اختلاف نظرهای چالشی زوجها در این روزها . . .
با سلام به همه دوستان
به نظرم رسید که جای یک موضوعی در این تالار خالی مونده . میتونیم در این تاپیک در خصوص اختلاف نظرهایی که در تاپیک های دیگه و بصورت جسته و گریخته مطرح میشن ، گفتگو کنیم :
حق طلاق ، ازدواج دوم مرد ، مهریه ، اشتغال زنان ، قلیان کشیدن و سیگار کشیدن دختران ، مقابله به مثل در جواب خیانت همسر و غیره
از مدیران درخواست می کنم این تاپیک مسدود نشه . اگر کسی توهین کرد من شخصاً گزارش میدم تا شما پستش رو ویرایش یا حذف کنید . جای چنین تاپیک هایی در سایت شما واقعاً خالی هست . برکاتی که این تاپیک ها میتونه داشته باشه خیلی بیشتر از اینه که به بهانه ی توهین و پرخاش یکی دو نفر نخاله ، شما مانع از بحث و گفتگو بشید . در انجمن آزاد به دلیل محدودیت دسترسی ، امکان مراجعه بیشتر اعضا نیست و عملاً گفتگو شکل نمی گیرد .
در تاپیک های تالار متارکه و طلاق هر وقت بحث های چالشی مطرح میشه ، مدیران سایت با این دلیل که ربطی به صاحب تاپیک نداره ، و با اسم حاشیه سازی ، مانع از بحث می شدن . به عنوان مثال عرایض بنده و پاسخ مدیر همدردی :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهنام10
برخی اختلاف نظرها مدام در این تاپیک و آن تاپیک داغ میشن . موضوعاتی مثل حق طلاق ، ازدواج دوم مرد ، مهریه ، اشتغال زنان ، قلیان کشیدن و سیگار کشیدن دختران ، مقابله به مثل در جواب خیانت همسر و غیره . . .
اتفاقاً در زندگی بسیاری از ما از این مسائل پیش اومده و گاهی هم کار رو به جای باریک رسونده . اینکه ما با اسم حاشیه سازی یا به اصطلاح مدیران «بحث برانگیز بودن» مانع از طرح این مسائل بشیم ، مفید نیست . البته سیاست این سایت اینه که اگر برخی بانوان گرامی ، فمنیست بازی درآوردن ، ایرادی نداره و اخطاری هم نیست و کاربری مسدود نمیشه و پستش هم حذف نمیشه . ولی اگر یک آقایی حتی محترمانه به بحث ورود کرد ، میشه حاشیه سازی !
اتفاقا لازم هست که ما در همین مواردی که به اصطلاح بحث برانگیز میشه ، بتونیم گفتگو کنیم . همین مسائل بحث برانگیز هستن که زندگی ها رو به بن بست می رسونن . اگه ما انقدر فرهنگ نداشته باشیم که حتی در فضای مجازی یک بحث درست در مورد این موضوعات داشته باشیم که دیگه جای تاسف داره . پس میشه تصور کرد که در زندگی مشترک که منافع افراد به شدت درگیر میشه ، کار باید به گیس و گیس کشی برسه . . .
اگر کاربر عزیز واحد اعتقاد به احترام به زن و تفاهم داره و میگه این اسمش ارزش گذاشتن هست ، خوب چرا به مرد نباید احترام بزاره و ارزش بزاره ؟ چرا مثلاً تفاهم رو از اون طرفی ترجمه نکنه ؟!!
نه ! این حرفها مبنا نداره . باید جداگانه روی هر موضوع بررسی بشه و ببینیم وظایف و اختیارات و خصوصیات زن و مرد به چه چیزی حکم میکنه . حرف کلی زدن و بالای منبر رفتن که کاری نداره . متاسفانه ما یاد نگرفتیم که محترمانه موضوعات چالشی رو مطرح کنیم و اگه شده به نتایج اولیه برسیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
============
پاورقی:
با سلام و احترام
تجارب هشت ساله ما در همدردی نشان می دهد مانع شدن از بحث ها و جلوگیری از حاشیه سازی کاملا مفیدهست.
سبک فعالیت تالار این دوره ها را عینا و عملیاتی طی کرده است. سالهای نخست تالار که طرح اینگونه مباحث کاملا آزاد بود. 2 حالت پیش می آمد.
الف) کاربران تحت عنوان مباحثه، با هم درگیر می شدند و بحثهای نظری و تئوری و جامعه شناسی و سیاسی و اعتقادی ذیل تاپیک مراجعان می کردند. و کاربر هم متحیر که چگونه دعوای زن و شوهری آنها منجر به درگیری دو عده در مباحث سیاسی اجتماعی آنهم ذیل تاپیک او و به بهانه مشکل او پیش آورده است.
ب) مدیران
مدیران یا سرگرم سر و سامان دادن به توهین و قانون شکنی ها و ویرایش افراد بودند. یا باید اشتباهات فاحش نظری مراجعان در بحثهای سیاسی و اجتماعی را بی پاسخ نمی گذاشتند.
و اگر هم قصد داشتند کمکی به مراجع بکنند میان دعوای طرفین پاسخشان گم می شد.
همین تاپیک یک نوع بسیار بسیار رقیق شده و مثال خوبی از همین دست آزاد اندیشی ها و بحث هاست.
بنده یا باید پست ویرایش کنم. یا باید حذف کنم. یا بی خیال باشم تا افراد باهم چالش های نظری در مورد تعداد خانم امامان یا آزادی زنان و قلیان کشی آنها در جامعه بکنند یا بحث مهریه زنان و چالش هایش بحث شود.
یا باید پاسخگوی طرفین درگیری باشم که چرا پستهایشان ویرایش شده است.
من این پاسخ را نمی خواستم قرار دهم ، و پستهایی قبلی را ویرایش کنم.
اما برای اینکه شاید تازه واردها دقیقا ندانند روند چگونه بوده و هست این پست را با معذرت از صاحب تاپیک قرار می دهم.
امیدوار پس از پست من کسی به حاشیه نرود و اگر حرفی داشت از طریق لینک تماس با ما قرار دهد.
در ضمن برای کسانی که به اینگونه بحثها و چالش ها علاقمند هستند و مفید می دانند ، ما انجمن آزاد را در نظر گرفته ایم مکانی آرام برای بحث های نظری.
این که گفتید ، سیاست سایت نیست.
اینکه گروهی می گویند سایت مردسالاری تجویز می کند یا فیمنیستی. نشان می دهد که ما رو حق محوری و تکلیف محوری انجام وظیفه کرده و از جانب هر گروه هم مورد انتقاد قرار می گیرم.
بله جای تاسف دارد و در زندگی مشترک هم کار به گیس و گیس کشی می رسه و ما تالار همدردی را برای همین منظور افتتاح کردیم که هم روی این فرهنگ کار کنیم و مهارتهای ارتباطی را آموزش دهیم و هم نگذاریم کار به گیس و گیس کشی برسه.
اما واقعیت اینست که اگر مدیران این تالار 2 روز دست به ویرایش نبرند و اجازه دهند آزادنه افراد بحث کنند. سنگ روی سنگ بند نمیشود.
این به معنی بی فرهنگی همگان نیست. بلکه اگر در میان 100 نفر که تعامل دارند 5 نفر هم شروع به پستهای اهانت آمیز بزنند محیط ناآرام
می شود.
گفتنی هست ، پستهای حاشیه ای پس از این پست حذف می شود. صرفا مشکل مراجع و به صورت شخصی پاسخ دهید.