رفتار همسرم در محیط مجازی
سلام
همسر من توی فضای مجازی عادت داره عکس دخترها رو نگاه کنه و شاید با بعضیاشون هم مسیج بفرسته !! و دوستی هایی داشته باشه !!
سعی میکنم ظاهرم آراسته باشه ولی نمیدونم دیدن پروفایل دختر ها چه جذابیتی برای اون داره !!شاید دوستاش بهش میگن یا هر دلیل دیگه !!میدونم فقط پروفایل اونها و عکس هاشون رو مینه و براش مهم نیست من تو فضای مجازی چی کار میکنم !!
ولی من خیلی وفادارم و پروفایبل پسرهای دیگرو نگاه نمیکنم و اینو هم بهش گفتم ولی تاثیری نداره !! و نکته دیگه اینکه به من گفته بود میخوام دختری رو انتخاب کنم که تو اینترنت عکس نداشته باشه !!و این یکی از ملاک های من هست !!
الان هم من تو هیچ سایتی عکس ندارم و به پسر ها مسیج نمیفرستم حتی پروفایلشون هم نمیرم چون میخوام وفادار باشم !!!
نمیدونم ولی بارها با خودم فکر کردم شاید اگر مثل خودش باشم این کارهاش کمرنگ تر بشه یا حداقل خودم انقدر رنج نکشم !!سر این موضوع خیلی رنج میکشم چون وفادار بودن خودش سخته !!اینکه همسرت بگه معیار من عکس نداشتن هست و خودش هر روز عکس دختر هارو نگاه کنه تو سایت های مختلف و حتی تو خیابون درست هست ؟؟و حتی گاهی پیش اومده تیپ منو با دختر های تو خیابون مقایسه کرده ! و خیلی هم لجباز هست یا کوچکترین مشکلی پیش میاد به کارش شدت میده مثلا اگر روزهای معمولی 5 تا پروفایل میینه یک مشکل کوچیک پیش میاد میشه 40-50 تا !!!!نسبت به خودم حس بدی دارم و خیلی دلم میشکنه این کارهارو ازش میبینم !!
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز.