا قابل تغییره؟
کسی نمی تواند شخصاً تنظیم کند مدیر دسترسی دارد و تنظیم می کند البته طبق معیارهایی که مد نظر دارد برای مورد توجه قرار گرفتن پستهای مفید و مشاوره ای مؤثر و مورد تأیید
سلام آقای مدیر،
سوالات زیر از چه طریقی از شما پرسیده شدند؟
http://www.hamdardi.net/thread-31870.html
http://www.hamdardi.net/thread-32116.html#post317356
با سلام
قبل از فعالیت تالار گفتگوی همدردی ، ما مقالات را فقط در سایت همدردی منتشر می کردیم و از طریق سایت همدردی نیز پاسخگوی مشاوره تخصصی به مراجعان بوده ایم.
لذا کاربرانی که بازدید کننده سایت همدردی هستند ، از طریق فرم مشاوره درخواست مشاوره می کنند. که پاسخ ارسال می شود.
با تشکر
با سلام مجدد
با توجه به امکان عضویت در انجمن آزاد که برای کاربران تالار فراهم شده است. و سهولت ارسال سئوال و گرفتن مشاوره خصوصی برای آنها ، تصور نمی کنم خیلی نیاز به تکمیل فرم مشاوره برای اعضاء کاربرد داشته باشد.
بیشتر کسانی که عضو تالار نیستند و از طریق سایت همدردی وارد می شوند و صرفا یکبار مشاوره می خواهند، از طریق فرم مشاوره اقدام می کنند.
سلام
با توجه به پیش زمینه ای که از منش آقای مدیر در ذهنم هست، نیاز به توضیح اضافه در خصوص "حق داشتن فضای خصوصی" و لزوم آن در این تالار نمی بینم و یکراست می روم سر اصل مطلب:
1- (حذف شد- چون نمی دانستم که امکان فعال کردن "invisible mode" برای اعضا هم وجود دارد.)
2- آیا وجود صفحه ایندکس تالار که نشان می دهد فلان کاربر دارد فلان موضوع را سرچ می کند و یا بهمان کاربر دارد پیغام خصوصی می نویسد یا آن یکی دستش توی دماغش است(!):biggrin: و ... به دیگر کاربران ربطی دارد؟! لطفا بفرمایید فسلفه وجود چنین صفحه ای در راستای کدام هدف مشاوره ای و آموزشی تالار است؟
سومین پرسش من ربطی به موضوع مطرح شده در بالا ندارد. بنا بر این شماره ای هم ندارد!
چرا اگر "مهمان" باشید و یک تاپیک تازه به روز شده از قسمت " آخرین ارسال ها" را باز کنید، مجبورید پست اول را برای n امین بار رویت کنید و سپس خودتان طی چند کیلیک زحمت صفحه به صفحه کردن و رسیدن به آخرین پست را متحمل شوید. اما اگر بعنوان "کاربر" همین مسیر را انتخاب کنید، یکراست به پست آخر هدایت می شوید؟ هدف از این "لقمه را دور سر کاربر مهمان بدبخت پیچاندن" :friendly_wink: چیست؟!
سپاس:72:
با سلام
منم یه سوال کوچولو دارم بعضیا "حالت من" دارن ! اما من ندارم ! چرا؟
ببخشید سوالم کوچولویه اما من همیشه دوست داشتم این حالتم و بگم ! الانم که جز مشترکین هستم بازم نمیتونم ! اما بعضی اعضایی که مشترکین هم نیستن "حالت من" دارن!!!!!
از کجا این" حالت من" ظاهر میشه؟:303:
ای دختر بیخیال بی خیالی رو بذار کنار خوب گوش بده ببین چی می گم.برو پایین صفحه
سمت چپ اونجایی نوشته blue demon بالاش یک مثلت کوچیک می بینی،روش کلیک
کن یه لیست میاد،default style انتخاب می کنی،وقتی شکل صفحه تغییر کرد،می ری
بالا در نوار ابزار،حالت من رو می بینی.
با سلام
2 - این امکانات برنامه فنی همه تالارهای گفتگو هست. و ما طرح ریزی و برنامه نویسی نکرده ایم.
البته اگر همه اعضاء نظر شما را داشته باشند می توانیم از مدیر فنی بخواهیم این قسمت را حذف کرده یا دسترسی اش را بردارند:305:
3 - تالار همدردی وقتی کاربری وارد می شود می تواند او را شناسایی کند و متوجه شود که کجا را خوانده و کجا را نخوانده است. لذا او را به آخرین پست خوانده نشده می برد.
لیکن وقتی کسی به صورت میهمان وارد می شود و تالار او را تشخیص نمی دهد او را به مطلع تاپیک می برد تا در جریان همه چیز قرار بگیرد. و بدیهی هست که اگر مجددا سر بزند چون لاگین نشده است ، برنامه تشخیص نمی دهد.
سلام
اعضایی که خارج از ایران هستند، و کارت های ایرانی ندارند، چطور می تونند حق عضویت پرداخت کنند و یا از امکانات انجمن آزاد استفاده کنند؟
ممنون.
با سلام و احترام
باید از طریق واسطین و نزدیکان خود در داخل ایران اقدام نمایند.
سلام.طاعات و عبادات قبول:72:
مدت پنج روزه که فرم انجمن آزاد رو پر کردم ولی نمیتونم وارد انجمن بشم آیا زمان بیشتری باید بگذره؟
از زحماتتون سپاسگذارم:72:
سلام.من پاسخ ایمیل رو تازه دیدم ببخشید:72::72::72:
سلام
برای تغییرنام کاربری باید ازلینک تماس باما درخواست بدم؟
اینکارروکردم اما نشد
میشه راهنمایی کنید.ممنون
سلام آقای مدیر
چرا با اینکه عضو انجمن ازاد هستم نمیتونم تو تاپیک ها منتقل شده انجمن آزاد پست بذارم؟
از جمله تاپیک های سایر موارد بررسی( موضوع گربه)؟
پس چطور باید بحث کرد؟
با سلام
بنده تست کردم مشکلی نداشت.
لطفا بررسی کنید که آیا در تاپیک های دیگر انجمن آزاد هم مشکل دارید و یا صرفا در این تاپیک مشکل دارید.
دقت کنید ممکن است بعضی تاپیکها قبل از انتقال به انجمن ازاد بسته شده و بعد انتقال پیدا کرده باشد که در چنین مواردی باید گزارش فرمایید تا باز شود.
با تشکر
سلام
من تست کردم کلا تو انجمن ازاد گزینه پاسخ به موضوع ندارم اون موضوع هم که باز بود ولی نتونستم پست بذارم.
آفرین فرشته اطلاع رسانی کردی.منم همین مشکلو دارم.
با سلام
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، مشکل حل شد.
اگر باز موردی بود بفرمایید تا حل شود
موفق باشید
سلام
با عرض ادب و احترام و تشکر از مدیریت خوب شما
1 من نمیتونم از در گاه فکس فایر که قبلا راحت وارد میشدم وارد بشم واز صفحه اول جلوتر نمیرم ولی در سایتهای دیگر مشکل ندارم . من فیلتر شکن هم ندارم .
2 چطور میتونم برا یکی از اعضا به عنوان رسم تشکر یک شارژ شش ماهه هدیه بدم .
لطف میکنید راهنمایی میکنید
با سلام و احترام
1 - مرورگر خود را آپدیت کنید. در پستهای قبلی همین تاپیک این مشکل مطرح و توسط پشتیان تالار پاسخ داده شده است.
2 - پیشنهاد اعضاء در مورد تشویق بعضی کاربران با پست های مفید، (که البته خصوصی با ما در میان می گذارند )؛ جزء وظایف مدیران همدردی هست که انجام می دهند.
به خاطر مشکلاتی که قبلا درخصوص شارژ عضو به عضو داشته ایم. شارژ مستقیم امکان ندارد. لیکن اعضاء می توانند کمک داوطلبانه به تالار داشته باشند. و حتی مورد مصرف آنرا مثلا شارژ کاربران با ارسالهای مفید را مشخص کنند. البته بی ریا و بدون مشخص شدن هویت فرد برای شارژ گیرنده.
جون هرکی دوست دارین پست هاتونو پاراگراف بندی کنید.
چطوریه که بعضی ها اسمشون آبیه بعد سیاه می کنن؟دیدیم سیاه >> آبی ولی آبی >> سیاه؟
با سلام و احترام
نکته بسیار بسیار مهم هم اینه:
گاهی هم افراد ایمیل جدید اما غیر معتبر وارد می کنند، که نمی توانند کد فعال سازی دریافت کنند و بدینوسیله نام کاربری آنها از دست می رود و متاسفانه ما هم کاری برایشان نمی توانیم بکنیم.
==============
پاورقی: این تاپیک به خاطر کثرت پستها بسته می شود. ادامه در:
دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)2