ترس از افکار و قضاوت دیگران
سلام دوستان
من به معنای واقعی کلمه دارم دیوونه مشم و حتی میخوام از دانشگاه انصراف بدم و کمتر در جایی حضور داشته باشم چون به شدت از قضاوت بقیه می ترسم .همیشه می ترسم از اینکه دیگران فک کنند من احمقم . همیشه هر رفتاری از خودم نشون میدم فک میکنم که حالا بقیه راجبم چی فک میکنن. مثلا همین دیروز بعد از دو ماه رفته بودم دانشگاه یکی از همکلاسی هام که زیاد باهاش صمیمی نبودم را دیدم . در حالت عادی بعضی وقتا بهش سلامم نمیکردم ولی چون صبح دیروز از دوست دیگم شنیده بودم که ازدواج کرده وقتی دیدمش یهو پا شدم وبهش سلام کردم وتبریک گفتم . و اون بیچارهام انگار انتظارش را نداشت یه لحظه همینطوری موند وتعجب کرد و حالا از دیروز تا حال میگم پیش خودش در موردم چی فک میکنه.نکنه میگه عجب آدم فضولی هستم من.
این فقط یه نمونش بود .
1.مثلا یه بار به یکی از همکلاسیام به من سلام کرد من حواسم نبود که جوابشو بدم از اون روز تاحالا همش این تو فکرم هست.
2. یا به یه نفر با لبخند سلام میکنم میگم حالا چی در موردم فک میکنه. به یه نفر سلام نمیکنم میگم حالا چی در موردم فکر میکنه.
3. با دوستام تو سایت دانشگاه نشستیم یهویی یه نفر یه جک میگه میخندیم منم بلند میخندم دوباره ناراحت میشم. میگم حالا بقیه در موردم چی فک میکنن.
اصن نمیدونم چی کار کنم. همش احساس میکنم دیگران در موردم فک میکنن ومنو مسخره میکنن .
4. حتی در مورد لباس پوشیدن هم این ترس با من وجود داره. من باشلوار پارچه ای راحتر از جین هستم .ولی از اونجایی که همیشه تو دانشگاه کفش اسپرت میپوشم ،میترسم مسخره به نظر برسه . حتی دوست دارم مانتوی گشاد بپوشم مخصوصا الان که هوا گرمه ولی بازم چون میترسم مسخره به نظر برسه نمیپوشم.
5. درسم خوبه ولی میترسم واحدای ترمای بالاتر را بردارم. چون میترسم تنها باشم.
6. سرکلاس با اینکه دوس دارم حرف بزنم و جواب بدم میترسم این کار را بکنم نکنه یه چیز اشتباه بگم. این میشه که دیگه درسم را هم کم تر از قبل میخونم.
7.همیشه به هر واکنشم مدت ها فک میکنم . به سلام کردن به جواب سوال دادنم به استاد و هر چیز دیگه واین کلی انرژی ازم میگیره .
حتی به جایی رسیدم که دلم میخواد برم انصراف بدم. نمیدونم چی کار کنم دارم داغون میشم از این همه فکرای مختلف.:54::54:
من روانشناسم رفتم ولی فایده ای نداشت . تو را خدا کمکم کنید.
- - - Updated - - -
چرا هیچ کس کمکم نمیکنه آخه؟ من واقعا دیوونم؟؟؟:grief: