با شوهر دروغگو وخیانتکار خود چگونه رفتار کنم
سلام
من چند ماه پیش هم مشکلمو مطرح کرده بودم الان حدود ده ماه است با همسرم ازدواج کردم من 30 ساله و همسرم 36 سابه است تو محیط کار با هم اشنا شدیم و یک ماه بعد ازدواج کردیم در ابتدای ازدواج همسرم یک دوست اجتماعی داشت که با ازدواجش رابطه رو قطع نکرده بود که بعد از فهمیدن من و دعواهای من مجبور به این کار شد تو این ده ماه اس ام اس بازی همسرم بل خانومای دیگه رو هم دیدم که باز با دعوا مشکلمون حل نشد همسرم تو توجیح میگه تو مدرک داری که حرف میزنی یا وسواس فکری گرفتی میگه من بین خانوما بزرگ شدم و دوست اجتماعی از نظر من خیانت محسوب نمیشه در صورتیکه مانع میشه من با آقایی برخورد داشته باشم خدودا هفته پیش تو تلگرام یه پیامی که من عکسمو برات میفرستم اگه دوست داشتی ادامه بدیم و عکس یه خانوم حدودا پنجاه ساله برای شوهرم ارسال شده بود بازم دعوا کردیم و شوهرم رو مجبور کردم خونه رو ترک کنه شوهرم بعد از چند روز خیلی شیک و مرتب به خونه اومد و گفت این چند روز خونه یکی از دوستاش بوده در صورتیکه شوهرم دوستی نداره تازه فهمیدم شوهرم خط دیگه هم داره پیش مشاور چند جلسه رفتیم و شوهرم وانمود کرد من توهم دارم ما از لحاظ جنسی یا در روابطمون مشکلی نداریم شوهرم میگه تو فقط گیر به من نده سرتو بنداز پایین زندگیتو بکن این رو هم بگم متاسفانه خانواده های هر دو در جریانن و دعوا و گریه های من کاملا برای شوهرم عادی شده و براش اصلا مهم نیست
من نمیخوام طلاق بگیرم شوهرم و زندگیمو دویت دارم کمکم کنین چطور برخورد کنم شوهرم جذب زندگی بشه وقتی ارتباطش با یه خانومی رو دیدم عکس العمل من چی باشه چکار گنم شوهرم با اون خانوم پنجاه ساله رابطه اش قطع بشه من منتظر مشاوره و همدردی شما هستم نمیخوام زندگیم از دست بره