من بین شروط خانواده م و وضعیت نامزدم گیر افتادم
سلام دوستان خوب همدردی
برای من مسائلی پیش اومده که شیرینی روزای خوب نامزدیو داره برام تلخ میکنه و اونم به خاطر خانواده ی خودم و رسم و رسوم دست و پا گیره.
نامزد من بر خلاف خانواده م وضع مالی خوبی نداره و از عهده ی کرایه ی خونه و یه مجلس خیلی خیلی مختصر بر میاد.وقتی شرایطشو بهم گفت کنارشم بهم گفت عاشقت شدم ولی حق داری بهم جواب رد بدی.تو آرزو داری و من نمیخوام از آرزوهات جدات کنم.گفتم با خانواده م حرف میزنم ببینم چی میگن.با خانواده م حرف زدم گفتن که میشه کلا یه مراسم گرفت که دعوتی هاش مختصر باشن و هزینه ی شامو نصف میکنیم که بهش فشار نیاد.یه مجلس معمولی.
2روز پیش صحبت کردیم گفتیم که کاش مراسمو جدا کنیم و فقط عقد بگیریم که بعد چند ماه بریم ماه عسل.به مادرم گفتم گفت باشه،گفت به پدرت میگم. اونم به پدر و مادرش گفت اونا هم موافقت کردن.الان مادر من زیرش زده میگه باید حتما 2تا مراسم باشه.من به نامزدم چه باید بگم؟دیوانه شدم از دست مادرم.من اینو بازم به نامزدم بگم آبروم پیش پدر و مادر نامزدم میره که اینقد نظرمو عوض میکنم،بعدشم نامزدم واقعا پول نداره و مادرم داره سنگ میندازه جلوی پاش.میگه بی ارزش میشی این جوری.
خسته شدم دیگه.آخه مراسم و این رسما برای من ارزشی ندارن.با مادرم دعوام شد و از صبح جواب تماس نامزدم هم ندادم.فقط کارم شده گریه.این وسط واقعا من دارم اذیت میشم.
خیلی مشکل بزرگی به نظرم نمیومد که پدرم پولدار باشه و نامزدم بی پول!!!
سر مهریه هم باز این دردسر ها بود که اونجا هم نامزدم به خاطر من از عرف خانواده ش گذشت.
من چطور میتونم این شرایطو مدیریت کنم؟