عکس العمل آقایون در این موقعیت
سلام دوستان
من کاربر جدید هستم با اسم دختر تنها. نتونستم ویرایش کنم اشتباه تایپی توی اسمم رو. ممنون میشم با جواباتون منو شگفت زده کنید و درواقع اینطوری بهم خوش آمد بگید.
2تا سوال دارم که اولیش مرتبط با موضوعه. عذر میخوام از طولانی شدن متن.
من یه دختر 27 ساله هستم، کارشناسی ارشد، به گفته دیگران زیبا، محجبه و اصلا اهل دوستی نیستم.
سوال اول) حدود 8 ماه پیش از طریق معرف با آقایی به مدت 2 ماه صحبت میکردیم (کاملا تحت نظر خانواده ها). حتی مشاوره هم رفتیم . من اصلا با نامحرم بیرون نمیرفتم و هرچی نزدیکتر به جواب دادن میشدم استرسم بالا میرفت.فکر میکردم نظر اون آقا مثبت باشه. اخرین جلسه ای که با هم بیرون رفتیم گفتم شاید به نه برسم و باید بیشتر فکر کنم. ایشون هم بعد از دو روز کلا قضیه رو کنسل کردن. میخوام بدونم اگه آقایی خانمی رو واقعا بخواد اینکارو میکنه؟ یا لااقل اگه صبر نکنه تا خانم به نظر قطعی برسه، دلیل اینکه شاید به نه برسه رو میپرسه؟ من اشتباه کردم صادقانه احساسمو از اینکه وقت بیشتری میخوام گفتم؟ آیا ایشون حق داشته و من غرورشو شکستم، چون ما که مشاوره میرفتیم میتونسته به این معنا باشه که نظرم مثبته؟ (اینم بگم من خیلی خشک و جدی باهاش برخورد میکردم).
سوال دوم) دوستانی که چندین خواستگار همزمان دارن یا یکی نرفته، یکی دیگه میاد، چطور این اتفاق می افته؟ ببینید من ادم اجتماعی هستم و جاهای زیادی میرم اما نه افراد خانواده اهل معرفی هستن و نه توی محلمون اینجوریه. از اونجایی که آپارتمان سازی زیاد شده و دیگه کسی توی محل کسی رونمیشناسه. من از 22 سالگیم موردی خواستگار داشتم اما نه اینکه به صورت ممتد، غیر از دو مورد هم بقیشون ما رو مستقیم میشناختن. همه تعجب میکنن من با این ویژگیها تا حالا ازدواج نکردم اما فقط میگن ایشالله عروسیت یا مثلا معیاراتو بیار پایین.این در صورتیه که من واقعا سخت نمیگیرم. ملاکهام مثل خانم مصباح الهدی است. گاهی فکر میکنم شاید طلسم شدم ولی بعدش میگم قدرت خدا بالاتره.
همش عذاب وجدان دارم. میگم خودم باعث شدم قضیه کنسل شه، حس میکنم سوء تفاهم ایجاد کردم و ما داشتیم به تفاهم میرسیدیم. از طرفی میگم شاید قسمت هم نبودیم. نمیدونم میشه این مورد رو قسمت دونست یانه. نگرانم از اینکه سنم داره بالا میره. من واقعا دوست داشتم توی 22 سالگی ازدواج کنم اما الان 27سالمه:54:. نگرانم از اینکه موردی نباشه دیگه یا مورد بهتری نباشه. تمام همسنهای اطرافم یا حتی کوچکتر، حتی پسرها ازدواج کردن. همش تنهام.
ممنون از توجهتون