-
سوال درباره انتخاب دختراني با حجابي خوب و مناسب
سلام به همگي عزيزان در اين سايت.من تازه با اين سايت آشنا شدم و ترجيح دادم سوالي كه مدت ها ذهنم رو به خودش مشغول كرده و برام دردسر شده،اينجا مطرح كنم تا از نظرات شما دوستان و كارشناسان استفاده كنم...
يكي از موارد براي انتخاب همسر ،مسائل فيزيكي و ظاهري هست(شامل چهره،قد،هيكل،اندام و ...).گرچه شايد از نظر اهميت جز ملاكهاي درجه دو قرار بگيره،ولي به طور معمول براي اكثر افراد مهمه.
مشكل و در واقع سوال من اينه كه من و ساير آقاياني مثل من كه ترجيح ميديم دختري با حجاب خوب و كامل رو براي ازدواج انتخاب كنيم،چطور بايد به خصوصيات فيزيكي طرفمون پي ببريم؟! (من اصلا تعصبي و حزب الهي نيستم ولي دوست هم ندارم زيبايي هاي همسر آيندم در معرض نمايش همه قرار بگيره!!)
همگي ميدونيد كه وقتي دختري با مانتو و لباس تنگ و چسبان و كوتاه در خيابان ظاهر ميشه،ميشه تا حد زيادي به جزييات فيزيك ايشون پي برد،به علاوه اينكه چون اكثر اين افراد اعتقادي به حجاب ندارن ،در مراسم خواستگاري و رفت و آمدهاي دوران آشنايي،مطمئنا با لباسهاي مختلف و بازتري هم ظاهر ميشن و ديگه از اين بابت نگراني و مشكلي واسه اون آقا وجود نداره...اما امثال من كه مطمئنا كم هم نيستيم و ترجيح ميديم دختري با حجاب معقول رو انتخاب كنيم،بايد چه كنيم؟!
منتظر نظرات شما عزيزان هستم:72:
-
RE: سوال درباره انتخاب دختراني با حجابي خوب و مناسب
سلام.
با اینکه دوست ندارم این راه کار رو، اما چونکه به مشکل برخوردید مجبورم بهتون پیشنهاد کنم.
شما میتونید ویژگی های ظاهری ای که دوست دارید رو به مادرتون بگید. بالاخره ایشون هم خانم هستن و خیلی خوب میتونن تشخیص بدن دختر مورد نظر با معیارای شما هماهنگ هست یا نه. شما میتونید مادر یا خواهرتون رو بفرستید بعنوان اولین جلسه. خب قاعدتا وقتی مادرتون برن، دختر خانم لزومی نداره حجاب داشته باشن. اینجوری میتونن از نظر ظاهری ایشون رو بهتر ببینن.
در ضمن چیز دیگه ای هم بنظرم اومد.
حجاب یه دختر خانم (نمیگم صد در صد ) اما تا حدودی نشانگر اعتقادات ایشون هم هست. و هماهنگی اعتقادی یکی از اصلی ترین معیارها توی ازدواجه. امیدوارم به این نکته خوب توجه کنید و اگه از نظر اعتقادی هسطح با همچین دختر خانمی نبودید، بیشتر توی انتخابتون دقت کنید که بعدا مشکلی برای هر دو طرف پیش نیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad.90
يكي از موارد براي انتخاب همسر ،مسائل فيزيكي و ظاهري هست(شامل چهره،قد،هيكل،اندام و ...).گرچه شايد از نظر اهميت جز ملاكهاي درجه دو قرار بگيره،ولي به طور معمول براي اكثر افراد مهمه.
این هفته توی خوابگاه برامون یه مشاور آوردن که در مورد انتخاب حرف بزنه. حرف های اونو این جا می نویسم::303:
اولا که نباید به ظاهر همسرت درجه دوم را قائل باشی.:305: ظاهر همسرت را باید جزء اولین معیارهات قرار بدهی. خیلی راحت باید بگی که من یه زن می خوام که مثلا حجابش فلان باشه و خوشکل هم باشه و ...
دوم، فقط نباید به صورت توجه کنی، بلکه باید مادرت و خواهرت و ... به همون روشی که دختر مهربون گفت اونو بررسی کنن.
سوم، در مورد سرد مزاجی و گرم مزاجی هم باید اونو بررسی کنی.:305: این کار می تونه از طرف همون مادر و خواهر انجام بشه، یا هم از طریق مشاور. (مثلا همین مشاور می گفت که یه زن می تونه راحت بفهمه اون دختر در چه درجه ای قرار داره. اما خب شاید ما نتونیم راحت اینو از مادر و خواهرمون بخواهیم. در این حالت بهتره که با یک مشاور این مسءله را در میان گذاشته تا اون بتونه راحت با دختر درمیون بگذاره و سوء تفاهمی هم پیش نیاد.) باید حواست باشه که اگه گرم مزاجی، نمی تونی زندگی با یه زن سردمزاج را تحمل کنی. این مسءله را هم باید خیلی جدی بگیری.:305:
-
نقل قول:
باید حواست باشه که اگه گرم مزاجی، نمی تونی زندگی با یه زن سردمزاج را تحمل کنی. این مسءله را هم باید خیلی جدی بگیری.
مشکل اینجاست از کجا بفهمیم خودمون سردیم یا گرم؟
-
خانم "دختر مهربون" و جناب "tesoke" از راهنمايييتون ممنونم ولي خودتون هم ميدونيد اين راهكار(در ميون گذاشتن با مادر و خواهر) چندان هم چاره ساز نيست و مشكلاتي داره:
يه پسر نهايتا بتونه به مادرش بگه دلم ميخواد طرف قدش اينجوري باشه(كه اينو خود پسر هم ميتونه تشخيص بده!!!:311:)يا مثلا فوقش بگه دلم ميخواد يه كم اندامش توپر باشه، لاغر نباشه، ولي آيا:
1-ميشه با مادر يا خواهر جزييات بيشتري رو مطرح كرد!!!؟ خداييش ميشه!!!؟؟
2-ديد و حسي كه يه زن نسبت به اندام يه زن داره با ديدي كه يه مرد نسبت به اندام همون زن داره ،يكسان هست!!؟
3-با فرض حل شدن موارد 1 و 2 ،اگه كلا مادر يا خواهر از ايشون خوششون نيومد و الكي يه عيب روش گذاشتن چي(ويا بالعكس،يعني از طرف خيلي خوششون بياد و توي اين زمينه همينطور كلي و سهل انگارانه بگن طرف خيلي خوبه!!) ؟؟!
4-اگر بعد از ازدواج آدم بفهمه اونطوري كه انتظار داشته و گفتن،نبوده.اونوقت چي!!؟؟آيا ميشه انداخت گردن مادر و خواهر!؟
5-راستي خانم "دختر مهربون" چرا گفتين اين راهكار رو دوست ندارين!؟
-
نقل قول:
با اجازه دختر مهروبون چون حس کالای تو ویترین بودن به آدم دست می ده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
مثلا همین مشاور می گفت که یه زن می تونه راحت بفهمه اون دختر در چه درجه ای قرار داره.
آقای تسوکه من با قاطعیت صددرصد میگم که این حرف غلطه.
مثلا فرض کن برادر من ازم بخواد که میزان گرایش جنسی یه دختر رو که براش کاندید کردیم، بسنجم! بخدا نمی تونم! اصلا و ابدا نمی دونم چجوری میشه فهمید!
من در مورد دوستام هم که سالها باهم بودیم، نظری در این مورد ندارم.
نمی دونم اگه بقیه خانمها بلدن به من هم یاد بدن:203:
بابا گرایش جنسی یه تمایل به جنس مخالفه و نه جنس موافق! تازه یه وقت آدم ندونسته و بدون اطلاع یه حرکاتی انجام می ده که دختر مردم بهش برمی خوره و بدبرداشت می کنه و هزارتا مورد دیگه.
یه راهکاری هم برای آقا میلاد به ذهنم رسید؛
شما می تونید وقتی تو یه فیلم هیکل یه خانمی مورد پسندتون بود، به مادر یا خواهرتون بگید که من دوست هیکل همسر آینده ام مثل این باشه.
چندین مرتبه و در مورد هنرپیشه های مختلف که اظهار نظر بکنبد، کم کم خانوادتون سلیقه تون دستشون میاد.
-
فرهنگ جان خواهشا منطقي باشين و حس فمينيستي بهتون دست نده!!
ظاهرا شما خودت هم پسر هستي،آيا واقعا ملاك هاي فيزيكي و ظاهري برات مهم نيست!!!!!؟؟؟؟ نگو نه ،كه حوصله خنديدن ندارم!
يه سري به آمار طلاق و مهمتر از اون دلايلش بزنين بد نيست! يه سري هم به آمار خيانت ها و مشكلات از اين قبيل هم بزنين!
در بالاي 60-70 درصد موارد ردپايي از راضي نبودن يكي از طرفين از روابط زناشويي و جنسي با همسرش ديده ميشه!!و كلا راضي نبودن از ظاهر همسرش و اونطوري كه هست...
مگه آدم چندبار ميخواد ازدواج كنه!!؟؟ آيا نبايد تمامي موارد رو بسنجه، كه فردا بعد از ازدواج چشمش دنبال دخترها و زنان مردم توي خيابون نباشه!!؟و باعث بدبختي خودش و يكي ديگه نشه!؟
درضمن اين حق واسه دختران هم وجود داره كه موقع جواب دادن به خواستگارشون به ملاكهاي ظاهري و كلا تمامي موارد دقت كنن...
-
کمی تشخیص این قضیه سخته. من هم زیاد فکر کردم.
فکر می کنم زیبایی صورت رو که خود آدم می تونه تشخیص بده.
قد دختر خانم و همینطور میزان چاقی یا لاغری هم که در زیبایی اندام خیلی مهم هست حتی از روی لباسی پوشیده تا حدود زیادی قابل تشخیصه.
اگر این سه تا فاکتور مورد پسند آدم باشه فکر می کنم نقطه شروع خوبیه. در مراحل بعدی باید رفت سراغ معیارهای مهمتر. در همین دوره آشنایی بالاخره خود شما و یا خواهر و مادر شما از ظاهر او هم بیشتر با خبر می شوید.
البته همونطور که اشاره شد، شاید مادر آدم کمتر بتونه تشخیص بده که یک دختر زیباست یا نه. خیلی مواقع مادر من می گوید فلان دختر خیلی خوشگله، ولی به نظر من اصلاً اینطور نیست. بعضی مواقع هم برعکس.
سوالی که برای من پیش میاد اینه که شاید دختر خانم برای مثال مشکل پوستی داشته باشه. یا مثلاً یک قسمت بدنش جای عمل جراحی باشه، یا سوختگی. اگر طرف اینها رو قبل از ازدواج بگه، آدم آگاهانه تصمیم می گیره. ولی اگر نگفت چی؟
مثلاً آدم باید از خواهرش بخواهد که یک بار با طرف بروند استخر :)
یک مسئله ی دیگر هم هست. وقتی شما از صورت و موارد کلی ظاهری خوشت بیاد، و بعد کم کم او را بشناسی و به شخصیت او علاقه مند بشی، فکر می کنم خیلی از جزئیات ظاهری برای آدم کم اهمیتتر می شه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad.90
خانم "دختر مهربون" و جناب "tesoke" از راهنمايييتون ممنونم ولي خودتون هم ميدونيد اين راهكار(در ميون گذاشتن با مادر و خواهر) چندان هم چاره ساز نيست و مشكلاتي داره:
برادر عزیز، انتظار گفتن و پیشنهاد دادن راه دیگه ای دارید؟ عملی ترین راه ممکن همینه.
يه پسر نهايتا بتونه به مادرش بگه دلم ميخواد طرف قدش اينجوري باشه(كه اينو خود پسر هم ميتونه تشخيص بده!!!:311:)يا مثلا فوقش بگه دلم ميخواد يه كم اندامش توپر باشه، لاغر نباشه، ولي آيا:
2-ديد و حسي كه يه زن نسبت به اندام يه زن داره با ديدي كه يه مرد نسبت به اندام همون زن داره ،يكسان هست!!؟
از اونجایی که به نطر من تنها راه ممکن اینه، بهتره ارتباطتون با مادرتون رو بیشتر و صمیمی تر کنید تا بتونید راحت تر باهاشون این مسائل رو در میون بذارید. راهکار "بلو اسکای" عزیز هم خوبه اگه بتونید بگید بهشون.
ضمناً اینجوریا هم که میگید نیست. مادرتون با اینکه خانم هستن، درک میکنن. لازم نیست حس ایشون با حس شما یکی باشه. اما اگه شما براشون یه کمی توضیح بدید میتونن متوجه بشن. مطمئن باشید.
3-با فرض حل شدن موارد 1 و 2 ،اگه كلا مادر يا خواهر از ايشون خوششون نيومد و الكي يه عيب روش گذاشتن چي(ويا بالعكس،يعني از طرف خيلي خوششون بياد و توي اين زمينه همينطور كلي و سهل انگارانه بگن طرف خيلي خوبه!!) ؟؟!
ببینید، شما برای ازدواج باید به یه کسی اطمینان داشته باشید. اگه خیلی به مادر و خواهرتون اطمینان ندارید، خاله ای، عمه ای، یا شخص دیگه ای رو که بهش اطمینان دارید بفرستید. البته من فکر نمیکنم امین تر از مادر، شخص دیگه ای پیدا کنید.
4-اگر بعد از ازدواج آدم بفهمه اونطوري كه انتظار داشته و گفتن،نبوده.اونوقت چي!!؟؟آيا ميشه انداخت گردن مادر و خواهر!؟
خیلی داری وسواس به خرج میدی. یه راهکار دیگه میخوام بگم اما جرأت نمیکنم اینجا بگم.
تقریبا فرهنگ درست گفت. یه دختر حس بدی پیدا میکنه وقتی مادر و خواهر یکی میان و میبینن و میرن و بعدش دیگه میرن و خبری ازشون نمیشه. یعنی تو هیچی نیستی. فقط یه جسمی که اون هم چیزی نبود که به دل ما بشینه. نه عقلت واسه ما مهمه. نه طرز فکرت. نه عطوفت و مهربونیت. نه حتی شعورت.
بانوان عزیزِ تالار، عذر میخوام ازتون که انقدر صریح نوشتم:72::72:
-
میلاد عزیز
به نظر من اکثر دختر خانمها از پسرایی که خانواده اشونو خیلی در گیر انتخاب می کنند خوششون نمی یاد وبه نظرشون پسر بدون اعتماد به نفس و مستقل نیست از طرفی همانطور که خودتون هم اشاره کردید ممکنه
سلیقه - معیارها و نیت های اونه با ما متفاوت باشه .
پس بهتره طی برخوردهای قبل از انتخابتون خوب به موارد متفاوت دقت کنید.:303:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad.90
يه سري به آمار طلاق و مهمتر از اون دلايلش بزنين بد نيست! يه سري هم به آمار خيانت ها و مشكلات از اين قبيل هم بزنين!
در بالاي 60-70 درصد موارد ردپايي از راضي نبودن يكي از طرفين از روابط زناشويي و جنسي با همسرش ديده ميشه!!و كلا راضي نبودن از ظاهر همسرش و اونطوري كه هست...
شما نباید فکر کنی که مشکلات این چنینی، مساویه با عدم رضایت از ظاهر.
چه بسا شما از ظاهر کسی خیلی خوشت بیاد و به دلت بشینه. اما سر این موضوع باهم تفاهم نداشته باشین. و ظاهر یکی رو زیاد همچین عالی ندونی اما توی این موارد تفاهم کامل داشته باشی. همونطور که خودت هم اشاره کردی، اینا رو از روی سرد و گرم بودن طرف میشه فهمید. که راجع به تشخیص اون، هیچ راهی به ذهنم نمیرسه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
یه دختر حس بدی پیدا میکنه وقتی مادر و خواهر یکی میان و میبینن و میرن و بعدش دیگه میرن و خبری ازشون نمیشه. یعنی تو هیچی نیستی. فقط یه جسمی که اون هم چیزی نبود که به دل ما بشینه. نه عقلت واسه ما مهمه. نه طرز فکرت. نه عطوفت و مهربونیت. نه حتی شعورت.
از آقا میلاد معذرت می خواهم که توی تاپیکش راجع به این مسئله صحبت می کنم.
فقط خواستم بگم که دختر مهربون، من تقریباً متوجه می شوم که شما منظورت چیه. ولی فکر می کنم اگر مادر پسر چنین کاری می کنند، نباید اون دختر خودش رو ناراحت کنه.
همینطور ممکنه یک پسر بره خواستگاری، بعد از 10 دقیقه صحبت و بدون اینکه دختر چیز زیادی از پسر بدونه، از ظاهرش خوشش نیاد، و جواب رد بده. یا اصلاً پسر بخواهد بره خواستگاری، اونها بگویند نه! در چنین موقعیتی اون آقا پسر دقیقاً همین حسی رو داره که شما گفتی!
نه عقلت واسه دختره مهمه. نه طرز فکر. نه عطوفت و مهربونی. نه حتی شعور!
ولی فکر می کنم آدم نباید اینطور فکر کنه. بالاخره باید دو طرف قیافه هم رو بپسندند. اگر کسی نمی پسنده، نباید از دستش ناراحت شد. این اصلاً معنیش این نیست که آدم فکر کنه زشته، یا بد هیکله. ظاهر بیشتر سلیقه ایه.
-
"دختر مهربون" عزيز ممنونم
ولي در مورد جوابي كه به مورد 5 دادين موافق نيستم.(گرچه خودم هم چندان اين راهكار رو نميپسندم) ولي موافق نبودن با نظر شما رو تا حدي توي جوابي كه به "فرهنگ" جان دادم (شماره 8)،توضيح دادم!
شما فرمودين كه شايد اون دختر حس بدي پيدا كنه...قبول، ولي:
آيا پسري كه براي ازدواج مجبور ميشه چندجا بره خواستگاري و در خيلي موارد با يك جلسه ردش ميكنن حس بدي پيدا نميكنه!؟
آيا پسري كه بعد از مراسم خواستگاري،خانواده دختر ميشينن و با خنده و تمسخر ميگن طرف كچل بود يا چاق بود،يا دماغش گنده بود و بعدش هم به راحتي به پسره جواب رد ميدن،پسر حس بدي پيدا نميكنه!؟
آيا پسري رو كه فقط به خاطر نداشتن منزل مستقل و يا پس انداز و درآمد كافي ردش ميكنن ،حس بدي بهش دست نميده!؟
آيا پسري كه توي مراسم خواستگاري وقتي ازش ميپرسن شغلت چيه؟با شرمندگي بايد بگه ليسانس يا فوق ليسانس دارم،به صورت پاره وقت يه جاهايي كار ميكنم و گاهي هم توي آژانس هستم يا مسافركشي ميكنم، و همون لحظه پدر دختر يه لبخند(پوزخند)معنادار ميزنه،،پسر حس بدي بهش دست نميده!؟
آيا پسري رو كه چون نميتونه متقبل مهريه سنگين خانواده دختر بشه ،ردش ميكنن،حس بدي بهش دست نميده!؟
آيا......
........
من از اول هم گفتم كه ملاك هاي ظاهري(و جزييات فيزيكي)گرچه مهمه ولي شايد در درجه دوم اهمييت قرار داره! مطمئنا هيچ پسري حاضر نيست با زيبا ترين و خوش اندامترين دختر دنيا ازدواج كنه ولي دختره هيچ شخصيت،شعور،مهربوني،وقار وكمالي نداشته باشه!! ولي همونطور كه tesoke هم گفتن موارد ظاهري هم به خودي خود مهمه...
قبل از اينكه hamed 65 عزيز نظرشون رو بگن، من داشتم اين مطلب رو تايپ ميكردم،جالبه كه هر دومون به اين ديد رسيديم! :104:
-
حامد 65 عزیز، حق داری. یه کمی تند رفتم.
اما از هر دختری که بپرسی بهش بر میخوره. اما اگه اینجوری فکر کنی که ظاهر سلیقه ایه، و آدم نمیخواد خودشو به کسی تحمیل کنه، یه کمی بهتر میشه هضمش کرد.
milad.90عزیز، عذر میخوام از اینکه وسط بحث شما یه بحث دیگه باز شد. همینجا تموم شد دیگه.
milad.90 عزیز درست میگی. اینایی که شما میگی، اشتباهاتی هست که خانواده ها و حتی دخترا دارن. خودم رو جدا نمیکنم. خانواده من و خود من هم دچارشون هستیم. البته به همین میزان در پسرا هم همچین معیارای غلطی هست.
در صورتیکه توی معیارامون اساسی ترین چیز ها فراموش شده.
الان که خوب فکر کردم، درست میگید. این موقعیت برای هر دو طرف هست.
پس بهتره کسی به دل نگیره. نه دختر خانمی که پسندیده نمیشه نه آقا پسری که رد میشه. این به اون در.
-
"دختر مهربون" عزيز ،اتفاقا بحث جالبي شد!نميدونم، شايد هم اين بحث به نوعي پيش نياز بحث اصلي من باشه!
-
برای اینکه این به هر حال این بی احترامی به دختر و خانواده اش نشه، فکر می کنم خواستگاری رفتن چشم بسته کار درستی نیست.
یعنی بهتر است قبل از اینکه خانواده پسر تماس بگیرند که ما می خواهیم بیاییم خواستگاری، پسر و دختر قبلاً همدیگر را جایی دیده باشند بهتر است. مثلاً در یک میهمانی خیلی معمولی که یک نفر که واسطه هست برگزار کنه.
خود من هم الآن چنین مشکلی دارم. یک فامیل دور داریم که من او را ندیده ام. مادر من و همینطور 2-3 نفر دیگه خیلی تعریف او را پیش من می کنند. اخلاقهایش را که می گویند به نظرم خیلی به من شبیه است. ولی من او را ندیدم. می ترسم بگم بریم خواستگاری و اصلاً از ظاهر او خوشم نیاد. اون وقت چی؟ رویم نمی شود توی فامیل بخواهم بگویم به خاطر ظاهر او را نمی خواهم. دختر مردم هم اذیت می شود.
برای همین دست نگه داشتم که شاید اتفاقی او را ببینم. و به خاطر شرایطی که هست فکر می کنم در چند سال آینده این "اتفاقی دیدن" اتفاق نیفتد! :)
دختر خانمها فکر می کنند وقتی پسری به خواستگاریش می آید به او به چشم کالا نگاه می کند. نمی دانند که پسر بدبخت با هزار دلشوره و ترس و نگرانی به خواستگاری می آید. همه اش آدم ترس داره یک کار اشتباه بکنه و دختر بگه نه :)
-
آقا میلاد
منم با نظر دوستای خوبم موافقم و فکر می کنم که بهترین راه استفاده از مادر و خواهرت عزیزتون هست
البته با نظر بلوی اسکای هم موافقم که هر زمان فردی رو با ویژگی های مورد نظرت دیدی به ممانت بگو ایجوری می خوام ها دیدی؟
یه چیزی هم اینجا به آقا حامد بگم
چرا نمیری اون دختر خانم رو ببینی؟ میدونی الان اون دختره داره روزی صد بار از خدا می خواد یه همسر خوب مثل شما بهش بذه
ای بابا همین کارا رو میکنید ازدواج ها چند سا چند سال عقب میافته دیگه .....
( شوخی کردم اگه قسمت شما دختری باشه هیچ کس نمیتونه این تقدیر رو عوض کنه. ان شاء ا... خوشبخت بشید)
-
ظاهرا نظر اكثر افراد اينه كه از مادر و خواهر كمك بگيرم ولي من هنوزم اين روش رو چندان كارساز نميدونم!بنا به 4 دليل زير كه قبلا هم گفتم!
لطفا دوستاني كه بهترين راه رو كمك از مادر و خواهر ميدونن،به اين سوالات هم جواب بدن...
-
میلاد جان با مادر و خواهرتون مشکلی دارین ؟
چرا اینقدر بدبین هستین ؟
یعنی الان همه چی درسته فقط مونده دیدن بی حجاب دختر موردنظر ؟؟؟
بابا یه خورده کوتاه بیا
شما فکر میکنید بعد از ازدواج تمام مدت میشین روبروی همسرتون و
24 ساعته اندامشون رو برانداز میکنید؟
-
خارپشت جان
نه خير،من با خانوادم مشكلي ندارم و بدبين هم نيستم ولي احتمالا ميدونيد كه چيزايي به اسم شرم و حيا و حريم هم وجود داره و آدم نميتونه همه چيز رو واسه خانوادش به زبون بياره!
من به هيچ عنوان نگفتم كه خيلي مايلم و ميخوام بدن بي حجاب دختري رو ببينم!پس خواهشا برداشت خودتون رو به من نسبت ندين!من فقط خواستم نظرات و راهكارها و پيشنهاد دوستان رو بدونم......
هر مردي دوست داره با خانمي ازدواج كنه كه از هر نظر توي خونه سيرابش كنه!(مگر مردان بيماردل و چشم چران،كه بعد از ازدواج هم با 10 نفر ديگه هم رابطه دارن،يا دائم توي خيابون سرشون مثل جغد دنبال اين دختر و اون دختر ميچرخه!!!)
در ضمن مطمئنا هر كسي كه در اين تالارها مشكل و مسئله اي رو مطرح ميكنه،قبلا ساعتها و روزها بهش فكر كرده و چون به نتيجه اي نرسيده،تصميم گرفته اينجا مطرحش كنه و دوست داره ديدگاه ساير افراد رو هم بدونه بلكه بتونه به نتيجه اي بهتر برسه!شايد با ديدگاه هاي قشنگ و جالبتري آشنا بشه،و بتونه از زاويه بهتري به مسئله نگاه كنه!:72:
-
سلام این موضوع یه راه حلی را هم توی اسلام واسه اش گفته اند که اگر همه چیز حل بود و واقعا تنها و تنها مساله باقی این بود یه چیزایی حلال می شه هم برای آقا و هم خانم (از توضیح بیشتر از این معذورم همنیقدر هم که گفتم احتمالا حساب کاربریم مسدود شه!:163: )
من ترس های بی خودی دارم. راستش من یه معیار مسخره دارم که روم نمیشه حتی بگم! من از داشتن لهجه بدم میاد! مخصوصا از لهجه ی همشهری های خودم! (در خانواده مون هم کسی لهجه ندارد) و این قضیه حتی از چهره ی دختر خانم برام مهمتره اما روم نمی شه که وقتی کسی را معرفی می کنند بپرسم لهجه دارد یا نه ؟ :311:
اما خطاب به آقا حامد: به نظر من نه من تا زمانی که نرفته ام می تونم قضاوت کنم و نه شما انتخاب همسر انتخاب مجموعه ای از ویژگیهاست که هر یک وزنی را دارند و مهم این است که بتوان با معیارهای صحیح(نه مثل معیار من ها! ) و فکر باز انتخاب درست را کرد.
یا علی
-
دنبال چی هستی؟اگر قده که می بینی اگر جاق و لاغریه می بینی اگر پایین تنه چاق بالا لاغره یا برعکس یا تعادل
می بینی اگر بزرگ و کوچیک بودنه تا حدودی قابل تشخصیه ولی اگر فورمشو می خوای بدونی خودتو خسته نکن تا ازدواج
نکردی نمی تونی بفهمی مگر اونقدر اعتماد دخترو جلب بکنی که ازش بپرسی یا بخوای بهت نشون بده.پیشنهاد می کنم
تو نخ فورم نری.همون چیزایی که می شه با نگاه تشخیص داد در نظر بگیر انتخاب کن برو جلو.سطح توقعتو در سطح چیزی
که می شه با نگاه تشخیص داد پایین بیار.سطح توقع باید در سطح امکانات موجود باشه.
-
من شنیدم که یک حدیثی هست که اگر به قصد ازدواج باشه دیدن خانم بی حجاب مانع شرعی نداره.
اگر طرف شما معتقد به حجاب باشه حتما در مورد این حدیث هم اطلاع داره و می تونید با لباسی مثل بلوز دامن یا شلوار که تا حدودی معیارتون را بسنجید ایشون را ببینید.
البته که سلیقه ها و نگاهها متفاوت است و شما به سختی می تونید خواسته تون را به مادر یا خواهر منتقل کنید.
به قول آقا حامد بارها پیش اومده که شخصی به نظر من زیبا بوده و دیگران نظر دیگه ای داشتند یا برعکس.
آشنای دیروز، چک کردن لهجه که خیلی آسونه. دو کلمه باهاشون حرف می زنی. ولی ته لهجه به نظر من خیلی دل نشینه. دوباره فکر کن. یه لهجه ی خیلی ملایم شیرازی، ترکی، اصفهانی ...
خارپشت جان خواهش می کنم در این تاپیک رعایت ادب و نزاکت را بفرمایید. شوخیهاتون را نگه دارید واسه تاپیک خودتون!
راستی آقا حامد، یه عکسی چیزی از دختر مورد نظر پیدا کنید و معیارهای اولیه تون را تا حدودی بسنجید. بالاخره این فامیل یه عکس از ایشون دارند دیگه. یا مثلا فیس بوکی ... حیفه. از دستت می ره ها! تو هم حیفی که دختر خوشبختی که قراره همسرت بشه دیر بهت برسه. بجنب.:72:
-
آقا ميلاد عزيز
اول اين كه زياد به هيكل حساس نباش چون اصلا پايدار نيست ممكنه ازدواج كني با يك خانم لاغر و بعد از ازدواج ... :311: متاسفم كه اينو ميگم ولي اكثر خانمها شكم ميارن و ...
يا مثلا دوستم ميگفت نامزدش هميشه ميگه من عاشق هيكل توام سينه هات فلانه و ... ولي باور نميكني تو عروسيش از منم لاغرتر شده بود :163: :311:
دوم اينكه تو اول برو با دخترخانم صحبت كن باهاش آشنا شو اگه تنها چيزي كه نگرانت كرد پوست بدن و هيكل و ... بود محترمانه از خود دختر بخواه كه اگر اشكالي نداره يكبار ايشون رو بدون حجاب ببيني. يه جوري هم نگو كه فكر كنه ميخواي روش عيب بذاري و ناراحت شه فقط يه چيز خوب بگو مثل: تو خواستگاري و با حرف زدن با همديگه زيباييهاي روحي همو مي بينيم و منم در اين مورد شما رو عالي ميدونم :43: اشكالي داره اگر ازتون خواهش كنم يكبار زيباييهاي ظاهريتون رو هم ببينم!
البته اين مثال بود من زياد زبون باز نيستم ميتوني تو اينترنت سرچ كني بهترشو پيدا كني!
راستي يه توصيه هم به آقاي آشناي ديروز كه زياد رو لهجه حساس نباشين. دو سه ماه پيش يه خانمي زنگ زد به خونه ي ما براي پسرش خواستگاري كه همسايه ي دخترعموم اينا بود خانمه كلي از مادرم سؤال كرد و تموم زيروبم خانواده ي ما رو درآورد مامان منم كاملا بي ميل داشت جواب ميداد چون زياد از پاسخ گويي به اين سؤالا لذت نميبره. ديگه از خانمه خبري نشد و مادرم يه روز از دخترعموم خبرشو گرفت كه چي شد؟ دخترعموم گفت : مامان پسره خوشش نيومد چون ميگفت مادردختره (مامانم) لهجه داره!!!! در حالي كه مامان من متولد تهرانه!! :311: اما چون بي حال و بي ميل جواب ميداد اونا اينجوري فكر كردن! پس ممكنه در مورد لهجه اشتباه كني. مثلا خانوادشون همشهريت باشن اما دختره بدون لهجه باشه يا بعد از يه سال زندگي با شما لهجه شو از دست بده!
-
خوشم میاد هم خدا رو میخواید هم خرما رو:311:هم دختره با حجاب باشه هم شما بتونی جزئیاتشو ببینی:311:
خب نمیشه که برادر من!
اینجور موقع هاست که از پسر جماعت حرصم در میاد!!چرا فکر میکنید هر کس که چادری و با حجابه حتما آدم معتقدیه و اونیکه مانتوش کوتاهه و موهاش بیرونه و آرایش داره بی قید و بنده؟!واقعا رو چه حسابی از روی ظاهر افراد در مورد اعتقاداتشون قضاوت میکنید؟
من دوستای چادری زیاد داشتم از خونواده های مذهبی ولی هفت خط روزگار بودن!:311:
شما بهتره یه کم دیدتونو عوض کنید اگر دونستن جزئیات ظاهری ایشون انقد براتون مهمه خب برید سراغ کسی که بتونید این چیزارو تا حدی توش ببینید!!
این آیه و حدیث ها هم-معذرت میخوام-ولی بیشتر شبیه یه کلاه شرعیه!
-
خانم آهانا کجاش خنده داره؟
شما دوست دارید شوهرتون محبت کردن و نوازش کردن را بلد باشه، اما دوست ندارید که این نوازش و محبت را برای هر زنی انجام بده. خنده داره؟
ایشون دوست دارن همسرشون از نظر هیکل ویژگیهای خاصی داشته باشه، اما دلشون می خواد این ویژگی و زیبایی در محدوده ی خانواده علنی بشه و همه ی مردان ازش بهره مند نشن، خنده داره؟؟
کسی که به آیه و حدیث اعتقاد داره، خودش بلده چیکار کنه. شما هم که نداری که طبق چیزی که بهش معتقدی عمل کن. فکر نکنم اعتقادات دیگران اینقد خنده داشته باشه که نصف شبی شما را تا این حد به وجد آورده!!
-
آهانا جان!ممنون از نظرت.اميدوارم توي مشكلات و مشغله هاي ذهني هم كه برات پيش مياد بتوني هميشه خندون باشي!:72:
من فقط اينجا دغدغه ذهنيم رو مطرح كردم و خواستم نظر دوستان رو بدونم،ولي ظاهرا بعضي افراد اينجا زود جوگير ميشن! :102:
من هم 100% قبول دارم كه دختري كه چادري و با حجاب هست صرفا دليل نميشه كه خيلي پاك و معتقد باشه ولي از طرفي مطمئنم دختري كه با لباسهاي به شدت تنگ و چسبون و 7 قلم آرايش تابلو و جلف(دقت كنيد،عرض كردم تابلو و جلف ،نه يه آرايش ساده،يا بيرون بودن چند تار مو!) توي خيابون ظاهر ميشه جز بي قيد و بندي اسم ديگه اي نميتونم روش بذارم!! بدتر از اون خانمي كه شوهر و دوتا بچه هم داره ولي موقع بيرون اومدن از خونه چنان خودش رو درست ميكنه كه توجه همه،از پسر بچه 8 ساله تا پيرمرد 80 ساله بهش جلب ميشه!!! وقتي هم ميخواد تاكسي بگيره 10 ها ماشين جلوش ترمز ميكنن و از زمين و هوا براش متلك و تيكه مياد! يا بازم بدتر از اينا رفتارهايي هست كه اين گروه از خانمها بروز ميدن،به خصوص نگاههاي تحريك كننده و شهواني! اين مسائل رو هر روز هممون داريم ميبينيم پس خواهشا كسي منكرش نشه!!يعني مردي هست كه دوست داشته باشه همسرش اينجوري باشه!؟
البته آقايون محترمي هم وجود دارن كه از اينكه همسرشون اينجوري توي خيابون بگرده نه تنها ناراحت نميشن بلكه كلي هم كيف ميكنن!!!(مرسي غيرت!!):104:
آرام جان از شما هم ممنونم:72:
-
آقا میلاد شما این تاپیک را هم بخوانی بد نیست: دو دلی ؛ حساسیت زیاد ؛ معیارها
من هم با پست 23 از فرهنگ موافقم.
فکر می کنم اکثر موارد ظاهری که مهم هستند رو می تونی حتی از روی لباس و در مرحله دوم به کمک خواهر متوجه بشی.
برای خود من خیلی مهمه که صورت و حالت کلی اندامش به نظرم زیبا باشند.
حالا اینکه دیگه چه موردی مد نظر شما هستند که اصلاً رویت نمی شود با خواهرت مطرح کنی رو نمی دونم.
کمی بیشتر فکر کن آیا در ازدواج واقعاً این مسائل اینقدر مهمه؟
این حرف کاملاً صحیحه که رضایت جنسی از همدیگر برای بقای زندگی مشترک خیلی مهمه، ولی حالا اینکه این موارد ریز چه نقشی در یک رابطه جنسی موفق بازی می کنند، بحث دیگریست.
این پستها رو هم مطالعه کنید:
به چه کسی می گن زیبا؟!
نقش قيافه ظاهري همسر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
مشکل اینجاست از کجا بفهمیم خودمون سردیم یا گرم؟
فكر نكنم مشكل باشه، آقايون راحت ميتونن بفهمند. حداقل من كه مي دونم در چه وضعي هستم.:311: اگه واقعا نمي دونيد در چه سطحي هستيد، به مشاوره بريد و تست براي اين كار هست كه معلوم ميكنه در چه سطحي هستيد. :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
آقای تسوکه من با قاطعیت صددرصد میگم که این حرف غلطه. مثلا فرض کن برادر من ازم بخواد که میزان گرایش جنسی یه دختر رو که براش کاندید کردیم، بسنجم! بخدا نمی تونم!
واقعا نمي تونين. ممنون كه گفتين هان.:316: يك پدري از اين مشاور در بيارم. يكي نيست بگه مرتيكه تو كه چيزي نمي دوني ... مي كني الكي به جووناي مردم راهكار نشون ميدي.:97: اين هفته كه جلسه برگزار كنه، مي دونم چه طوري حالش را بگيرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
یه راهکاری هم برای آقا میلاد به ذهنم رسید؛ شما می تونید وقتی تو یه فیلم هیکل یه خانمی مورد پسندتون بود، به مادر یا خواهرتون بگید که من دوست هیکل همسر آینده ام مثل این باشه.
آره ميشه، فقط خواهشا نگي من يكي ميخوام كه مثل جنيفر لوپز باشه.:311: آخه بيچاره ها از كجا پيدا كنن. تازه به اين هم توجه كن كه خيلي از بازيگرها با صد تا عمل و ... اينجوري شدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
می ترسم بگم بریم خواستگاری و اصلاً از ظاهر او خوشم نیاد. اون وقت چی؟ رویم نمی شود توی فامیل بخواهم بگویم به خاطر ظاهر او را نمی خواهم. دختر مردم هم اذیت می شود.
برای همین دست نگه داشتم که شاید اتفاقی او را ببینم. و به خاطر شرایطی که هست فکر می کنم در چند سال آینده این "اتفاقی دیدن" اتفاق نیفتد! :)
ترس نداره كه. خوشت نيومد، يه چيزي را بهوونه مي كني و ميگي كه ما معيارهامون با هم جور نيست. اگه محترمانه بگي كه روي برخي معيارها فرق داريم به كسي بر نميخوره كه. اين كه شما به خاطر ترس از اين مسئله جلو نري خيلي بده، چون ممكنه مورد خوبي باشه و از دستت بپره و بعدا كلي حسرت بخوري. (مثلا من خودم همين عيد به بهانه ي عيد ديدني رفتيم يه دختر را ديدم. ديگه نمي گم كه چي شد كه...:311:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
متاسفم كه اينو ميگم ولي اكثر خانمها شكم ميارن و ...
واي نه، تو رو خدا شكم ديگه نه.:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
دوم اينكه تو اول برو با دخترخانم صحبت كن باهاش آشنا شو اگه تنها چيزي كه نگرانت كرد پوست بدن و هيكل و ... بود محترمانه از خود دختر بخواه كه اگر اشكالي نداره يكبار ايشون رو بدون حجاب ببيني.
دختر راضي نمي شه.
آخيش، ديدين جواب همهتون را يك جا دادم.:311:
اما در مورد من ظاهر زن جزء معيارهاي اصلي منه. اين معيارها شامل: زيبايي صورت - مو - رنگ پوست - نداشتن موهاي زائد روي بدن - چاقي و لاغري - گرم و سرد مزاج بودن.
زيبايي صورت و رنگ پوست و چاقي و لاغري كار خودمه و نيازي هم نيست كسي نظر بده. مادرم و زن برادرم هم كافيه ببينن كه موهاش چه فرميه. چون من هيچ جوري با دختر مو فرفري يا موي دم موشي كنار نميام. يا مثلا دختري كه موهاش مثل جودي ابت باشه. (الان يه نفر هست كه به خاطر جودي ابت بهم ايراد ميگيره.) خانوم من بايد موهاش بلند و پر باشه.:311:
گرمي و سرد مزاج بودن هم تا حالا مي خواستم طبق نظر مشاور از خانواده كمك بگيرم اما حالا كه خانوم بلواسكاي ميگه نميشه، كاري نداره، ميرم با يه مشاور در جريان ميگذارم كه من اين جوري ام و فلان و فلان. حالا با اين خانوم ميام. شما در مورد مسائل جنسي ازش بپرس تا ببيني گرمه يا سرد. تست رانشناسي هم در اين زمينه هست كه اگه خيلي گير بودي اون را هم ميتوني پول بدي و بگيري.
حالا شما غير از اين ها هم در مورد ظاهر چيزي برات مهمه. نمي دونم سايز فلان جا و فلان و ... ، اين فرمي نباشه، اون فرمي باشه. همين ها كه من گفتم به نظرم كافيه. راه حلش را هم كامل گفتم.
-
آخ جون
اومدم یک سر به دوستام بزنم ببینم حالشون چطوره:)
حالا شانسی این تاپیک رو باز کردم.گفتم هم حال دوستان رو بپرسم هم یک نظر بدهم
خوبید؟
اما در مورد تاپیک اول بگم فرهنگ جان گفته :
نقل قول:
.سطح توقع باید در سطح امکانات موجود باشه.
:311::311::311: فرهنگ خیلی پست هات رو دوست دارم.یک سبک خاصیه.ایشالا همیشه همین طوری تک بمونی.همراه با شوخی خیلی مطالب با ارزشی میگی
خب حالا از بحث های حاشیه ای که بگذریم من نکته ی تمام مطالب رو پشت سر هم لیست می کنم :
نقل قول:
مشكل و در واقع سوال من اينه كه من و ساير آقاياني مثل من كه ترجيح ميديم دختري با حجاب خوب و كامل رو براي ازدواج انتخاب كنيم،چطور بايد به خصوصيات فيزيكي طرفمون پي ببريم؟!
نقل قول:
شما میتونید ویژگی های ظاهری ای که دوست دارید رو به مادرتون بگید
نقل قول:
نباید به ظاهر همسرت درجه دوم را قائل باشی. ظاهر همسرت را باید جزء اولین معیارهات قرار بدهی. خیلی راحت باید بگی که من یه زن می خوام که مثلا حجابش فلان باشه و خوشکل هم باشه و ...
نقل قول:
باید حواست باشه که اگه گرم مزاجی، نمی تونی زندگی با یه زن سردمزاج را تحمل کنی. این مسءله را هم باید خیلی جدی بگیری.
نقل قول:
من با قاطعیت صددرصد میگم که این حرف غلطه.
مثلا فرض کن برادر من ازم بخواد که میزان گرایش جنسی یه دختر رو که براش کاندید کردیم، بسنجم! بخدا نمی تونم! اصلا و ابدا نمی دونم چجوری میشه فهمید!
من در مورد دوستام هم که سالها باهم بودیم، نظری در این مورد ندارم.
نقل قول:
ببینید، شما برای ازدواج باید به یه کسی اطمینان داشته باشید. اگه خیلی به مادر و خواهرتون اطمینان ندارید، خاله ای، عمه ای، یا شخص دیگه ای رو که بهش اطمینان دارید بفرستید. البته من فکر نمیکنم امین تر از مادر، شخص دیگه ای پیدا کنید.
نقل قول:
خیلی داری وسواس به خرج میدی. یه راهکار دیگه میخوام بگم اما جرأت نمیکنم اینجا بگم.
نقل قول:
چرا اینقدر بدبین هستین ؟
یعنی الان همه چی درسته فقط مونده دیدن بی حجاب دختر موردنظر ؟؟؟
سلام این موضوع یه راه حلی را هم توی اسلام واسه اش گفته اند که اگر همه چیز حل بود و واقعا تنها و تنها مساله باقی این بود یه چیزایی حلال می شه هم برای آقا و هم خانم (از توضیح بیشتر از این معذورم همنیقدر هم که گفتم احتمالا حساب کاربریم مسدود شه!
نقل قول:
سطح توقعتو در سطح چیزی
که می شه با نگاه تشخیص داد پایین بیار.سطح توقع باید در سطح امکانات موجود باشه.
نقل قول:
راستی آقا حامد، یه عکسی چیزی از دختر مورد نظر پیدا کنید و معیارهای اولیه تون را تا حدودی بسنجید. بالاخره این فامیل یه عکس از ایشون دارند دیگه
نقل قول:
دوم اينكه تو اول برو با دخترخانم صحبت كن باهاش آشنا شو اگه تنها چيزي كه نگرانت كرد پوست بدن و هيكل و ... بود محترمانه از خود دختر بخواه كه اگر اشكالي نداره يكبار ايشون رو بدون حجاب ببيني. يه جوري هم نگو كه فكر كنه ميخواي روش عيب بذاري و ناراحت شه فقط يه چيز خوب بگو مثل: تو خواستگاري و با حرف زدن با همديگه زيباييهاي روحي همو مي بينيم و منم در اين مورد شما رو عالي ميدونم
نقل قول:
خوشم میاد هم خدا رو میخواید هم خرما رو.هم دختره با حجاب باشه هم شما بتونی جزئیاتشو ببینی.
خب نمیشه که برادر من!
نقل قول:
کمی بیشتر فکر کن آیا در ازدواج واقعاً این مسائل اینقدر مهمه؟
نقل قول:
این پستها رو هم مطالعه کنید
خب من زیر هر پست یک جواب هم نوشته بودم.ولی دیدم اینجوری جنبه ی این رو پیدا می کند که من دارم نوشته ی دوستان رو تحلیل می کنم.پس نوشته های خودم رو پاک کردم.ولی نقل قول ها رو نگه داشتم بالاخره کل خلاصه ی مطلب است و می شه گفت به درد می خوره (دلم رو نشکونید دیگه.ایشالا که به درد بخوره):)
نظر شخصی من : بالاخره این معیار چه در درجه اول باشد چه در درجه ی آخر ، برای شما که ظاهر برایتان مهم است یک معیاری است که حتما باید در نظر گرفته شود.قرار هم نیست از کسی کمکی گرفته شود یا به کسی اعتماد شود.خود آدم شخصا باید این معیار را ارزیابی کند.حالا شیوه ی ارزیابی این ملاک با توجه به عقاید و نظر طرفین متفاوت است.بالاخره کسی منکر راه درست نیست و بالاخره دو نفر آدم(در آستانه ی ازدواج) می توانند سر این موضوع به توافق برسند.که اگر نرسند نشان می دهد در آینده نیز نمی توانند سر مسایلی که با هم اختلاف نظر دارند ، به توافق برسند.شما نه در همان ابتدا ، اگر مراحل اولیه ی آشنایی با خانم را پشت سر گذاشتید این مورد را با خانم مطرح نمایید و هیچ راه حلی هم برای این مورد ارائه نکنید.بگذارید خود خانم با توجه به عقاید و سلیقه و تشخیصشان یک راه به شما پیشنهاد کنند.به هر حال مهم دیدن شما است.اینکه این دیدن به چه شیوه ای انجام پذیرد اهمیتی ندارد.لذا به همین راحتی مشکل حل می شود.بالاخره ممکن است یک خانمی هم به هیچ وجه این مساله را قبول نکنند (که در حقیقت می توان گفت آن خانم معیار های شما را برای ازدواج ندارند).دقت کنید که همه برای ازدواج با همه مناسب نیستند.برای یک آقایی ظاهر اصلا مهم نیست ، آن آقا می رود و با آن خانمی ازدواج می کند که به هیچ وجه دوست ندارند یک آقا اندامشان را ببینند.برای یک آقایی هم مثل شما ظاهر مهم است پس باید بگردید و شخصی را پیدا کنید که این معیار شما را داشته باشند .
امیدوارم توانسته باشم پاسخ مناسب بدهم
ارادتمند
:72::72::72:
-
سلام
اینکه میگن اگه همه چی اکی بید پسره میتونه یه نظر خانومو ببینه،اخه نمیدونم کسی تا حالا شنیده که همچین کاری شده باشه؟من که نشنیدم،حالا اگه پسر و دختر از لحاظ فکری همو پسند کردن موند فقط دیدن هیکل و اندام طرف،اگه پسر دید و پسند نکرد تکلیف اون دختر چی میشه،خیلی خیلی سخته تحملش که فقط بخاطر فرم و سایز فلان جا قبولت نکنن :302:
به نظر من خیلی سخت گیری و وسواس بخرج ندین،همینکه چاقی لاغری و وضعیت پوست و موشو بدونین کافیه دیگه،تناسب اندامو من خیلی ها رو دیدم قبل عروسی چاق و بد هیکل بودن بخاطر همسراشون خودشونو خوش هیکل کردن،خیلی هام میشناسم مانکن بودن ولی بعد عروسی نمیدونی چی شدن این اندامو ظاهر یه چیزیه که پایدار نیس میشه اراده کرد و لاغر شد چاقیم که قربونش برم همینجوری غیر ارادی پیش میاد:311:،شما نیگا نکن به مدلا وبازیگرای خارجی که حتی بعد زایمان دو سه ماهه برمیگردن به همون هیکل سابق که بعید میدونم فقط از طریق ورزش و تغذیه باشه کلی عمل میکنن و ...
بگین همون خواهر مادرتون اون چیزایی که شما نمیتونین ببینینو ببینن بهتون گزارش بدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad.90
ولي از طرفي مطمئنم دختري كه با لباسهاي به شدت تنگ و چسبون و 7 قلم آرايش تابلو و جلفتوي خيابون ظاهر ميشه جز بي قيد و بندي اسم ديگه اي نميتونم روش بذارم!!
مطمئن نباش دوست عزيز!
اينقدر راحت نميشه در مورد افراد قضاوت كرد! شايد اعتقادي به حجاب نداشته باشه. خواهش ميكنم اجازه بدين لااقل در اين تالار اينقدر هر فردي رو تخطئه نكنيم. :81:
-
خانم yasa !لطفا به صورت كامل نقل قول كنين نه اينكه وسط يه جمله رو پاك كنين و دو سرش رو به هم بچسبونيد!!!!!! جمله اي كه شما از من نقل قول كردين:ولي از طرفي مطمئنم دختري كه با لباسهاي به شدت تنگ و چسبون و 7 قلم آرايش تابلو و جلفتوي خيابون ظاهر ميشه جز بي قيد و بندي اسم ديگه اي نميتونم روش بذارم!!
ولي اين جمله من يه پرانتز داشت كه اونو پاك كردين!!!!!!! در ضمن اون پرانتز رو مخصوصا واسه كسايي با فكر شما نوشتم!!!
جمله من توي شماره 28 اين بود: ولي از طرفي مطمئنم دختري كه با لباسهاي به شدت تنگ و چسبون و 7 قلم آرايش تابلو و جلف(دقت كنيد،عرض كردم تابلو و جلف ،نه يه آرايش ساده،يا بيرون بودن چند تار مو!) توي خيابون ظاهر ميشه جز بي قيد و بندي اسم ديگه اي نميتونم روش بذارم!!
كه شما اون قسمت پرانتزش رو حذف كردين!!!:81:
و اما جواب به شما!
دوست عزيز {اعتقاد به حجاب نداشتن} با {سعي در جلب توجه كردن به وسيله به نمايش گذاشتن اندامهاي زنانه و آرايش غليظ به شكل تحريك كننده} دو چيز كاملا متفاوت است!!!
شما معتقدين اگه دختري به حجاب اعتقاد نداشت ،اشكالي هم نداره كه تحريك كننده رفتار كنه؟!!
در ضمن يعني حتي معتقدين زنان شوهرداري هم كه اينجور رفتار ميكنن،بي قيد و بند نيستن!!؟؟
جالبه،، همين شماهايي كه اين رفتارهارو بي بند و باري نميدونيد،كافيه شوهر محترمتون توي خيابون به يه دختر(از همين نوع دخترها!)يه كم خيره بشه!اونوقته كه به شوهرتون انگ هوسباز بودن و خيانتكار بودن رو ميزنين،!،ولي كار اون دختر خانم(سعي در جلب توجه و تحريك كننده ظاهر شدن)رو بد نميدونيد!!؟؟؟؟؟
لطفا اين تناقض رو جواب بدين!:33:
-
نمیدونم شما چرا سریع موضع میگیرید و قاطی میکنید؟!
اولا ببخشید که خندیدیم.ثانیا من کجا گفتم لباسای چسبون و هفت قلم آرایش و نگاه های تحریک آمیز؟!!
من گفتم:
[size=large]چرا فکر میکنید هر کس که چادری و با حجابه حتما آدم معتقدیه و اونیکه مانتوش کوتاهه و موهاش بیرونه و آرایش داره بی قید و بنده؟!واقعا رو چه حسابی از روی ظاهر افراد در مورد اعتقاداتشون قضاوت میکنید؟[/size]
بعد هم گفتم شما که ظاهر طرفتون انقد اهمیت داره دنبال کسی باشید که بتونید این چیزا رو ببینید همین!
به هر حال ما اینجا با کسی دشمن نیستیم تمام تلاشمون هم کمک یه همدیگه س.ان شالله که مشکلتون حل شه:72:
-
سلام
به نظرم این تاپیک خیلی بی دلیل به درازا کشیده شده. بنابر تجربه های فراوان در دور و برم عرض میکنم و امیدوارم تموم کنه بحث رو:
آقا میلاد! دختران چادری (منظورم دختر آیت الله ... نیست ها!) دختران چادری خانواده های سنتی و یا احیانا متشرع و حتی متعصب! وقتی براشون خواستگاری میاد، اونقدر فهم و درک مسئله را دارند که خودشان (دختر خانوم را عرض میکنم) معمولا (آنچه که عرف هستش و ما دیدیم و می بینیم) با بلوز و دامن یا یک پیراهن قشنگی و یک جوراب نه خیلی نازک و موهای مرتب منتها چادر شبی هم همینجوری روی سرشون میندازن ولی به قدر لزوم هم چادر را باز میکذارند که داماد و خانواده داماد (که بهتر است داماد خیلی نامحرم با خودش برندارد و ببرد) شمه ای از بدن عروس خانوم را ببینند. پس لطفا اینقدر بیخودی خودتون رو نگران نکنید. فقط شما باید حواستون باشه خیلی سفت و سخت مذهبی بازی یا متعصب بازی در نیاری اونوقت عروس خانوم ممکنه به خیال خام خودش که باید حتما جلوی شما رعایت کنه وگرنه شما ممکنه بهتون بربخوره! پا میشه کلی هم با چادر رو میگیره.
از طرفی چه اشکالی داره شما به مادرتون یا خواهراتون بگید چه جور ظاهری را (خیلی هم وقیح نباید گفت) می پسندید. خیلی سربسته بگید اونا خودشون می فهمن. برادر بنده یه اشاره کرد دو تا مورد بهش نشون دادیم تا دید پسندید و یکیشون الان خانمشون هستش.
اما...
حالا که بنده الحمدالله متاهلم. اما به جان خودم اگر مجرد بودم و فقط اگر یک اپسیلون احتمال میدادم که داماد روی پر و پاچه و دور کمر و ... من حساب کتاب میکنه! چنان برخوردی باهاش میکردم که تا عمر داره از زن گرفتن پشیمون شه! با عرض معذرت.
و اما یک نکته دیگر!
زمان ما! یا شاید هم مرد های دور و بر ما! خیلی سایز کمر و دور مچ پا براشون مهم نبود، به تفکرت و ایمانت و دیدت به زندگی و تلاشی که کردی برای زندگیت و اینکه چطوری از فرصت عمرت استفاده کردی که خودت رو تعالی ببخشی اهمیت میدادند. یادم هست! اونقدر از قیافه همسر فعلی ام ناراضی بودم که وقتی اولین بار دیدمش، به محض اینکه رفت کاریکاتورش رو کشیدم و یک اسم هم روش گذاشتم! الان هر چی به مغزم فشار میارم که یک عیب توی هیکل این آدم پیدا کنم نمیشه! به نظرم زیبا ترین مرد روی کره زمینه. قیافه خییییییییییییلی زود برای آدم عادی میشه. اما سیرت اون آدم و رشد یافتگیش و تفکرش هر چی متعالی تر باشه باز هم کمه...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
-
سلام
اول بگم صحبت های خانوم بی دل رو کاملا قبول دارم!
نمیدونم اونی که داشت میگفت شوخی میکرد یا جدی می گفت! ولی منم اگه کسی به من بگه بیا با آبجیم برو استخر دهنش سرویس میکنم:324:
در ضمن درسته جواب رد شنیدن برای آقایون خیلی سخته( مخصوصا اگه به دلیل قیافه و امور مادی باشه) ولی حداقل دایره ی انتخابشون خیلی وسیع تر از خانوم هاست. اگه یه دختر بخواد خیلی به ظاهر طرفش گیر بده از کجا معلوم پس فردا یه آدم خوش قیافه تر بیاد سراغش؟!...
-
اول از همه از بي دل جان به خاطر پاسخش تشكر ميكنم مخصوصا به خاطر اين جمله:
فقط اگر یک اپسیلون احتمال میدادم که داماد روی پر و پاچه و دور کمر و ... من حساب کتاب میکنه! چنان برخوردی باهاش میکردم که تا عمر داره از زن گرفتن پشیمون شه!
دوم اينكه آقا ميلاد من نگفتم اونا كه اينجوري برخورد ميكنند دارند كار درست رو انجام ميدن دقت كن: بين "عمل" فرد و "شخصيت" فرد تفاوت وجود داره. گاهي كسي عملي از روي ناداني (فرضا) انجام ميده اما نميشه گفت اين آدم كلا انسان نادانيه! بحث من اينه كه شما به خاطر حجاب هرچقدر بد و هرچقدر تحريك كننده نميتوني بگي در همه ي موارد زندگيش بي بندوباره! قضاوت كردن به اين شكل و نحو غلطه! مگر شما داستان پيامبري كه خداوند ازش خواست بدترين موجود روي زمين رو بيابد و ايشون در نهايت پس از جستجو خودش رو به خداوند معرفي كرد نشنيدين؟
شايد حرفاي من به نظرت عجيب بياد اما بايد دختر مي بودي و در بين دخترها زندگي ميكردي تا بفهمي من چي ميگم! بارها شده بود دسته جمعي با چندتا از دخترهاي خوابگاه ميرفتيم تفريح مثلا كوه و اتفاقا بعضي از اونا فوق العاده بدحجاب بودن با مانتوهاي تنگ و ... اما وقتي پسري تيكه اي بهشون مينداخت تا دو روز گريه ميكردن!!! مشكل اينجاست كه شما نميدونيد لباسهايي كه ممكنه شما پسرها تحريك كننده عنوان كنيد دخترها اين طور نميدونند و به نظرشون كاملا عاديه. حتي ممكنه اگر بهشون بگي لباست تحريك كنندست با خودش بگه: نه ! اصلا اتفاقا لباس من خيلي هم خوبه و اندازمه و خوشگله من دوست دارم زيبا باشم چرا بايد يك لباس زشت و گشاد و به دردنخور بپوشم من زيبايي رو دوست دارم و اگر كسي با ديدن من اين قدر راحت تحريك ميشه مشكل از خودشه كه ... (دقت كن نگفتم اين حرف منه اين حرف خيلي از دخترهاي بي حجابه كه تو به راحتي اونا رو بي بندوبار عنوان ميكني!)
-
با دامن نمی شه قضاوت درستی کرد.یه بلوزشلوار اندامی با یا بی روسری به نظرم مناسب تره.
-
منم در تایید صحبتهای دوست قبلی(yasa)
بگم که تو خوابگاه ما دوستی داشتیم که چادری بود و نماز شب می خوند وبه خدمتکارای خوابگاه و افراد نیازمند کمک
می کرد. ما که ساده تر بودیم همیشه تحسینش می کردیم غافل ازاینکه چند تا بچه ها و مسئول خوابگاه زیر نظرش داشتن تا اینکه معلوم شد (دزد) خوابگاه که مدتها بود پول بچه ها رو می دزدید ایشون بود.
جالب که از اون جا بیرونش کردند ولی یک مدت بعد شنیدیم ازدواج کرده با یک پسر خیلی مثبت ولی آقا پسر زحمت نکشیدقبلش از کسایی که می دونست دوستای اونند پرس و جویی بکنه.:163: