امروز با پدرم درباره مسئله "ازدواج و مالی " بحثم شد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
درود کاربران گرامی.
سر یک موضوعی با پدرم داشتیم گفتگو می کردیم که تیتر اصلی آن " ازدواج کردن " با توجه صحبت هایی که بنده انجام دادم با پدرم با توجه شرایط مالی خودم که در نظر گرفتم و به پدرم هم نیز ارجاع دادم بهشون عرض کردم نمی تونم تا 6 الی 7 سال دیگه ازدواج کنم مهمترین مانع ازدواج بنده مشکل مالی هستش با توجه به این که دوستان متاهل و افرادی در این شرایط قرار داشتن از بالا بودن هزینه های عروسی خبر دارند.
دوست بنده پارسال بودش که با توجه به این پدر ایشون کاسب قدیمی و نام آشنا شهر هستند برای فرزند آخرینشون بین 50 الی 60 میلیون تومان برای پسرشون هزینه کردن در حالی که شرایط نه مالی بنده اینگونه هستش که انقدر پشتوانه مالی داشته باشم و نه پدرم منبع اصلیش کشاورزی و ... هستش می گذره ( باتوجه به بدتر شدن شرایط کشاورزی در هر ماه برای کشاورزان به وجود میارن.
یک نکته ای دیگه هستش که نمی دونم اشتباه کردم به پدر این عبارت به کار بردم اونم اینکه فکر نکنم با این اوضاع اقتصادی بتونم ازدواج کنم شاید اصلا ازدواج نکن ، کاملا دگرگون شد و اعصبانی و به بنده هشدارهایی داد که باید ازدواج کنی حالا دو سال دیگه تا اون موقعه یکاریش می کنیم.
وام میگیرم ، کشاورزی رونق میدیم و ...
من بهشون گفتم اصلا دوست ندارم به خاطر عروسی بنده خانواده بره زیر وام و ... که همین الانشم مشکل مالی گریبان گیر خانواده ما هستش .
با پدر درباره این موضوع ها شرایط اقتصادی بد کشور و گرونی هایی که هر ساعت داریم مشاهده می کنیم چطور می تونم ازدواج کنم با توجه به این سخت گیری ها دختر خانم ها و خانواده هاشون که حتمنا می خوان مراسم در عروسی داشته باشن.
بنده دل سرد شدم از ازدواج کردن طلاق ها زوجین به خاطر مسائل مالی ، کم طاقت شدن دختر خانم ها و همراه نبودن با همسرانشون . ....