من نمي دونم ظاهرم معمولي هست يا زشته(پسرم)
من نمي دونم ظاهرم معمولي هست يا زشته(پسرم)، جرات هم ندارم از اطرافيانم بپرسم چون روحيه ام خيلي حساسه و اگه مثلا يكي بگه زشتي هيچ وقت يادم نميره(هميشه توي ذهنم خواهد چرخيد كه من يه پسر زشتم و هيچ دختري از من خوشش نخواهد اومد....)، ميخاستم يه عكس اينجا بذارم چند تا از خانوما نظر بدن ولي ميترسم يه آشنا به اين تايپيك سر بزنه و ابروم بره!!!
RE: من نمي دونم ظاهرم معمولي هست يا زشته(پسرم)
مطمئنا زیبائی چون خدا بنده زشت نداره ولی قیافه ها با هم فرق دره یکی صورت بی لک داره یکی پر از لک و پیس یکی قد بلند داره یکی قد کوتاه و چاقه. هیچکس از دیگری خوشگل تر نیست همه افریده خدا هستیم. سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری به انسانهای موفق نگاه کن کدوم ظاهر عالی دارن؟ چه ادمهای به ظاهر خوشگلی که هزارتا درد بی درمون دارن! اگه هیچ دختری ازت خوشش نیاد بدون که خوشبختی چون به گناه نمیافتی وقتی هم که ازدواج کردی یقین بدون همسرت فکر میکنه خوشگل ترین شوهر دنیا رو داره
احتمالن در مرحله تکوین شخصیت هستی و این احساسات به این دلیله
سلام
دوست من تا جاییکه من میدونم همه دخترا معیارهای یکسانی ندارند و خیلی از دخترها هستند که معیار های اخلاقی و یا مثلا مادی ( ثروت ) و یا ... برایشان مهمتر است . ضمنا اینو یادت باشه هر قیافه ای یک خواهان داره .
میشه از خودت بیشتر برامون بگی ؟ از سنت و از دیگر خصوصیاتت ؟
یک مطلب جالب هم اینکه بسیاری از سوپر استارهای مرد آمریکا که در تاریخ سینما ماندگار شدن خوش قیافه نبودن ، مثل : آلپاچینو ، رابرت دنیرو ، شون پن ، داستین هافمن ، وودی آلن و ... ( البته هنر پیشه های درجه پایینترشون بیشتر روی ظاهر تکیه میکنند )
اگر انسانيت و اخلاقيات را سر مشق راه زندگي و تعاملات اجتماعي قرار دهي قطعا فردي خواهي بود كه به دل همه مي نشيني صدالبته با هر قيافه اي ،چه زشت و چه زيبا .
سلام eng2050
نیازی به فرستادن عكس و ... نیست.
اساسا مشكل شما نیاز به تعریف مجدد دارد.
بحث قشنگی یا زشتی شما نیست.
بلكه مشكل در این است كه شما نگاه افراطی به قیافه خودتون دارید. شما هر شكلی كه باشید مطمئنا از نظر قشنگی بعضی ممكن است نظر منفی داشته باشند. زیبایی سلیقه ای و نسبی هست.
جالبه بدونید خیلی وبلاگها و سایتها كه سریال یوسف را نقد می كردند یكی از نقدها این بود كه چرا یك فرد زیبا به جای هنرپیشه نقش یوسف پیدا نكرده اند.
وقتی كسی را دوست داشته باشیم كم كم روی برداشت ما از قیافه او نیز تاثیر می گذارد. و حتی ظاهر او را نیز قشنگ می بینم
و به عكس هرچه هم قشنگ باشیم، اگر چند عمل زشت از ما ببینند نظرشان حتی نسبت به ظاهر ما هم عوض میشه و زشت می بینند.
مشابه سئوالات این چنینی در تالار داشته ایم.
به این لینك مراجع فرمایید:
مشكل با قیافه
دوست گرامی
این که اینجا بقیه نظر بدن که شما زشتی یا زیبا اصلا مهم نیست شما باید خودت چیزی رو که خدا بهت داده قبول داشته باشی و به هرچیزی که داری افتخار کنی
نه اینکه با یک زشت گفتن یک نفر همه ی اعتماد به نفست رو از دست بدی
اول باید خودت قیافت رو قبول داشته باشی تا بعد دیگران
هر کسی زیبایی های خاص خودشو داره ممکنه شما به چشم یک نفر زیبا و به چشم نفر بعدی زشت بیایی پس نمی شه یا نظرات دیگران در مورده خودتون قضاوت کنین
به خودتون و آنچه که دارین ایمان داشته باشید
:72:
البته "صورت زیبا" هم خیلی مهمّه ولی "سیرت زیبا" مهمتره...چون همه ی آدما یه روز صورتشونو از دست می دن(بر اثر حوادث،بیماری،پیری،مرگ )ولی هیچ آدمی سیرتشو از دست نمی ده.اگه زنده باشه،"پاک" یا "ناپاک"زندگی می کنه؛اگرم بمیره،با دیدن سیرتش یا "خوشحاله" یا " وحشت زده
پس سیع کن سیرتتو زیبا نگه داری
سلام عزیزم ظاهر و زیبایی زیاد اهمیت ندارد همه ی دختر ها هم زیبا نیستند به دلیل اینکه خدا همه انسان ها را یک جور نیافریده و صلاح و مصلحت خدا بوده که شما این طور باشی:72:موفق باشی و ناامید نباش:D
سلام
دوست عزیز بنظر من اعتماد به نفس از همه زیبایی های ظاهر بهتر است.
با تمیز و مرتب بودن و رعایت هماهنگی در پوشیدن لباس شما میتونید بسیار از نظر ظاهر برتر از دیگران جلوه کنید .
من احساس میکنم شما سن زیادی ندارید که این موضوع رو مطرح میکنید . هر وقت به اوج کمال در چهره و شخصیت رسیدید دیگر نیازی نیست از کسی سوال کنید چطور بنظر میرسید چون هر کسی با نگاه و در حین گفتگو درباره شخصیت شما صحبت خواهد کرد
:72: