توافقی جدا شدیم، همسرم و دوست دارم و میخوام برگردونمش ...
اول از همه میخوام از همه دوستای خوبم و اساتید گرامی که تو تاپیک قبلی http://www.hamdardi.net/thread-38330.html به هر نحوی به من کمک کردن ( چه با راهنمای، چه با همدردی و همدلی، چه با انتقاد و ... ) تشکر کنم! هر کدوم از نظرات یجوری بدردم خورد، شاید اوایلش جبهه گرفتم و بعضی از جوابهام با تندی همراه بود ولی الان خوشحالم که خدارو شکر از همشون استفاده کردم.
تونستم اکثر اشتباهاتم و پیدا کنم، خودم و بیشتر بشناسم، و راه بهتری رو برای آینده م در پیش بگیرم.
توی این چند وقت یاد گرفتم که:
۱- قبول کنم که جدایی اتفاق افتاده و دیگه زندگی مشترکی وجود نداره :47:
۲- خیلی چیزها رو توی طرز فکر و رفتارم باید تغییر بدم، خیلی از تفکراتم بدرد زندگی مشترک نمیخوره! خیلی چیزها رو برای بهتر شدن زندگی مشترک باید یاد بگیرم. از همه مهمتر اینکه آموخته ها رو باید بکار گرفت و بهشون عمل کرد.
۳- بعد از اراده و برنامه ریزی، مهمترین نیاز برای تغییر صبره!!! :305:
با اینکه بی صبرانه منتظر برگشت به زندگی مشترک سابقم هستم ولی به توصیه عزیزان باید اول باید آرامشم و بدست بیارم ( که به لطف خدا خیلی بهش رسیدم) ! صبر پیشه کنم و اول در صدد یافتن هرچه بیشتر ایراداتم و اصلاحشون باشم تا بتونم آمادگی بازگشتی موفق رو در وجودم و رفتار و اخلاقیاتم حس کنم.
در حال حاضر اولین تصمیمم آماده سازی زمینه برای فرصت جدید شغلیم هست و بعد از اون تلاش و استارت برای ادامه تحصیل ( با خوندن تاپیک love less عزیز، اینبار تصمیم دارم با اراده قوی شروع کنم و زبانم و تقویت کنم و ان شالله مهر ماه هم برای رشته مدیریت بازرگانی ثبت نام کنم و ....
راستی پارسال که با شریکم دعوام شد و شرکت و جمع کردیم، بخاطر دشمنی و کارهایی که اون انجام میداد فکرم خراب بود و منم درصدد تلافی بودم! الان فهمیدم که ریشه بیشتر مشکلات رفتاریم از اون دشمنی نشأت گرفته بود، حدود ده روزه که کلاً بیخیالش شدم و تصمیم گرفتم توی یک فرصت مناسب برم باهاش صحبت کنم و این قضیه رو فیصله بدم ( اول بخاطر آرامش و باز شدن فکر خودم) :72::310:
من خودم و از نو میسازم. !!!!! مطمئنم که موفق میشم
فقط توی این راه اول اراده خودم بهمراه لطف و عنایت خدا و دوم راهنمایی و همراهی اساتید بزرگوار و دوستان خوب و عزیز همدردی!!!
التماس دعا
- - - Updated - - -
البته هنوز دارم مقالات و تاپیکهای پیشنهادی شما رو مرور میکنم ولی بی صبرانه منتظر نظرات همه عزیزان هستم!
مثل یک شاگرد و خوب و باادب، دست به سینه نشستم!!! :227: