تردید در تصمیمگیری در مورد ازدواج با خانومی که قبلاً ازدواج ناموفقی داشتند
سلام دوستان
در مورد انتخاب همسر نیاز به راهنمایی داشتم... :72:
پیشاپیش عذر میخوام بابت توضیحات طولانیای که قراره بنویسم...!
25 ساله هستم و اخیراً یکی از آشنایان (که شخص موجهی هستن و دست خیر دارن) خانومی رو برای ازدواج به من معرفی کردن...
منتهی این خانوم شرایطی دارن که منو سردرگم کرده و نمیدونم چه تصمیمی باید بگیرم...
نکات منفی این خانوم: (البته از نظر من نکتهی منفی به حساب میاد و شاید واقعاً اینطور نباشه)
- ده یازده ماه از من بزرگترن.
- دو سه سال پیش با کسی عقد کرده بودن که بعد از یک سال، عقد رو بهم زدن و از هم جدا شدن.
نکات مثبت:
- با توجه به اینکه یکدفعه ایشون رو توی محل کارشون دیدم، از نظر حجاب و ظاهر، مطابق با معیارهای من بودن.
- اخلاقیات و ایمانشون از طرف شخصی که ایشون رو به من معرفی کرده، تأیید شده.
- خانوادهی مؤمن و خوبی هم دارن.
-----------------------
خانوادهی من به خاطر شرایط اخلاقی و ایمانی این خانوم و خانوادهشون، مشکلی با این قضیه ندارن و نظر مثبت دادن...
-----------------------
شاید یکی از دلایل سردرگمی من اینه که تا الان دلم میخواست همسرم حداقل دو سه سال از خودم کوچکتر باشه و تصوری از اینکه چند ماه از همسرم کوچکتر باشم نداشتم...
یا مثلاً نمیدونم باید ذهنم رو درگیر ازدواج قبلی ایشون بکنم و از جزئیات سر دربیارم؛ یا اینکه این یک قضیهی شخصیه و مربوط به گذشتهی این خانوم هست و نیازی به کنجکاوی من نداره...!
ولی خب در حال حاضر هیچ اطلاعاتی از دوران عقدشون ندارم و نمیدونم ایشون هنوز دختر هستن یا نه...
-----------------------
از نظر تحصیلی ایشون بالاتر از من هستن...
به خاطر مشکلاتی که داشتم (تغییر رشته و یه سری مسائل دیگه) ، الان سال دوم معماری هستم و ایشون لیسانس حسابداری دارن...
-----------------------
خلاصهی مطلب...!
با توجه به بزرگتر بودن این خانوم از من و اینکه قبلاً ازدواج ناموفقی داشتن، لطفاً راهنماییم کنید که این مسائل تا چه حد میتونه در زندگی مشترک تأثیرگذار باشه؟
بدون در نظر داشتن این دو مورد، این خانوم از هر لحاظ با ایدهآلهای من همخونی دارن...
خودم در حال حاضر مشکلی با شرایطشون ندارم اما میخوام بدونم این مسائل چه پیامدهایی رو ممکنه به همراه داشته باشه؟
ممنون :72: