اعصاب فوق العاده ناراحت خواهرم
سلام دوستان
این دفعه مشکلم در مورد خواهرم هست که یک سال از من کوچکتره، او در حال خواندن کارشناسی ارشد در یکی از بهترین دانشگاههای دولتی است و همیشه و همه جا شاگرد اول بوده و خیلی زحمت میکشه ،یه جورایی جزء نخبکان هست و پدرم به دخترش واقعا افتخار میکنه . ولی تازگیا خیلی حساس شده، با کوچکترین شکستی فوق العاده بهم میزه و شروع می کنه به گریه کردن و دادو بی داد و ناشکری کردن ، البته اخلاقش قبلا کمی تند بود ولی در این یکی دو سال بدتر شده میگه خیلی بدشانسم گاهی اوقات راست میگه مثلا برای جشن فارق التحصیلیش که ما (خانواده ) رو دانشگاه دعوت کرده بودن و ما و مخصوصا پدرم با خوشحالی رفتیم اونجا ولی وقتی خواستند شاگرد اولا رو معرفی کنن و ازشون تقدیر کنن ، اسم خواهر منو نخوندن و بعد از پیگیری فهمیدیم اسمش جا مونده و کس دیگه ای رو به جای خواهرم معرفی کردن ، پدرم خیلی ناراحت شدن ولی به خاطر خواهرم به روی خودش نیاورد.الان که بعد از دو ماه پیگیر جایزش بوده جایزه شو نصفه دادن و لوحه افتخار رو برای استخدام شدن در یکی از ارگان های دولتی که مورد نیازش بوده رو بهش ندادن. عواقب این عصبانیتش کم کم داره رو معدش تاثیر می ذاره و این منو نگران کرده هرچی سعی می کنم تا باهاش حرف بزنم که این چیزا ارزش اعصاب خوردی و از دست دادن سلامتیتو نداره بی فایده ست و بدتر عصبانی تر میشه
به نظرتون چی کار کنم بتونم ارومترش کنم