همسرم خیلی بی احساس و توداره
سلام به همه
من الناز 23 ساله و همسرم هم 28 سالشه .3 ماهه که عقد کردیم
راستش مشکلم اینه که همسرم خیلی جدیه , اخلاقش یه جوری خاصه .خیلی منظم و جدیه ،،مثلا صبحا همیشه ساعت 6 صبح از خواب بیدار میشه دوش میگیره و صبحانه اش رو میخوره ،،بعدش هم کت شلوار میپوشه میره شرکتش ، غروب ساعت 7 یا 6 برمیگرده خونه ، بعدش هم شروع میکنه به غذا درست کردن واسه خودش ، بعدش هم ورزش میکنه و میخوابه دوباره از فردا همین کارا ، ، بهم ابراز علاقه نمیکنه ، خیلی کم حرفه ،، هر کاری ازش بخوام برام انجام میده ها ، میدونم دوسم داره ،،منم دوسش دارم :43:
ولی حسشو بهم انتقال نمیده نمیدونم چرا فک کنم ذاتا اینجوریه :302:
پنج دست کت شلوار مشکی و پنچ دست پیراهن سفید داره همه مثله هم فقط ،هر جا هم بره همینارو میپوشه فقط خیلی رسمی و مجلسی رفتار میکنه :158:
وقتی باهم نامزد کردیم همه دوستا و اشنا بهم میگفتن وای اومده خوشبحالت چه شانسی داری که همچین شوهر پولدار و خوشتیپی گیرت اومده چقد با ادبه و... از این حرفا ،،خودمم هم باورم نمیشد خیلی خوشحال بودم اینقد خودمو خانوادم خوشحال بودم که نفهمیدم چی شد اصن... اوایل میگفتم خوب چون تازه باهام اشنا شدیم رسمی برخورد میکنه و کم کم صمیمی مشیم ولی تو دوران نامزدی ایشون همیشه سر کار بودن و بخاطر شغلش مجبور بود زیاد سفر کنه واسه همین کلا چند بار باهام بیرون نرفتیم که اونم منو میبرد رستوران های خیلی شیک و مجلسی و شام میخوردیم منو میرسوند خونه...با خودم گفتم بریم سر خونه زندگیمون درست میشه و با هم صمیمی میشیم اما نشد
خسته شدم زندگیم خیلی یکنواخته من اینقد دختر فعالو پر جنب جوش و پر انرژِی بودم . ولی الان افسرده شدم وقتی دوستامو با شوهراشون میبینم چقد با هم خوبن میگن میخندن خیلی اعصابم خورد میشه که چرا همسر من اینجوری نیست :( :302: