سلام
فکر کنم منظورتون این تاپیک باشه
http://www.hamdardi.net/thread-32217.html
و به طور کلی برای یافتن تاپیکهای دوستان, روی نام کاربری کلیک کنید و سپس از منوی سمت چپ: مشاهده تمام موضوعات اغاز شده را انتخاب کنید
نمایش مشخصات: مصباح الهدی - تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده
http://www.hamdardi.net/search.php?searchid=410378
- - - Updated - - -
سلام دختر خوب.
کی گفته هر کی ازدواج نکرده تنهاست؟
منم 25 سالمه و مجردم. و تا حالا کسی خواستگاری نیومده. البته چند مورد بوده ولی نه خودم و نه خانواده موافق نبودیم که الان ازدواج کنم.
عزیزم به نظر من فکر و ذهنت را معطوف موضوع دیگری کن. هر چی بیشتر وارد جامعه بشی و ارتباط بیشتری با دوستانت برقرار کنی, احتمال اشنایی با افراد مختلف هم بیشتر میشه.
احساس تنهایی را با چیزای دیگه هم میشه پر کرد...
خب یکسال با برنامه و منسجم بخون که دانشگاه دولتی قبول بشی.
بله حق باشماست ولی غیر ممکن نیست. می تونم بپرسم رشته تون چیه؟
نمیشه یک مدت رایگان کاراموزی کنید و بعد که کمی تجربه کسب کردید, استخدام بشید؟
خانواده,جوانی, سلامتی, تحصیلات و...... اینها چیزای کمی نیستن.
ممکنه خانواده به شما حرفهای نچندان شیرینی را هم بگن ولی انها خانواده شما هستند و خوبی شما را می خوان. سعی کنین بیشتر با خانواده گرم بگیرید و علی رغم همه چیز دلخور نباشید و بگین و بخندین و از بودن در کنار خانواده لذت ببرید. تا جایی که می تونید بهشون کمک و محبت کنید تا انها هم قدر شما را بیشتر بدونن و کمتر احساس سر بار بودن بکنید.
به نظر من با اعتماد به نفس کامل در جمع دوستان حاضر بشید و کاری هم به حرفایی که درباره ازدواج بهتون میگن نداشته باشید.
سعی کنید سر خودتون را با کار و درس و..... گرم کنید. درباره موضوع های مورد علاقه تون مطالعه کنید و اطلاعاتتون را افزایش بدین. مهارتهایی که بلد هستید را به دیگران یاد بدید. کارهای هنری انجام بدید و اگه متخصص بشید می تونید کسب درامد هم بکنید. خیلی از افراد موفق و ثروتمند خودشون از صفر شروع کردند و زندگیشون را ساختند.
اگه زبانتون خوبه می تونید کار ترجمه انلاین انجام بدین و اگه نیست می تونین خوداموز انگلیسی یاد بگیرید, دانستن زبان همه جا بهتون کمک می کنه. و شما که به اینترنت درسترسی دارید, می تونید از این طریق زبانتون را تقویت کنید.
و یا در فعالیتهای خیریه هم می تونید شرکت کنید و کلی کار دیگه.
انشالله که سال خیلی خوب و پربرکتی داشته باشید و در زمینه های مختلف موفق بشید و با یک پسر خوب هم ازدواج کنید.:72: