-
خواب مرگ یکی از نزدیکان
سلام دوستان
من چند وقتیه که با خانوادم مشکل پیدا کردم و اونم از وقتیه که وارد خانواده ی همسرم شدم و فرق زیادی بین رفتارهای گرم و دوستانه ی خانواده ی همسرم با خودم و رفتار خانواده خودم با همسرم دیدم.
در این مورد تاپیک جدا باز کردم اینجا و این مشکل رو مفصل تر توضیح دادم . توی این تاپیک می خوام موضوع دیگه ای رو عنوان کنم.
دیشب خواب دیدم که یکی از فامیلای نزدیکمون مرده . و خودم با این شخص مشکل دارم و از خودش و کارهاش متنفرم و همیشه وقتی مادرم پای تلفن صحبت از اون و خانوادش می کنه حالم بد میشه. اصلا نمی خوام باهاش هیچ ارتباطی داشته باشم. این شخص توی عروسی من آبروی خانوادمو برد . حالا نمی خوام وارد جزییات بشم فقط خواستم بدونین که دلایلی دارم که ازش بدم بیاد و نتونم ببخشمش.
حالا این خواب یکم نگرانم کرده و موندم که چه معنی میتونه داشته باشه. از نظر روانشناسی می تونه معنیش این باشه که به دلیل استرس و فشار اعصابی که این شخص با کارهاش بهم وارد کرده توی خواب دنبال راه فرار یا تخلیه عصبی بودم ؟
کلا چه برداشتی باید از این خواب بکنم ؟
-
سلام
شما هیچ کاری نمیخواد بکنین ..هم خوابتون بعد چن روز فراموش میشه و هم این شخص و ببخشید و فراموشش کنید , نه بخاطر ایشون بلکه بخاطر خالی شدن ذهن و ارامش خودتون ...
و این جور خوابها طبیعیه و ممکنه برا هر کسی پیش بیاد..
-
اما من مشکلم با این آدم ریشه ای تر از این حرفهاست که همینطوری از بین بره. از بچگی مرتب باهاش مشکل داشتم و ازش بدم میومده و بعدها هم کارهای این شخص به این مشکل دامن زد.متاسفانه فامیل نزدیک هم هست و مرتب باهاش رفت و آمد داریم.
کلا نمیتونم نفرتمو از خودش و خانوادش از بین ببرم و همین خیلی اذیتم می کنه و فکر می کنم این خواب هم ناشی از همین مسئله هست. چطور می تونم این مشکلو حل کنم ؟
-
سلام
دوست عزیز عرض کردم دگ.. بخشش و فراموش کردن کارهای ایشون.. اگه هم وقتی کارهاشون یادتون میفته و باعث رنجشتون میشه زود از کنارش رد بشید و بهش انرژی ندید ..چون انرژی دادن و تمرکز روش باعث تنفر بیشتر میشه..
شما تو ذهنتون یه اتاق درست کردین برای ایشون که هر وقت در این اتاقو باز میکنید موجی از نفرت و انرژی منفی براتون پخش میشه.. در این اتاقو قفل کنید و اگه تصادفی دوباره با دیدن این شخص یا یاداوریش در اتاق باز شد , زود
ببندینش تا کم کم فراموش بشه و کم رنگ..با فک کردن به کارهای دیگران زندگی خودتونو تلخ نکنید.. این چیزها ارزش غصه خوردن نداره و مکافات عمل هر کسی به خودش برمیگرده
-
شما که ایران نیستید و با این فامیل رفت و آمدی ندارید،
سعی کن هر وقت کسی خواست در موردشون صحبت کنه و خبری بهت بده، محترمانه صحبتش را قطع کنی و گوش نکنی.
فکر کنم مامانت بیشتر این گزارشها را بهتون می ده. خیلی جدی به مامانت بگو که نمی خوای از این حرفها بشنوی. بگو هر وقت صحبت به این خانواده برسه من مجبورم قطع کنم.
هر وقت خواستید در مورد خودمون صحبت کنیم به من زنگ بزن.
سفت و سخت یه مدت ازشون دور باش. حس بدت از بین می ره. فقط باید یه مدت کامل دور باشی از اخبار اونها که چی خوردن و چی پوشیدن و کجا رفتن.