زیر پا گذاشتن شخصیت بعضی از فرزندان توسط والدین چرا؟
سلام
ما یه تعدادی از اعضای سایت فهمیدیم که با خانوادمون مشکل داریم ،بزرگترین مشکلمون هم خورد شدن شخصیت و اعتماد به نفس مون توسط یکی یا تمام اعضای خانوادمونه ،بررسی کردیم دیدیم ای مشکل از بزرگ نمایی و حساسیت ما نیست و از بی اطلاعی و نا اگاهی اونا هم نیست چون همه کارهای مثبت درباره شخصیت رو دربازه اعضای دیگه خانوادمون رعایت میکنن ، مثلا خود من اگه بابام کوچکترین حرفی با برادرم داشته باشه مادرم میگه مواظب شخصیت بچه باش و خوردش نکن ، ولی برای فرزندش که هدفش تو زندگی تحصیل بوده افراد بیسواد و بی شان اجتماعی مثل میوه فروش و امثالش در نظر میگیره و هرچی اصرار از ماست انکار از اونهاست ،برای من بزرگترین مشکل اینه ولی تنها این نیست ، مدام در تمامی جمع ها بخصوص اونهاییش که من نیستم مادرم سعی در پایین بردن شخصیت من دارم چرا چون سر کار نرفتم یا شوهر ندارم و چون کلا اینجوریه البته باز هم میگم درباره دخترش
تو خونه ما اعتماد به نفس یه دختر چهل ساله خونه نشین بیسواد خیلی خیلی بیشتر از منه
به قول یکی از دوستان هرچی کوتاه اومدیم و بیتوجهی کردیم اوضاع بهتر نشد و زبون اطرافیان درباره ما دراز تر
واقعا این زیر پگذاشتن شخصیت ما مساله نیست که با همدلی یا بی خیالی بشه از کنازش گذشت چون ذهن و ضمیر ناخود اگاه ما بیکار نمیشینه ،تصورات مردمی که باهاشون مواجه میشیم با ما صحیح و متناسب با رفتار ما با اونا نیست
اگه مدیر محترم بتونن اینجا نظری برای همه مابگذارن بسیار سپاسگذار خواهیم شد