بالاخره همسرم حاضر شد برای تعیین تکلیف..اشتی یا طلاق؟!
با سلام
علی هستم حدود چهارده ماهه با همسرم قهریم که شرح کاملشو در این تایپیک نوشتم
http://www.hamdardi.net/thread-41600.html
اگر لطف کنید بخونید کامل در جریان مشکلم قرار میگیرید البته بسیاری از دوستان تا حدی اطلاع دارن
بنده شب عید به توصیه و راهنمایی جناب مدیر برای اشتی اقدام کردم و واقعا تلاش کردم که متاسفانه نتیجه نداد و بنا به اصرار همسرم راضی به طلاق شدم اما ایشون مبلغ بالایی رو خواستن که نپذیرفتم و قرار به ادامه روند قانونی شد اما کاری نکردن و ازون تاریخ بلاتکلیفیم و جلوی دیدشون نبودم گذاشتم کلا ازم بی خبر باشن
ابتدای ماه رمضان یکی از اشنایون مشترک واسه اشتی پیشقدم شد که پدرزنم کلا نپذیرفت روبرو بشیم
تا دیروز که همون بنده خدا تماس گرفت و حضوری حرف زدیم و ازم اجازه وساطت مجدد خواست که گفتم من خواهان طلاق نبودم و این بازی ها و جنجنالها خواست خودشون بوده و حالام حرفم همونه
(متوجه شدم به درخواست خودشون پا پیش گذاشته)
بهش گفتم من برای هر اقدام حاضرم طلاق یا اشتی
ناگفته نماند الان کلا ذهنمو ازش خالی کردم و اماده پذیرش هر اتفاقی هستم و برای طلاق امادم
اما خودم مشتاقم به برگشت....
حالا میخام محکم قدم بردارم و بتونم حرفمو بزنم و نیت و جدیت همسرم رو بسنجم بدون اینکه کار رو خراب کنم
حالا قرار شد ایشون با همسرم امشب صحبت کنه تا نیت و حرفشو متوجه بشه و بعدا باهم صحبت کنیم و اشتی کنیم
این اقا میگفت با جناقم واسطه اون و خونواده همسرمه و بهش گفته همسرم پشیمون شده و سرش به سنگ خورده
حالا میخام بدون تکرار اشتباهات گذشته تصمیم درست بگیرم و نیازمند راهنمایی ام...
در این مدت تایپیکی ایجاد نکردم و کلا توی حالت سکوت و استندبای رفتم تا کمی ذهنم ارامش بگیره و توکل کردم بخدا و سعی کردم زندگیمو بدون اون ادامه بدم
باز اتفاقی افتاد اینجا مینویسم
با تشکر از همه