ا ماه پیش این اتفاق برام افتاد .اصلا جرئت نکردم به مامانم بگم .دارم دیوونه میشم .هرشب کابوس میبینم .نمیدونم باید چیکار کنم حالم خیلی بده
اگه بگم میکشنم به خدا
نمایش نسخه قابل چاپ
ا ماه پیش این اتفاق برام افتاد .اصلا جرئت نکردم به مامانم بگم .دارم دیوونه میشم .هرشب کابوس میبینم .نمیدونم باید چیکار کنم حالم خیلی بده
اگه بگم میکشنم به خدا
نازنین جان عنوان تاپیکت محاز نیست
در ضمن توضیح کامل بده که چه اتفاقی برات افتاده با ارامش اینجا مجازی هستش و کسی ، کسی تورو نمیشناسه که بخواد بکشت یا محکومت کنه پس راحت تعریف کن
چطوری عنوان رو عوض کنم
پسر خالم این بلارو سرم آورد و بعدم با تحدید چند بار تکرارش کرد دیگه نمیتونم تحمل کنم.اگه مامان بابام بفهمن منو میکشن .اگه بهشون بگم باور میکنن من تقصیری نداشتم؟ نمیکنن حتی شماهم باور نمیکنید همیشه میگن کرم از خود دختره بوده وگرنه این اتفاق براش نمیوفتاد مامان خودمم همش مگفت حتما دختره یه کاری کرده که پسره افتاده دنبالش
به خدا من هیچ کاری نکردم! کل اشتباهم تنها موندن با یه پسر تو خونه بوده که اونم اگه خالم با اعتماد به پسرش تنهامون نمیذاشت اینطوری نمیشد
حالم ازش بهم میخوره میگه نترس میام خواستگاریت ولی این بی شرف فقط داره ازم سو استفاده میکنه همش تحدیدم میکنه که فلان کارو میکنم
دیوونه شدم حالم بده اینجا یه فضای مجازیه میتونم همه حرفامو بزنم تهش متحمم که بکنید اهمیتی نداره ولی اگه بابام بفهمه بیچاره میشم
سلام
به همدردری خوش اومدید.
یک پست دیگه در تاپیکی با موضوع تجاوز از خانم فرشته مهربان هست در این جا (پست 23)
اگر شرایط خاصی دارید که نمیتونید به خانواده بگید بیشتر توضیح بدید لطفا البته بدون آوردن نشونه هایی از خودتون که شاید قابل شناساییتون کنه البته برای کسی که بیرون از این جا شما رو بشناسه (مثل شهر و اسم واقعی یا ... )نقل قول:
حرف گوش کن اگر میخوای یک بار برای همیشه خلاص شوی
به 110 خبر بده ، بخصوص وقتی اون پسر توی کوچه شما حضور داره .
به دایره مفاسد اجتماعی هم مراجعه کن و ماجرای تجاوز به عنف و اکنون ایجاد مزاحمت را گزارش کن . سیم کارتت رو در اختیارشون بگذار که اس ام اس هاش رو بخونند .
عزیزم ، چون این موضوع فقط به شما بر نمی گرده و این افراد مصداق شرور هستند . دایره مفاسد و برخورد با اشرار به طور جدی به عنوان یک مشکل اجتماعی با آن برخورد خواهد کرد . اینکه اسم ارگانی مثل بسیج رو هم آورده اند نشونه اینه که می ترسند که شما شکایت کنی . لذا پیشاپیش میخواهند بترسونند که شما احساس کنی دستت به جایی بند نیست ، اینو مطمئن باش . یعنی اگر شکایت کنی و قاطع باشی برنده خواهی بود و مهمتر اینکه چه بسا شر عده ای ارازل را از سر دیگران کم کنی . یعنی نه تنها به خودت کمک کرده ای بلکه به جامعه هم کمک کرده ای ، اینجوری اشتباهت در رابطه برقرار کردن و اعتماد به این دوستیهای غلط را جبران می کنی .
در هر صورت کسی از فامیل یا خانواده باید در جریان باشه و شما را همراهی کنه و ترجیحاً یک مرد و یک زن از فامیل یا خانواده را باید در جریان بگذاری .
دوست پسر دوستت کار بیهوده ای هست . و اساساً باید دور دوستهایی که اهل دوستی با پسرا هستند را خط بکشی . تو از همین جا ضربه خورده ای .
شک ندارم که از ترس اینکه تو را امل ندانند رو به رابطه با یک پسر آورده ای و ..... این سادگی ها و ترس و ضعف کار دستت میده . اگر همینگونه با ترس پیش بروی عاقبت وخیمی در انتظارته که اون وقت نه تنها خانواده می فهمند بلکه داغون می شوند .
علاج واقعه را قبل از وقوع بکن .
محکم باش و برو شکایت کن و خانواده را ، حد اقل خواهرت را در جریان بگذار .
ضمنا این پست (پست 81) از آقای majid_k هم شاید بدردتون بخوره:
برای تعویض عنوان و یا هر مشکل دیگه که در سایت داشتید و نیاز به تماس با مدیریت انجمن داشتید از قسمت تماس با ما (که اون پایین صفحه و هم در بالای صفحه نوشته شده) اقدام کنیدنقل قول:
شما نیاز داری به پلیس به صورت مستقیم مراجعه کنی.و پرونده ای در دادسرا در بخش تجاوز به عنف تشکیل بشه. اما مجبور نیستی به پلیس آدرس محل سکونت و خانواده را بدی. بخاطر ارسال نامه های قضایی و پیگیری شکایت از طرف پلیس میتونی از آدرسی غیر از آدرس محل زندگیت استفاده کنی. ضمنا پلیس هیچ یک از اعضا خانواده شما را در جریان قرار نخواهد داد.
ضمنا در هر 24 ساعت فقط 3 پست میتونید بگذارید اگر نیاز به مشاوره خصوصی با کارشناسان سایت داشتید میتونید مشترک انجمن آزاد بشید.اطلاعات بیشتر در نحوه دسترسی به انجمن های همدردی(مشاوره تخصصی عمومی و مشاوره تخصصی خصوصی )
ویرایش:پست قبلیتونو بعد از ارسال پستم دیدم.انشاالله کارشناسان بیشتر راهنماییتون کنند
مطمئنا باور می کنیم شما تقصیری ندارید چون این جا دلیلی برای دروغ گفتنتون نیست ولی دیگه به تهدیدهاش گوش نکنید و به خانواده و پلیس اعتماد کنید.
نگران نباش نازنین جان از قدیم گفتن ادم بی گناه پای دار میره اما بالای دار نممیره ..... توکل کن به خدا و ارامشت رو حفظ کن ....
لطفا از اول ماجرا تعریف کن که چی شد
بالای صفحه قسمت تماس با ما میتونی اقدام کنی ......
این پستی که الان قراره بزاری اخرین پست برای امروزت هست پس کامل توضیح بده تا دوستان همراهی و راهنماییت کنن
تاپیکتو گذاشتم تو نیاز به کارشناسا اما اگه نیومدن اشتراک ازاد می تونی بگیری تاپیک خصوصی بزنی مشورت بگیری
http://www.hamdardi.net/payments.php
سلام نازنین خانم.ازاتفاقی که افتاده واقعا متأسفم. آرامش وخونسردی خودت روحفظ کن.درموردگفتنش به مادرت پیشداوری نکن مطمئنا اگه مادرت عصبانی هم بشه اما استدلال میکنه اگه تو مقصربودی بهش نمیگفتی.حالافکرشو کن اگه بعدا خودشون متوجه بشن ثابت کردن اینکه مقصرنبودی چقدر دشوارمیشه..به هیچوجه با پسرخاله ت تنها نشو وازتهدیداتش نترس..تو نیازبه مراقبتهای روحی وجسمی داری بخصوص اگه تماس کامل بوده.بایدپیشگیری های پزشکی بشه قبل ازاینکه شرایطت حادتربشه. اگه نمیتونی مستقیمابه مادرت بگی سریعتر بایک مشاورقضیه رو درمیان بگذارتادرصورت صلاحدیدخودش میدونه چطور به مادرت موضوع رودرمیان بگذاردکه مشکلی برای تو وخانوادت پیش نیاد....الان ترست هست که به تو آسیب میزنه نه خانوادت....
دقیقا چیا رو بگم ؟
دایی مامانم فوت کردن تا 7اونجا بودیم منم چون تحمل عزادای ندارم خالم بردم خونشون ولی مامانم اینا موندن شهرستان . تا خبر دادن مامان بزرگم حاش بد شده .خالمم سریع برگشت. قرا بود دختر خالم بیاد پیشم ولی نیومد و گفت کاری براش پش اومده .من دو روز با این بی وجدان تو خونه تنها بودم . مرگو جلو چشمام دیدم
جیغ و داد کردم اونم اولش آروم بود هی میگفت عقدت میکنم ولی بعد شروع کرد به کتک زدنم و تحدید کردن. میگفت هر مشکی هم پیش بیادبری منه آبروی من میره بابای من سکته میکنه اصلاکی باور میکنه تجاوز کرده؟ دخت خالم که اومد فهمید ولی بی وجدان به مامان گفت تمام این دو روزپیشم بوده . بعدم گفت ساکت باشم و آبرو ریزی نکنم تا رستش کنه.
رابطمون کامل بوده . تا حالا 4 بار. همش هم تحدید میکنه میرم به بابات میگم فکر کردی چی میشه ؟ تهش بابات سکته میکنه خودت بی آبرو میشی منم میام میگیرمت بی عزت و بی آبرویی میبرمت .
بابام سنش بالاست فوق العاده هم خشن و بی منطقه
اگه بهشون بگم آخرش بایدباهاش ازدواج کنم ؟ میترسم تهش چیزی باشه که اون میگه
درود بانو
به همدردی خوش آمدید
واقعا نمی دانم چی باید بگم برای موقعیتی که درش قرار گرفتید واقعا ناراحت شدم:72: خدایی حتی توان نوشتنم ندارم چقدر یه فرد میتواند کثیف و پست باشه بخواد چنین کاری انجام بده.
شما 2تا راه حل داری
1.اینه که سکوت کنی و هیچی نگی و اینکار احتمالا ادامه پیدا کنه و در آینده مشکلات بسیار زیادی برات اتفاق میوفته که قسمتیشو دوستان گفتن
2.عضویت انجمن آزاد بگیرید و بصورت مستقیم زیر نظر مدیر و مشاورین سایت قدم بردارید موضوع شما بسیار حساسه و بهتره زیر نظر مشاور متخصص باشه.
http://www.hamdardi.net/payments.php
حق اشتراک يکماهه انجمن آزاد 10000 تومان
حق اشتراک 3ماهه انجمن آزاد 28000 تومان
ولي بهتره که سه ماهش را پرداخت نماييد
چنتا حسن داره.1.بصورت انلاين مشاوريد سايت در اختيار شما هستن و لازم نيست وقت بگيريد يا از منزل خارج بشيد.2.قيمت مناسب نسبت به بيرون 3. از همه مهمتر حداقل خيالت راحته سايت داراي مشاورين متخصص و باتجربه اي هستش
مسئله اینه که مشاورین سایت باتجربه و متخصص هستند و مشاورین بیرون باید بگردی و فرد متخصص را پیدا کنی و این اتلاف وقت اصلا برای شما خوب نیست.
از کمک مدیر و مشاورین سایت استفاده کن منم خصوصی پیام میدم به تایپیک شما بیان و نظر بدن با سپاس بسیار از بانو مینوش گرامی:72:
با نظر جناب AMMIN مئافقم یه طریق میتوانید بروید پیش مشاور و برای ایشون توضیح بدید بصورت کامل ماجرا را توضیح بدید و ایشونم درخواست میکنن از مادرتان تا بیان پیش ایشون.یا برید از طریق قانونی همانطور که بانو فرشته مهربان نوشتند اقدام کنید.
پ.ن:اینکه این مشکل شما بزرگه درش شکی نیست من خودم پدرم و این موضوع هضمش خیلی سنگینه ولی اینو یادت باشه یه پدر همیشه خوبیه فرزندشو میخواد و توی هرشایطی اول به فرزندش اهمیت میده و براش مهمه آیندش بنظر من هرکاری میکنید فقط آرام باشه و از مسیر و درست و چه بهتر که زیر نظر به مشاور متخصص و باتجربه قرار بگیری.
اینم بدونید این مشکل قبلا هم توی تالار رخ داده اگه اصولی و منطقی بدور از احساسات و جنجال اقدام کنید میتوانید این مشکل را به بهترین نحو کنترل کنید و حدالمقدور آسیب کمتری وارد بشه به شما.حتما بعد از حل این مشکل به مشاور مراجعه کنید برای ترمیم روح آسیب دیده خودتان.
بازم میگم واقعا متاسف شدم از این موضوعی که برای شما اتفاق افتاد فقط بدونید مدیر و مشاورین و کاربرای سایت هرچه در توان داشته باشند برای حل مشکل شما انجام میدن:72:
- - - Updated - - -
نترس توی اینجور مواقع اصلا و ابدا نترس چون بترسی مطمئن باش راه به جایی نمیبری که هیچ بلکه ضربه بدتری هم میخوری این شما نیستی که باید بترسی چون قربانی هستی پس لطفا قاطعانه تصمیم بگیر و پیگیری کن:72:
با سلام و احترام
اگر رابطه کامل بوده و دیگر دختر نیستید، به هیچ وجه مخفی کاری به صلاح شما نیست. به هر حال در آینده مشخص می شود و چون شما ساکت ماندید دلیل رضایت شما عنوان خواهد شد.
در چنین مواردی باید قاطع و قوی باشید. (که اگر قبلا بودید این مشکل پیش نمی آمد.) و حالا هم اگر قاطع نباشید شرایط شما بدتر خواهد شد.
شما سریعا باید با یک وکیل صحبت کنید ، شکایت تنظیم کنید و سریعا از طریق پزشک قانونی و آزمایشات لازم پرونده را تکمیل کنید.
چون بحث تجاوز به زور و کتک هست ، پرونده قویا به نفع شماست.
حالا چه شما و خانواده ات از حقتون بگذرید یا بایستید تا مجازات شود ، در هر دو حال شرایط شما پایدار می ماند و در آینده سربلند هستید و به عنوان یک دختر بد در نزد هیچکس دیده نمی شوید.
=============
البته اگر شرایط خاصی دارید مثلا در بعضی فرهنگ ها قتل های ناموسی یا خشونتهای خاص یا .... وجود دارد. لازم هست حتما حضوری به یک مشاور مطرح کنید و طی جلساتی تمام گزینه ها را با توجه به احساسات شما، مشکلات شما، موقعیت خانواده خودتون و ایشون بررسی شود و تصمیمات در مراحل مختلف گرفته شود. .و اگر لازم باشد این خبر از طریق جلسه مشاوره به والدینت داده شود.
لطفا عجله کنید، چون باید سریعا پرونده پزشک قانونی شما تشکیل شود.
اگر ترس داشته باشید و نگران بمانید. در آینده حتی مشاور و قاضی و یا خواستگار آینده ات هم نمی پذیرد شما بی تقصیر هستید چرا که هیچ مدرک عقل پسندی نخواهید داشت.
با سلام و احترام
اگر رابطه کامل بوده و دیگر دختر نیستید، به هیچ وجه مخفی کاری به صلاح شما نیست. به هر حال مشخص می شود و چون شما ساکت ماندید دلیل رضایت شما عنوان خواهد شد.
در چنین مواردی باید قاطع و قوی باشید. (که اگر قبلا بودید این مشکل پیش نمی آمد.) و حالا هم اگر قاطع نباشید شرایط شما بدتر خواهد شد.
اگر وضعیت خانواده شما واقعا به طوری هست که این موضوع آسیب جبران ناپذیری به کسی می زند، شما سریعا باید با یک وکیل صحبت کنید ، شکایت تنظیم کنید و سریعا از طریق پزشک قانونی و آزمایشات لازم پرونده را تکمیل کنید.
چون بحث تجاوز به زور و کتک هست ، پرونده قویا به نفع شماست.
حالا چه شما و خانواده ات از حقتون بگذرید یا بایستید تا مجازات شود ، در هر دو حال شرایط شما پایدار می ماند و در آینده سربلند هستید و به عنوان یک دختر بد در نزد هیچکس دیده نمی شوید.
=============
البته اگر شرایط خاصی دارید مثلا در بعضی فرهنگ ها قتل های ناموسی یا خشونتهای خاص یا .... وجود دارد. لازم هست حتما حضوری به یک مشاور مطرح کنید و طی جلساتی تمام گزینه ها را با توجه به احساسات شما، مشکلات شما، موقعیت خانواده خودتون و ایشون بررسی شود و تصمیمات در مراحل مختلف گرفته شود. .و اگر لازم باشد این خبر از طریق جلسه مشاوره به والدینت داده شود.
لطفا عجله کنید، چون باید سریعا پرونده پزشک قانونی شما تشکیل شود.
اگر ترس داشته باشید و نگران بمانید. در آینده حتی مشاور و قاضی و یا خواستگار آینده ات هم نمی پذیرد شما بی تقصیر هستید چرا که هیچ مدرک عقل پسندی نخواهید داشت.
شما هنوز دخترین ؟
آخه عزیز من دو روز با این پسر تنها توی یه خونه بودی که چی
به نظر من اول بهتره به مادرت بگی هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی سریع تر
به نظرم ابروش میره اگه به کسی بگه به نظرم باید باهمون پسره ازدواج کنه و سعی کنه زندگی عاشقانه ای داشته باشه و به جای اینکه ترس داشته باشه. تو بعضی از فرهنگا و خانواده ها این گناها نابخشودنیه
به نظرتون ازدواج با پسری متجاوز درسته ؟
مطمئن باشین اون زندگی دیر یا زود به فاجعه تبدیل میشه.
بهترین راه اینه که قانونی حقتون رو بگیرین.
یا پدر مادر رو در جریان بذارین و نگذارین دیر شه.
عزیزم چند سالته؟ می دونی که پزشک قانونی اگر زود مراجعه کنی می تونه تجاوز رو تشخیص بده و این تهدیدهای پسر خالت برای اینه که از شما بیشتر سوء استفاده کنه؟
مقصر اونه و اونه که باید بترسه. ابرو از اون میره نه شما.
در ضمن اگر تجاوز به عنف و کتک بوده قطعا علایمی داره از ضرب و جراحت که هر چه سریعتر قبل از از بین رفتن پزشکی فانونی باید تایید کنه تا بشه سند حرف شما.
اگر رابطه هم کامل بوده و دیگه دختر نیستی پزشکی فانونی از طریق معاینه میتونه تاریخ نسبتا دقیق وقوع این عمل را تعیین کنه.هرچی نزدیکتر باشه دقیقتر تعیین میکنه . تعلل رو کنار بگذارید.
تهدیدهای او برای این است که می داند خودش گیر است و لذا می خواهد شما بترسید و کاری نکنید .
وقتی شما شکایت کنید و محکم پای آن بایستید این نزد خانواده ات بی تقصیر بودن شما را نشان می دهد چون کسی که خودش باعث شده باشد که اقدام به شکایت نمی کند . اما اگر تأخیر کنید هم علائم و آثار از بین می رود هم کسی دیگر باور نمی کند که شما به زور مورد تجاوز قرار گرفته ای پس اگر می خواهی به خودت کمک کنی راه درست همین است و بس ..... سریعاً اقدام کن
دوست عزیز:72:
خیلی برایت ناراحت شدم کارشناسان تالار راهنمایهای ارزنده ای کردند لطفا حتما حتما به صحبتهای مدیر همدردی
و فرشته عزیز عمل کن.:305:
امیدوارم خانواده ات بخصوص پدر و مادرت در این وضعیت پشتبانت باشند و با پیگیری قانونی این انسان پلید رو به سزای
عملش برسونند گرچه میدانم خانواده دختر خانم ها در این موارد تما سعیشان را میکنند که با سکوت و حجب و حیای
بیش از اندازه جلوی علنی شدن موضوع رو بگیرند ولی امیدوارم خانواده شما اینچنین نباشند.:323:
متاسفانه آسیب روحی و روانی این تجاوز در فکر و ذهن شما خانه کرده اگر با پیگیریهای مشاوره ای و قانونی
خودتون رو در مسیر درمان صحیح و اصولی قرار ندید عوارض و پیامدهاش دامنگیر زندگی آینده و انتخاب همسر و ....
میشود. این فرد خاطی رو هم حتما حتما با کمک مراجع ذیصلاح و با کمک شواهد پزشکی قانونی به اشد مجازات برسونید
وهیچ دلرحمی در این مورد نداشته باشید که متاسفانه هر مهربونی و عطوفتون در این مورد خیانت به روح و روان خودتون
و دختران معصومی است که در مسیر این انسان پلید قرار میگیرند.:81:
آگاه باش که تشکیل پرونده و پیگیری قانونی شما کمک میکنه که حتی در آینده در صورت بروز مشکلات با همسر آینده در مورد دوشیزگی شما هم یک مدرک قانونی داشته باشی که به شما تجاوز شده و خودتان
تمایل نداشته اید در غیر اینصورت مجبورید مرتب به پسر خاله تان باج دهید که سکوت کند یا همسر او شوید.
متاسفانه چند ماه پیش تاپیکی از دوستان متاهل بود که با وجود اینکه همسرشان میدانستند قبل ازدواج به ایشان تجاوز شده و لی بعد از چند سال زندگی ادعا میکردند تو خودت میخواستی و وارد آن رابطه شده بودی
و متاسفانه دوستمون هیچ مدرکی نداشت و بعد از سالها هیچ چیز قابل اثبات نبود.
من نتونستم اون تاپیک رو پیدا کنم اگر دوستانی تونستند لطفا لینکش رو اینجا قرار دهند.
توکلت برخدا باشد:323:
------------
پ. ن . متاسفانه یاد فیلم " هیس دخترها فریاد نمیزنند افتادم"
من فقط برای این ثبت نام کردم که بگم مهم نیست چی در بارت فکر میکنند مهم وجدان خودته اگر کاری نکنی به هر دلیلی خودتم مقصر این وضعی و بقیه حق دارن که بگن مشکل از تو فکر میکنی بابات خوشش میاد که دخترش بخاطر ترس از پدرش موضوع تجاوز و بهش نگفته و اون پسر کثیف داره کیف میکنه من اگر جای بابات بودم بخاطر این که یک ماه چیزی نگفتی یه چک درگوشت میزدم (ببخشیدا) بعد میرفتم مثل یه مرد از غیرتم دفاع میکردم و پسر خالهتونو زنده زنده به اتیش میکشیدم هم خودشو هم مادرشو چرا وقتی خودش مادر داره چنین کاری کرده ؟ کم کاری از مادر پسرس
- - - Updated - - -
البته نمیخوام بترسونمت وقتی میگه ثابت کن بچه منه لابد چند نفری بودن....
درود
دوست عزیز ما در زمان عصر جاهلیت زندگی نمیکنیم که یا اینکه داعش و طالبان نیستیم که بزنیم بکشیم و آتیش بزنیم و اونوقت خودمون هم قربانی بشیم.
مسلما پدر ایشون و مادرشان با توجه به تجربه بالایی که دارن بهترین تصمیم را میگیرن که همراه باشه با کمترین آسیب به دختر نازنین و دلبندشان و خدارا شکری چون تجاوز همراه با زور و کتک بوده و توی پزشکی قانونی این موضوع تجاوز به زور کاملا مشخص میشه(البته هرچه زودتر اقدام کنید خیلی بهتره)و ایشون تبرئه میشن و قانون میمونه و اون آقا که نتیجه این عمل کثیفشو ببینه و زندان و حبس طویل المدت در انتظارشه و برای بانو نازنین77 هم این حسن را داره که بعنوان یه قربانی اطرافیان بهش نگاه میکنن نه دختری که خیلی ببخشید تن فروشی کرده این برای آینده شما هم اصلا خوب نیست اگه رسیدگی نکنید زندگی شما در آینده در خظر میافته.
با سپاس از بانو sanjab گرامی کم پیدایید قبلا بیشتر می آمدید بانو:72: دقیقا همین تایپیک یادمه لطفا شما کار اشتباه ایشان را تکرار نکنید پیگیری کنید اینجوری آسیب کمتری میبینید و مورد حمایت خانواده و قانون قرار میگیرید.نقل قول:
متاسفانه چند ماه پیش تاپیکی از دوستان متاهل بود که با وجود اینکه همسرشان میدانستند قبل ازدواج به ایشان تجاوز شده و لی بعد از چند سال زندگی ادعا میکردند تو خودت میخواستی و وارد آن رابطه شده بودی
و متاسفانه دوستمون هیچ مدرکی نداشت و بعد از سالها هیچ چیز قابل اثبات نبود.
من نتونستم اون تاپیک رو پیدا کنم اگر دوستانی تونستند لطفا لینکش رو اینجا قرار دهند.
پ.ن:دوستان عزیز بخاطر حساسیت این موضوع لطفا نظرات هم راستا با جناب مدیر و مشاورین سایت بدید و خواهشا از ایجاد سردرگمی در ایشان خودداری کنید:81:
سلام
عزیزم حتما برو پزشک قانونی
الان خیلی چیزا اونجا قابل تشخیصه
چیزی که الان خیلی مهمه روح و روانته،تو دیگه نباید به این کار ادامه بدی...
تو نظر خودت و ما تو هنوز دختری عزیزم...
آرامشتو از خدا طلب کن
از صاحب عصمت که حضرت زهراست کمک بگیر و برو جلو
مطمئن باش همه چی درست میشه
سلام روزخوش
دوستان و مدیر محترم سایت همه نکات مهم را گفتند من فقط یک موضوع کوچک را به تو می گویم اگر چند سال بعد یک پسر در مسیر زندگیت قرار گرفت که واقعا عاشقش شدی و او هم خواهان تو شد. چطور می خواهی به او اثبات کنی که تو پاک هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه می گویی ؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم مردها حرف را قبول نمی کنند و سند محکم و قانونی می خواهند.
دوست من این موضوع بسیار حساس و مهم است و مستقیم بر روی زندگی آینده شما اثر می گذارد خواهش می کنم اگر نمی توانی به مادر بگوی بی سر و صدا برو پزشکی قانونی و مراحل قانونی آن را طی کن حتی اگر این فرایند نصف و نیمه رها شود و یک شکایت و مجوز پزشکی قانونی را داشته باشی کفایت می کند حتی اگر باز با پسرخاله ات ازواج کنی لازم است این مدرک را داشته باشی
هیچ کس از آینده خبرندارد.
عزیزم نترس و اقدام کن.
از صمیم قلب برایت دعا می کنم بهترین تصمیم را بگیری تا بعد پشتیمان نشوی.
سلام تجربه مشابه شما دارم خاهر گلم ازت خاهش میکنم اشتباه منو نکن به خانوادت بگو صدبارتحقیر بشی کتک بخوری از خانوادت که اینطور نمیشه بهتر تا زندگی ایندت مثل من شه نترس ایندتو با پنهون کاری جهنم نکن کاش جای امروز تو بودم تا عقده انتقام کابوس شبام نبود،من درکت میکنم اما تو اشتباهمو نکن قوی باش به خانوادت بگو اونا باورت میکنن خاهش میکنم بگو تا مثل من هرروز تحقیر نشی خاهش میکنم
سلام مجدد
توضیحاتو دوستان دادن که باید سریعتر برای تشکیل پرونده پزشکی قانونی و تشخیص زور بودن اقدام کنید.بهترین راه حضوری اما اگر احیانا ترس از اقدام حضوری داشتید به هر دلیل و خواستید قبلش از فرآیند رسیدگی مطلع بشید فکر کنم تلفن 110 مشاوره هم میده ضمنا این آدرس هم میتونید مشاوره بگیرید (این سامانه فعلاّ پاسخگوی سوالات شما در زمینه مشاوره های خانوادگي،،تربیتی،تحصيلي،ا زدواج و خدمات مددکاری اجتماعی می باشد) ولی ممکنه دیر جواب بدن و دیر بشه.(حواستون باشه بعد خوندن ایمیلتون از سایت ایمیل خارج بشید که کسی ایمیلاتونو نخونه)
در ضمن چون نگران باور حرفاتون و تشخیص عمدی نبودن بودید بگم که پزشکی قانونی حرفه ای هست و با معاینه نشونه هایی که خودشون میدونن انشاالله تشخیص میدن مثلا این نقل قول از اینترنت با سانسور البته:
یعنی لزوما نیاز به آثارضرب و جرح هم نیست.علاوه بر این ها نشونه های دیگه ای هم هست که خب این جا نمیشه زیاد موضوعو باز کرد.بهرحال هر چی تاخیر کنید ممکنه نشونه ها کمرنگ تر بشه.نقل قول:
در مورد دخترانی که با فیلم بازی کردن می گویند که مورد تجاوز قرار گرفته اند.به راحتی می توان صحت و سقم این مسله را تشخیص داد.
چون دخترانی که بر اثر تجاوز *** را از دست می دهند دچار جراحت مجاری ادرار و زخم داخل رحم (فیبرون) می شوند که به راحتی قابل تشخیص است. یعنی در مواقعی که *** طی چند مرحله یا با شدت یا بر اثر تجاوز از بین رود، زخم های مجاری ادرار و زخم داخل رحم (فیبرون) پیش می آید.
در ضمن
براتون آرزوی سلامتی و آرامش دارمنقل قول:
فرد قرباني تجاوزات جنسي بايد هرچه زودتر براي پيشگيري از ابتلاء به بيماري هاي عفوني جنسي به مراكز درماني مراجعه كند.
دوست عزیز متولد 77 هستی؟
یعنی تنها 16 سالته؟
اگه اینطور باشه که پیگیری این قضیه برات به تنهایی سخت خواهد بود و حتما به حمایت خانواده ت احتیاج داری
درباره بی منطق بودن پدرت گفتی اما درباره مادرت نگفتی
حتما مادرت خواهرزاده و دختر خودشو می شناسه این پسر یک منحرف جنسی هست و نمی تونه اینو از همه پنهان کنه حتما اطرافیان کم و بیش متوجه مشکل دار بودن ایشون هستن مادر شمام که خاله ش محسوب میشه
شمارو هم که می شناسه اگر ایشون انسان منطقی باشه به راحتی متوجه اصل قضیه میشه
اما دختر خوب موندنت تو اون خونه به مدت دو روز سکوت و ترس اولت بود که کارت رو سخت تر کرده سکوت الانت میتونه کار رو سخت تر از این کنه به خدا توکل کن خداوند ریشه ظلم و فساد رو بسوزونه انشاالله
سلام
sehat اون سایتی که گفتید رفتم ودرخواست مشاوره کردم نمیدونم جواب میدن یا نه ؟ ولی نتونستم زنگ بزنم صد و ده
واگه برم پزشکی قانونی مدرکی به من میدن که نشان دهنده ی تجاوز باشه ؟ بدون نیاز به شکایت و... کاری باهام ندارن یعنی ؟ فقط معاینه میکنن؟
اگه اینطور که شما میگید باشه پس هنوز قابل تشخیصه درد و سوزش رو هنوزم حس میکنم ولی بقیه ی کبودی های بدنم خوب شدن
اگه شکایت کنم نمیگن چرا دو روز باهاش تنها بودم ؟ همین نشه مدرک ؟ خواهرشم که میگه اون دو روز کنارم بوده ؟! عجب خریتی کردم پسر خالم اصلا بهش نمیخورد اینطوری باشه همیشه خیلی مهربون بود باهام ازش متنفرم و مطمئنن نمیخوام با اون ازدواج کنم برای همین به مامانم نمیگم اگه بدونن هم سکته میکنن قبلشم منو دار میزنن
اگه خودم برم یعنی مدرکی بهم میدن که ثابت کنه بهم تجاوز شده ؟ تا اگه بعدا خواستم ازدواج کنم اینو ثابت کنه؟
از همه ی دوستانی که جواب دادن ممنونم
من 16 سالمه و دیگه هم دختر نیستم . نباید با پسر خالم تنها میموندم ولی خودم کجا میرفتم ؟ تنهایی میرفتم خونمون ؟ نمیشد
الان چند تا راه دارم ؟
به مامانم بگم و احتمالا با پسر خالم ازدواج کنم ؟
شکایت کنم و با پسر خالم ازدواج کنم ؟
برم پزشکی قانونی و فقط مدرکی داشته باشم و به کسی نگم
به خالم بگم تا مامان و بابام سکته نکنن وباز با پسر خالم ازدواج کنم تا آبروم نره
چرا یه دختر انقدر بدبخته آخه
من هرکاری بکنم بازم آبروم میره و اگه برای حفظ آبروم با این مردک ازدواج کنم که بازم باید بغلش بخوابم ؟ این همون چیزیه که میترسم ازش
امروز بالاخره یه کاری میکنم و تصمیم میگیرم ولی خواهشا بگید کدوم راه بهتره به نظر شما و راه دیگه ای هم هست ؟
چرا تا الان نمیتونستم جواب بدم ؟ مگه هر روز 3 تا پست نمیشه گذاشت ؟
نازنین جان خواهر عزیزم اول یکم اروم باش.خواهر یا برادر بزرگتر از خودت نداری که اول به اونا موضوع رو بگی؟اگه داری حتما اول به اونا بگو و ازشون کمک بگیر.اگه نداری خیلی اروم با ارامش قضیه رو به مادرت بگو حتی اگه خدای ناکرده حالش بد شد بهتر از اینه که بعدها بهت تهمت های ناروا بزنن.اصلا اصلا و اصلا تنها به پزشک قانونی مراجعه نکن چون در اینصورت وجهه خودت در برابر افراد شاغل دراونجا هم خراب میشه.حتما قضیه رو به مادرت بگو حتما حتما حتما چون دراینده هم که بخوای ازدواج کنی چون خانواده ات در جریان ماجرا هستند طرف مطمئن میشه که مورد تجاوز قرار گرفتی.حتما ماجرا رو از سیر تا پیاز به مادرت بگو.کتک خوردن از خانواده ات بهتر از بدنامیه.قضیه رو به مادرت بگو و در اخر هم بگو حاضری هر کاری که اونا میگن رو انجام بدی به شرط اینکه باهات بیاد پزشک قانونی تا بهش ثابت بشه تو قربانی هستی...
لطفا به مادرت بگو قضیه رو حتی حرف دختر خاله ات رو.اگه دختر خاله ات زد زیر همه چی ازش بخواه دست بذاره رو قران و حرفش رو بگه
اگه دختر نیستی به نظر من باید به خانواده ات اطلاع بدی چاره ای نداره به مادرت بگو و سریع تر هم برو پرونده تشکیل بده که دو روز دیگه نزنن زیر همه چی ببخشید ولی از نظر من به خاله ات هم نباید اعتماد کنی فقط پدر و مادرت
ما رو بی خبر نذار همه چی درست میشه
نازنین جان شمابایداول آرامشت روحفظ کنی میدونم سخته.منتظربمون تاکارشناسهابیان وراهنماییت کنن.
یکی ازبچه هااطلاع داده بهشون من خودمم اطلاع میدم دوباره بیان.
نگران نباش اگه زوداقدام کنی پزشمی قانونی این مدرک روبهت میده که تجاوزشده بهت.آره عزیزم بامعاینه مشخص میشه.
نبایدبترسی.شمابه حمایت خانواده احتیاج داری.بایدبه مادرت بگی.مامانت خودش میدونه چطوربه پدرت بگه.نگران نباش.
درضمن به خالت نگو.فکرنکن آبروی توواسش مهمترازآبروی خودش وپسرشه.مطمن باش اونم مثل دخترخالت ازپسرش حمایت میکنه.
توبه حمایت خانوادت احتیاج داری.
نارنین عریزم بهتره سریعا به ی وکیل حضوری مراجعه کنی اینکه میگم سریع خیلی مهمه اگر فعلا راحت نیستی با مادرت سعی کن شخص مورد اعتماد پیدا کنی تا همراهت بشه کمکت کنه مثل معلمی دوستی خاهری همسایه ای..باید یکنفر.کنارت باشه.من خاهرم کنارم بود وگرنه.همون کارا هم از.دستم برنمیامد چون میدونم شرایطتت چطوره منم از پدر مادرم.ترسیدم اما الان بیا وضع زندگیمو ببین کاش موقعیت الان تورو داشتم!!کاش.نازنین جان میتونی تو نت سرچ کنی مشاوره حقوقی آنلاین...سریع دس به کار شو.من اول رفتم پیش وکیل بعد رفتم دادگاه ی چیزای نوشتم بعدش هم خودشون معرفینامه دادن رفتم پزشکی قانونی بعدش هم باید ی سری کارهای دیگه انجام بدی خود دادگاه هم مشاور داره عزیزم تا راهنمایت.کنه بعضی.ها هم میگن.میشه پرونده مخفیانه انجام بشه نمیدونم تا چه حدی ولی،در مورد ازدواج با اون کثافت هم فکرشو نکن اصلا اون انسان نیس و. اینده ای باهاش نداری همین که ثابت کنی تجاومرد زیاده که ازدواج موفق داشته.باشی اصلخدا
- - - Updated - - -
نارنین عریزم بهتره سریعا به ی وکیل حضوری مراجعه کنی اینکه میگم سریع خیلی مهمه اگر فعلا راحت نیستی با مادرت سعی کن شخص مورد اعتماد پیدا کنی تا همراهت بشه کمکت کنه مثل معلمی دوستی خاهری همسایه ای..باید یکنفر.کنارت باشه.من خاهرم کنارم بود وگرنه.همون کارا هم از.دستم برنمیامد چون میدونم شرایطتت چطوره منم از پدر مادرم.ترسیدم اما الان بیا وضع زندگیمو ببین کاش موقعیت الان تورو داشتم!!کاش.نازنین جان میتونی تو نت سرچ کنی مشاوره حقوقی آنلاین...سریع دس به کار شو.من اول رفتم پیش وکیل بعد رفتم دادگاه ی چیزای نوشتم بعدش هم خودشون معرفینامه دادن رفتم پزشکی قانونی بعدش هم باید ی سری کارهای دیگه انجام بدی خود دادگاه هم مشاور داره عزیزم تا راهنمایت.کنه بعضی.ها هم میگن.میشه پرونده مخفیانه انجام بشه نمیدونم تا چه حدی ولی،در مورد ازدواج با اون کثافت هم فکرشو نکن اصلا اون انسان نیس و. اینده ای باهاش نداری همین که ثابت کنی تجاومرد زیاده که ازدواج موفق داشته.باشی مرد جوانمرد زیاده اگر ثابت کنی تجاوز بوده به ازدواج باهاش فکر نکن اصلا.خدالعنت کنه کسای که با احساس.و غرور.جسم.منو تو اینکارو کردن خدا لعنت کنه کسی که خوشبختیهارو ازم گرف سزای کارشونو ببینن ایشالا.کسی بازخاستت نمیکنه قاضی خودش میفهمه ترسیدی مجبورم شدی ساکت بمونی نترس فقط برو خاهشا برو
به هیچ عنوان اجازه اخاذی بهشون نده.
وقتی ساکت باشی بدتر میگن راضی بوده، یا از کجا معلوم که خودش نمیخواسته، اما وقتی میری شکایت میکنی دقیقا داری میگی من راضی نبودم، با زور بوده، اگه راضی بودم سریع نمیومدم شکایت کنم.
تازه اگه بازور و کتک بوده پزشک قانونی میفهمن! سریع اقدام کن برو پزشکی قانونی شکایت، الان شکایت کردن و نامه پزشکی قانونی خیلی بهت کمک میکنه، حتی بدرد آینده ات میخوره!!
اولا معلوم نیست این آدم واقعا بیاین خواستگاریتون، بعدشم اگه بیاین، شما ایشونو بعنوان همسر قبول دارین؟
لازم نیست یک عمر بزور باهاشون زندگی کنین و عذاب بکشین.
شما وقتی شکایت میکنین، خصوصا که بزور بوده، همه چی بنفع شما میشه و شما فردا روز که خواستین ازدواج کنین میتونین این پرونده هارو به همسرتون نشون بدین و ثابت کنین که بی گناه بودین و همه چی با زور بوده!
اما اگه شکایت نکنی، مطمعن باش زیاد نمیتونی پنهانش کنی، فردا که بخوای ازدواج کنی باید همه چی و بگی و اونجاست که همسر آینده ات بهت میگن اگه واقعا مقصر نبودی چرا شکایت نکردی!!
اونجاست که حرفای شما رو بی سند و مدرک هیچکس باور نمیکنه.
ایشون اگه قصد ازدواج داشت از اول از راه درست وارد میشد، نه اینکه فقط با این جمله تا زمانی که ازت خسته بشه سوااستفاده کنه.
از اینجور آدم ها نباید ترسید، نباید نقطه ضعفتو نشون بدی! که ازت سواستفاده کنن.
باید قوی و محکم باشی.
نذار با این جمله که میام خواستگاریت ازت سواستفاده کنن.
عزیزم اگه تو به پلیس اطلاع ندی
این بلا رو سر کلی دختر دیگه هم میآره. چون به دهنش اینکار مزه میده. بایستی به دختران معصوم دیگه کمک کنی. امیدت به خدا باشه. اون باهاته. خدا خودش تو قرآن میگه من از دختران زنده به گور میپرسم به کدامین گناه کشته شدید؟
خدا خودش وکیل تو هست. و خدا برای بنده اش کافیست
اقدام کن که خدا باهاته
رابطه یک بارش میتونه زوری باشه نه 4 بار و دو روز با هم !!!!!
بنظرم خوشی این رابطه باغث شده خود استاتر تاپیک هم ادامه دهنده رابطه باشه و الان حاضر نیست کسی از این رابطه آگاهی پیدا کنه
آقای s-k-y !!!!
قرارنیست در اینجا در پی سرنخ هایی برای متهم کردن همدیگر باشیم! در اینجا قرار است پناه و راهنمایی باشیم برای دوستانمان.
نازنین جان!
متاسفانه موردی که برای شما پیش امده کم نیست و متاسفانه کودکان و نوجوانان به دلیل همین پنهان کاری ها و ترس از ترد شدن بیشتر مورد سوئ استفاده قرار می گیرند.
به نظر من از یک مشاور خبره کمک بگیر .از راهنمایی های مدیر سایت و خرید اشتراک هم می توانی وارد شوی.ولی لطفاااا به راهنمایی دوستان اکتفا نکن و قضیه را جدی بگیر و سعی کن بهترین راه را انتخاب کنی.
ازصمیم قلب برایت آرزوی موفقیت دارم گلم:72:
سلام
تا جای کسی نباشید حق قضاوت کردنش رو ندارید ! خیلی راحت اون کلمات رو تایپ کردید ولی خوندنش برای من خیلی سخت بود !خیلی!
سطح فکر کسانی مثل شما باعث ترس و سکوت کسانی مثل من میشه.
الان من هر حرفی بزنم و هر اقدامی که بکنم مطمئنم باز هم این چیز ها رو میشنوم.
آیا من درخواست کردم راهنماییم کنید تا پنهانکاری کنم ؟چه نیازی به زدن این تاپیک داشتم ؟ خوب کارمو ادامه میدادم و لذت میبردم !!!!!!
با وجود شهادت دختر خالم که پیش من بوده ترسیدم مادرم حرفمو باور نکنه وهمین کلمات رو به من بگه ! و در آخر فقط من نابودبشم و پدر و مادرمم منو نخوان
شما طمینان داریدکه نمیشه با زور و تحدید چند بار رابطه رو تکرار کرد ؟چطور به خودتون اجازه داید چنین فکری بکنید؟
من اگه تواناییشو داشتم دو روز اونجا نمیموندم
ازکدوم حرف من تلاش برای ادامه ی این رابطه ی کثیف رو فهمیدید ؟ دوست دارم بدونم !
واگذار به خدا میکنمتون چیز هایی که نوشتید فقط چند کلمه ساده نبودن
خدا کسانی که راحت دیگران روقضاوت میکنن امتحان میکنه تا ببین خودشون چقدر حرفشونو قبول دارن
اگه آدمایی مثل شما نبودن همون موقع ازحقم دفاع میکردم
چه قدر راحت قضاوت میکنید ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
با خوندن صحبت های بقه داشت باورم میشد راهی برای نجات آینده وآبروم هست و بقیه منو متحم نمیکنن.من نابود شدم جسم و روحم صدمه دیده و امیدی ندارم شما راحت پشت مانیتور نشتی و تایپ میکنی !
نازنین عزیز. همیشه همچین آدمایی هستن که بدون فکر کردن حرف میزنن. عصبانی نشو و توجهی به حرفاشون نده. همین چیزا باعث میشه زندگیت رو نابود کنیا..
عزیز دلم قوی باش و از هیچی نترس.. نذار زمان بگذره و هرچه سریعتر تصمیمت رو بگیر.. به مامانت زودتر بگو.. مادر پدرا عاشق بچه هاشون هستن.. از مامانت نترس.. مطمئن هستم باورت میکنه....اگه هم سخته برات با مشاور اول صحبت کن تا بهترین تصمیم رو بگیری. اگه الان بگی میبرنت پزشک قانونی و اونا میگن که بهت تجاوز کردن و هیچ آبرویی از تو نمیره. آبروی پسر خالت میره.. تو که کاری نکردی آخه عزیزم.. خدا بزرگه و اصلا نترس.. قوی باش دختر خوب:43:
عزیزم نزدیک به 30 پست برات نوشتن که برو شکایت کن و راه نجاتت و التیام زخمهات فقط همینه و همه باورت کردن. اونوقت یک پست از 30 پست متهمت کرده . می دونم در شرایط خوبی نیستی ولی این 1/30 نباید تو رو ناامید کنه. پاشو دختر خوب و کمی جسارت به خرج بده. الان وقت اینه که به خودت روحیه بدی. نذار حرفهایی که درست نیست از پا درت بیاره. ببین مدیر همدردی که شاید تا به حال با هزاران مورد مثل شما بر خورد داشتن دارن میگن که راه درست اینه که بری شکایت کنی اون هم سریع بدون اتلاف وقت. در ضمن نگران این نباش که جای زخمها خوب شده. اون جراحتی که به پوست و گوشت زیرش وارد میشه رو در پزشکی قانونی حتی بعد از بهبود ظاهری هم می تونن تشخیص بدن.
عزیزم اینم یک لینک که تونسته با کمک پلیس متجاوز رو گیر بیاندازه.
http://www.hamdardi.net/thread-30670.html
تازه ایشون دیر اقدام کردن ولی پلیس تونسته اون اقای متجاوز رو به تله بیاندازه و تجاوز رو ثابت کنه.
خانم نازنین ۷۷چرا به یک مشاورمراجعه نمیکنیدتاشمارو به راه صحیح هدایت کنه.تو علاوه برمدارک پزشکی قانونی به مراقبت ودرمان اثرات روحی تجاوز که زمانبرهست نیازداری علاوه براینها نیازبه تست بارداری داری تاقبل ازاینکه دیربشه مشکلت حل بشه.جامعه وقانون ازتوحمایت میکند. خانوادت هم جزو همین جامعه ست. به خداتوکل کن وبه حرف ترسهای مخرب گوش نده.
پیشنهاد ات به ترتیب
۱_مادرت
۲_مشاور
۳_مشاورین نیروی انتظامی
۴_شکایت محرمانه ی خودت هست
حالاباتوجه به شرایطت یکی ازاینها روانتخاب کن تا همراهیت کنیم این اولین تایپیک تجاوز دراین سایت نیست تو هر راه درستی رو انتخاب کنی وبیای اینجا مراحلو توضیح بدی اینجامرحله به مرحله کمک دریافت میکنی.
- - - Updated - - -
از گوش کردن وتمکین دربرابرتهدیدات پسرخالت پرهیزکن.موضوع روبادوستان یاسایراقوام درمیان نگذار تمرکزکن بر راه صحیح مطمئنا خداهم کمکت میکنه راه درست روانتخاب کنی
سلام
اولا در وهله ی اول ،کسی که باید تهدید کنه شمایید نه اون :
ماده 224 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392
حد زنا در موارد زير اعدام است:
الف- زنا با محارم نسبي
ب- زنا با زن پدر كه موجب اعدام زاني است.
پ- زناي مرد غير مسلمان با زن مسلمان که موجب اعدام زاني است.
ت- زناي به عنف يا اکراه از سوي زاني که موجب اعدام زاني است.
تبصره1- مجازات زانيه در بندهاي(ب) و(پ) حسب مورد، تابع ساير احكام مربوط به زنا است.
تبصره2- هرگاه کسي با زني که راضي به زناي با او نباشد در حال بيهوشي، خواب يا مستي زنا کند رفتار او در حکم زناي به عنف است. در زنا از طريق اغفال و فريب دادن دختر نابالغ يا از طريق ربايش، تهديد ويا ترساندن زن اگرچه موجب تسليم شدن او شود نيز حكم فوق جاري است.
دوست عزیز شما باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا اونا گواهی ازاله یا پاره شدن بکارتتون رو صادر کنند . مسئله ای که هست اینه که پزشکی قانونی میتونه تجاوز به عنف رو تشخیص بده و نه شخصی رو که تجاوز کرده ، و متاسفانه تنها راه استفاده از ماده ی فوق اینه که خودش 4 بار توی دادگاه اعتراف کنه که قطعا این کار رو نمیکنه.
ولی به پزشکی قانونی حتما و هر چه سریعتر مراجعه کنید ؛ گواهی که اونا بهتون میدند شما رو از این تهمت ها محافظت میکنه و حتی اگه خواستید میتونید کسایی رو که بهتون افترا میبندند(نظیر اونچه که در همین جا اتفاق افتاد)مورد پیگرد کیفری قرار بدید. تاکید میکنم که ناتوانی در اثبات این قضیه نباید باعث منصرف شدن شما از رفتن به پزشکی قانونی بشه.
حتما با یه وکیل مشورت کن بعداز اینکه دسته کم مادرتو در جریان گذاشتی.
سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی.
موفق باشید
عزیزم واقعا متاسف شدم برات ولی بهترین راه همینه که دوستان همه گفتن...ولی به نظر من از همش بهتر اینه که ماجرا رو با مامانت یا خواهرت یا خاله ای یه خانوم توی فامیل که باهاش راحت تری درمیون بذاری و بخوای که کمکت کنه...نذار دیرتر بشه اینطوری نمیتونی ثابت کنی و خودت بعدها پشیمون میشی...پس تا دیرنشده به خودت کمک کن..به حرفای الکی دیگران هم اهمیت نده.....نترس.....تو مقصر نیستی....نذار اون اشغال فک کنه تونسته راحت ازت سو استفاده کنه و تورو ترسونده و توهم هیچ عکس العملی نداشتی...