چطوری به این ارتباط پایان بدم
سلام مجدد خدمت تمامی عزیزان.
در ابتدا اینو بگم که واقعا لذت بردم از اینکه تو فضای مجازی هم انجمنی هست که اعضاش بی دریغ و بدون هیچ چشمداشتی به هم کمک میکنن.
من علاوه بر مشکل قبلیم که تاپیکش رو زدم ( http://www.hamdardi.net/thread-42884.html#post418856 ) مشکل دیگه ای هم دارم که مدتیه باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
بعلت شرایط شغلیم زمان زیادی از روز تو بیمارستان میگذرونم طی همین مدت یکی از پرستارای اون بیمارستان که دخترخانمی 23 ساله هستن با من درارتباطن. اینم بگم که شروع ارتباطم با ایشون، استارتش از طرف خود این خانم خورده و بنده نقشی نداشتم چون معتقدم یه محیط حساسی مثه بیمارستان جای این ارتباطات نیست.
ماجرا از اونجایی شروع شد که ایشون بعلت بیماری کلیوی مادرشون عکسها و آزمایشای مادرشون رو نشون من دادن و نظر من رو جویا شدن بنده هم تا جایی اطلاع داشتم راهنماییشون کردم و البته بهشون گوشزد کردم که تو همین بیمارستان دکتر x و دکتر y هستن که کلی سابقه دارن و قطعا نظراتی که میدن جامعتر و دقیق تر از نظره منه که تازه تخصصم رو شروع کردم.
تو پرانتز اینو بگم که مشکل مادر ایشون واقعا چیز حادی نبود و حتی تو ریپورت سونوگرافی هم این مورد نوشته شده بود.
خلاصه از فردای اون روز ارتباط ایشون با من بیشتر و بیشتر شد جون تو یه بخش بودیم و تقریبا هر روز همدیگه رو میدیدم.
کم کم ایشون شماره من رو هم از تو پرونده های موجود پیدا کرده بودن و ارتباط ما حتی وقتی من بیمارستان نبودم بصورت تلفنی و تلگرام و اینا بود.
اینم بگم که من هیچوقت پسوند " خانم " رو از ابتدای فامیل ایشون حذف نکردم ولی ایشون بعد از یه مدتی من رو به اسم کوچیک پشت تلفن یا تو تلگرام خطاب میکردن.
بعد از یه مدت من خیلی محترمانه بصورتی که خودشون ناراحت نشن بهشون گوشزد کردم که ما مناسب ازدواج باهم نیستیم ( آخه ایشون گاها تو حرفاشون حرف از عشق و عاشقی و ازدواج میزدن و کاملا مشخص بود منظورشون چیه ) اما این خانم گوشش خیلی بدهکار این حرفا نبود.
چند وقت بعدش دیگه خیلی رک و واضح بهشون گفتم که ما واقعا مناسب هم نیستیم. اما نمیدونم چرا ایشون احساس میکنه من دارم شوخی میکنم.
حقیقتش ایشون رفتارشون اصلا در شان یه خانم 23 ساله نیست و کارهایی که میکنن عین دخترای دبیرستانی هست.
ببخشید طولانی شد. سعی کردم خیلی خلاصه وار همه چی رو بگم وگرنه موضوع خیلی پیچیده تر از این صحبتاست.
من چطوری به ایشون بفهمونم که ما واقعا مناسب هم نیستیم و بنده هم اگر حرفی میزنم رنگ و بوی شوخی نداره ؟ خیلی راه ها رو رفتم که نتیجه نداده. حتی من بارها همین حرف رو خیلی واضح و بی پرده بهشون گفتم اما...
پیشاپیش متشکرم...