همسرم در دوران عقد هر 2ماه یکبار من رو به طلاق تهدید میکنه-کمکم کنید اینبار رفتارش فرق میکنه
سلام... من 25 و همسرم 36 سالشه... 8ماهه عقد کردیم
ایشون در ماه اول نامزدی یکبار تهدید کرد که جدا بشیم ولی بعدازظهر با خواهش های من خودش کوتاه اومد و اومد دنبالم و همه چیز تموم شد
بعد از گذشت 4 ماه از اون ماجرا من از کارم بیرون اومدم و بعد از اون ایشون به بهانه های مختلف مثلا عنوان میکرد تو ولخرجی-خانوادت دخالت میکنن و... ازپرداخت ماهیانه به من طفره میرفت و هر یک ماه یکبار هم با بهانه های الکی من رو تهدید به طلاق میکرد اوایل من التماس میکردم که جدا نشیم و ایشون با فرستادن اس ام اس های مختلف و زنگ زدنهای مکرر بالاخره قائله رو ختم میکرد اما دقیقا دو روز پیش بر اثر لجبازی من و خسیس بازی ایشون ما با هم درگیر شدیم و ایشون یه سیلی به صورتم زدن و وسائل منو پشت در منزلمون گذاشتند و منو به زور از ماشین پیدا کردن و 2 روز با من تماس نگرفتن
تا اینکه من چون از اکانت اینترنت ایشون به صورت مشترک استفاده میکنم دیشب بهم اس دادن که از اینترنت بیا بیرون من کار دارم و بعد دوباره تماس گرفتن وهمینو تکرار کردن و گوشی رو قطع کردن بنده بازم مثل همیشه پیش قدم اشتی شدم و اس دادم که من هم مقصر بودم ولی شما بهتر بود حداقل بابت اشتباهی که کردی ازم دلجویی میکردی که متاسفانه ایشون دوباره مثل دفعه های قبل و با همون الفاظ من رو تهدید به طلاق کردن ولی فرقش در اینه که اینبار دیگه اصلا بهم زنگ نمیزنه یا تهدیدش و ادامه نمیده!!!! شاید بخاطر اینه که من التماس نکردم مثل دفعه های قبل
وی ادم بدبینیه وبه همه شک داره...میگه منو خانوادم گولش زدیم.... درحالی که من دختری بودم که هم زیبا بودم و هم موقعیت اجتماعی خوبی داشتم و نیازی به گول زدن کسی نداشتم
نحوه اشنایی ما برحسب اتفاق بود... من بعنوان مسافر کش سوار ماشین ایشون شدم و ایشون شماره دادن و من بعد از 13 روز تماس گرفتم و گول ظاهر مذهبی و مودبشون رو خوردم بعد از یک ماه و نیم عقد کردی،هیچکس در تحقیقات ازش بد نگفت چون خانواده ساکتی هستند
کمکم کنید دارم دیووونه میشم... نکنه اینبار واقعا برای طلاق اقدام کنه؟؟؟؟
با کوتاه اومدن چیزی درست نمیشه
سلام عزیزم
به نظرم باهاش حرف بزنید به صورت جدی و منطقی، ببینید آیا اصلا بهتون علاقه مند هستند؟ آخه حرف طلاق تو این مدت کم خیلی بعیده و اینکه رابطه ات با خانواده همسرت چطوره؟
شاید دونسته شما می ترسی از طلاق و می خواد اینجوری حرف حرف خودش باشه.
شما نباید وقتی ایشون مقصر هستند تا این حد کوتاه بیاین.
اینم بگم کسی که تو دوران عقد سیلی میزنه به نظرتون بعد عروسی چه اخلاقی می تونه داشته باشه؟
تاپیک های دیگه دوستان رو بخون که همیشه کوتاه اومدن و چه مشکلاتی پیدا کردن، نمی گم لجبازی کن و یا غیره بلکه منظورم اینکه با التماس و ... خودتو کوچیک و خرد نکن .
یه مدت بهش نه زنگ بزن و نه اس بده ببین اگه اقدام کرد که هیچ و اگه سراغ ت نیومد باهاش صحبت جدی و با حالت غمگینی اشته باش و ازش بپرس ببین دوستت داره؟ علت کارهاشو بپرس . هر چی سوال مبهم داری ازش بپرس تا تکلیفت روشن بشه .
با کوتاه اومدنت چیزی درست نمیشه بلکه بدتر میشه.و عادت میکنه به همیشه خورد شدنت