-
خواستگار بی تفاوت
با سلام. من دختری هستم 31 ساله و دانشجوی دکترا. یک خواستگاری دارم 31 ساله و دانشجوی دکترا. مشکلی که من دارم این است که ایشان نسبت به برقراری ارتباط بسیار بی تفاوت است به طوری که هر دو یا 3 هفته یکبار همدیگر را می بینیم . تلفن هم اصلا نمی زند. من چندبار بهشون گفته ام که این بی تفاوتی منو اذیت میکنه الان حدود 2 ماه است و ایشان می گویند که من خجالت می کشم و یا می ترسم مزاحم شما بشم و از این جور حرفا. من واقعا نمی دونم باید چه کار کنم؟ کات کنم یا همین جور ادامه بدم؟یا اینکه من خودم برای ارتباط بیشتر پیشقدم بشم؟
از مشاورین محترم می خواهم منو راهنمایی بفرمایند. باتشکر
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
به نظر من ب توجه به سن نامزدتون (31)ایشون بیشتر منطقی فکر مکنن تا احساسی
شما باید توی رابطه تون یک فضای رو به وجود بیارید که نسب به شما احساس خوبی داشته باشید شما باید ایشون رو به خودتون وابسته کنند:43:
-
ایشون تا الان هم کمی به من وابسته اندو مثلا به من میگن هر وقت شما بگین و هر جا من میام همو ببینیم اما خودش هیچ اقدامی نمی کنه منم از این کار خوشم نمیاد که من پیشنهاد قرار رو بدم . بالاخره هر چی باشه ایشون خواستگار منه نه من خواستگار اون.
-
سلام. کسی نیست کمکم کنه. من واقعا موندم باید چه کار کنم؟ ایشون گاهی اوقات به من اس ام اس می زنه باید جواب بدم ؟ یا کلا بیخیال بشم.:54:
-
درود بانو
بخشید من بصورت کامل متوجه نشدم الان چی شد لطفا کامل توضیح بدید با جزئیات
1.در مورد ایشان و شناختی که دارید ازشون بصورت کامل بنویسید
2.معیارهای شما برای انتخاب شوهر چیست و ایا ایشون آن معیارها را دارند یا خیر؟
3.آیا بصورت رسمی از شما خواستگاری کردند با خانواد؟اگه اینجوریه چند جلسه
4.سطح خانواده ها از نظر فرهنگی رفت و آمدهای اجتماعی و اقتصادی چگونه است.
لطفا مقاله زیر را کامل بخوانید.حتما براش وقت بزار
http://www.hamdardi.net/thread-12878.html
-
سلام دوست عزیز
این نوع ارتباطات چون آشناییت قبلی نداشته طبیعی هست که ایشون خجالت بکشن
درمورد اینکه میگین به شما گفتن هروقت که شما بخواین میرسن خدمتتون و خودشون پیشنهاد دیدار نمیدن احتمالا به این خاطر هست که در واقع ترس از طرد شدن یا بقول خودمون ضایع شدن دارن یعنی فرضا به شما میگن فلان روز بریم فلان جا و شما بنابر شرایطتتون نمیتونید برید و رد میکنید