از بین خواستگارام هیچ کی به دلم نشسته
سلام دوستان.من یک مشکلی که دارم اینه که تاحالاهیچ کدوم از خواستگارام به دلم ننشستن.این اخیرا هم یک خواستگار دارم که چندوقت پیش ازتون کمک خواستم واسه تصمیم گیری ولی هنوز هم دودلم و به نتیجه نرسیدمhttp://www.hamdardi.net/thread-34817.html
راستش تا اینجا90% خواستگارام اصن حس خوبی بهشون نداشتم ولی این یکی بااین که خوبه ولی هنوز احساسم شکل نگرفتهولی بدمم نمیاد کاملا خنثی هستم مثلا اصن دلتنگ نمیشم و.. که یکی از دلیلاش عشق اتشینه این اقابوده که وجود داشته از اول که به من فرصت علاقه مند شدن نداده.راستی مشاوره هم یک جلسه تنهایی رفتم و مشاوره گفت اگر هنوز احساسی نداری جواب رد بده ولی جواب رد دادنم یکم برام سخت بود که یکی از دلیلای مهمش اینه که تواین مورد وجه اشتراکمون تقرببا از همه لحاظ خیلی بالابودو می ترسم دیگه این فرصت پیش نیادیک دلیل دیگش وابستگی خیلی زیاده این اقابود هرچندکه می دونم نباید تو رودربایستی تصمیم گرفت..به نظرتون اگه اینو رد کنم امکانش هست کسی پیدابشه که کاملا به دلم بشینه؟؟؟؟؟
راستش من یکم از ازدواج می ترسم وبه قول بقیه یکم سختگیرم واین اولین مورد بوده که جدی بهش فکر کردمو تا اینجا ادامه دادم واسه همین می ترسم که بعدها افسوس بخورم.
ممنون میشم اگه دوستان کمکم کنن.