-
چرا من اینقدر زشتم ؟
سلام
من پسری 23 ساله هستم که به خاطر چهره زشتم خیلی نا امید منزوی و با اعتماد به نفس پایین هستم که دلیلش اینه که بارها مورد مسخره و خنده اطرافیانم قرار گرفتم گذشته خودمو که نگاه میکنم همش تاحت تاثیر چهره زشتم بوده و کلا زندگیمو تحت تاثیر قرار داده ، کاش پام میلنگید ولی زشت نبودم شاید شمایی که اینو میخونید بگید که برو خدا رو شکر کن که سالمی به خاطر سلامتیم خدا رو شکر میکنم ولی باور کنید سلامتی به تنهایی کافی نیست ، دیگه نمیدونم چیکار کنم بارها از خدا طلب مرگ کردم ولی جوابی نگرفتم .
-
من به عنوان يك دختر ميگم پسر بايد خوش تيپ باشه نه خوشكل من خودم ارزومه همسر ايندم خوش تيپ باشه نه خوشكل فكر نميكنم خانمي دوست داشته باشه همسرش ازش خوشكلتر باشه-مثلا يكي از خواستگارهاي خودم پسر خوبي بود قيافش جالب نبود ولي من فقط به خاطر اينكه به ظاهرش رسيدگي نميكرد ردش كردم نه به خاطر قيافش با اين اوضاعي كه توي جامعه هست دقت كني جذابيت اكتسابي شده مثلا موهاي جالب لباسهاي شيك ابروهم كه برميدارن بدن سازي كه لازمه ي يك اقا پسره -البته ويژگي هاي ديگه مثل تحصيلات و شغل و پس انداز همگي امتياز محصوب ميشن كه مطمعنا از ديد كسي پنهان نخواهد موند.
-
سلام
اولا به خودت نگو زشت... چطور دلت میاد؟
بعدام گذشته از حرفای گیسو که کاملا درستن.هرکسی یه ضعفی داره اگه این ضعف شماست با امتیازهای دیگه میتونی جبرانش کنی مثل تحصیلات و وضع مالی و و رفتار و لباس شیک و هنر و هزاران کار دیگه
اما اگه خیلی مشکل داری امروزه با عمل جراحی همه چیو درست میکنند که بسیار پر هزینه هم هست ...
خیلی رو این زوم نکن و به فکر جبرانش باش تا به تعدل روحی برسی و خودتو با ارزش بدونی و در نتیجه اعتماد بنفستو ببری بالا.
در ضمن در دید یک ادم کامل و خودساخته شاید قیافعه خ مهم نباشه چون درک میکنه که خدای صاحب زیبایی ها و قادر به تمام معنا قیافه های مارو طراحی کرده و اونیکه مهمه چیزیه که خودمون بدست اوردیم
البته زیبایی تا جاییش دست خودمونه مثلا رسیدگی به پوست و مدل مو و تمیزیش بسیار در زیبایی اهمیت داره اینها اعتماد بنفسو بالا میبرن ...اینو نمیشه نادیده گرفت در ظاهر طرف.
اما یه سوال : دقیقا با چی ظاهرت مشکل داری؟ شاید نرمالی و خودت وسواس داری؟
-
قد،وزن،وضع مالی،جنس لباس،فورم صورت،چشم،بینی،آثار سوختگی یا زخم،
جوش،آبله،توضیح بده.
-
سلام :72:
اول از همه خوش اومدی به همدردی :72::72:
میدونی در این مواقع در ادم یه حس تحقیر بوجود میاد.اما هیچ میدونی که این حس تحقیر به دنبال خودش چی داره؟
حس جبران.یعنی من سعی می کنم کمبودم رو با یه چیز دیگه جایگزین کنم.اگه این کار رو بکنم ادم موفقی هستم.اما اگه تو همون حس تحقیر بمونم میشه یه عقده.
بزرگی می گفت(اسمش رو متاسفانه یادم نیست،شما فکر کن کاربر فقط خدا :311:) : اگر حس تحقیر نبود در دنیا هیچ پیشرفتی صورت نمی گرفت.
با احترام به نظر دوستان گرامی،کاملا با حرف شما موافقم.چهره زیبا اعتماد به نفس ادم رو به شدت بالا می بره.براتون مثال میزنم
من یه دوست دارم که موهای سرش همه ریخته بود(طاس).همش می گفتم که بابا خدا رو شکر کن سالمی و همون چیزایی که خودت میدونی.نه اینکه بخوام بهش روحیه بدم.نه چون درکش نمی کردم.تا اینکه خودم دچار ریزش مو شدم.موهای جلو سرم حدود یک سانت رفت بالاتر.به شدت اعنماد به نفسم در حال نزول بود.دیدم اون بنده خدا حق داشت.اون دوستم میدونی وقتی چهرش رو زیبا ندید با چی جبران کرد.با رفتارش.پسری بود که خیلی هاد ارزوی دوستی باهاش رو داشتن.خیلی دختر ها به بهونه های مختلف باهاش ارتباط برقرار می کردن.به خدا این ادم واقعیه.الانم یه ادم خیلی موفقه.رفتار زیبا چهرش رو هم زیبا کرده.
مثال 2 :البته این داستان ساختگیه.برخلاف اولی.یه ادم قد کوتاه رو در نظر بگیر.خب این ادم هر کاری کنه قدش که بلند نمیشه.اما میره بدنسازی و یه هیکل تراشیده از اون در میاره.یعنی نمیذاره قد کوتاه براش عقده بشه.اگه قدش متوسط بود شاید هرگز به فکر بدنسازی هم نمی افتاد.
نذار این حس تحقیر در شما به عقده تبدیل بشه.بگرد و با یه چیز خوب جایگزینش کن.
کاش سیرت ما زیبا باشه تا صورتمون.
فقط خدا :72::72::72:
-
هیچ کس زشت نیست ، فقط آدما بعضیاشون متفاوتن ...
سعی کنید رو نکان مثبت دیگتون متمرکز بشید ، دخترا اونقدری که پسرا به ظاهر اهمیت میدن ، اهمیت نمیدن .. نه این که مهم نباشه مهمه اما چیزای مهم تری وجود داره ..
شما همین که آراسته باشید کفایت میکنه همه دنبال خوشتیپن نه خوشگل و خوش چهره ...
-
سلام.
میخواستم بگم یه سر به تاپیک من بزن.
من هم خوشکل نیستم.ولی خیلی هم بخاطرش ناراحت نیستم.
میدونم، بعضی ها فرهنگ و فهم ندارن. دیگرانو مسخره میکنند. ولی اون آدمای اونقدر سطح پایین اصلا ارزش اینو ندارن که ذهنمون رو مشغولشون کنیم.
من اول دبستان خیلی بچه ها اولاش مسخره ام میکردند. اما من غیرتم به جوش می اومد و به جای غصه خوردن و دوری کردن و منزوی شدن، حسابی درس خوندم.
از سال دوم همیشه سرگروه میشدم و اتفاقا دو سه تا از اوناییی که مسخره ام میکردن توی گروه من بودن. الان اونجا بود که من یک برتری ارزشمند داشتم نسبت به اونها. اونجا خوشکلتر بودن اونها مهم نبود.
با این حال من اصلا تلافی نکردم. باهاشون خیلی مهربون بودم و در پیشرفت درسی شون بهشون خیلی کمک میکردم. همیشه وقتی خانم صداشون میکرد برای درس پرسیدن من از سر جام براشون دعا میکردم و با نگاه بهشون امید میدادم و هرجا درست جواب میدادن با سر و حالت چهره تشویقشون میکردم.
بعد از اون دیگه هیچوقت مسخره ام نکردند. دیگه میدونستن من ارزشمند تر از اونم که مسخره ام کنند.
این یه خاطره بود. شاید به درد شما نخوره.
ولی چیزی که به درد شما میخوره اینه که خودتون رو قوی کنید. توانایی ها و مهارتهای خودتون رو بروز بدید. با اعتماد به نفس باشید. محکم باشید. اینا باعث میشه که دیگران کم کم حساب کار دستشون بیاد و بفهمن با آدم کمی رو برو نیستن.
-
دوستان درست میگن من خودم هم چهره ی خوبی ندارم منتها یه سری کارا انجام دادم که الان دخترا تو دانشگاه چشم از ما بر نمیدارن !
1-مهمترینش اینه که روی اخلاقت کار کنی سعی کن با شخصیت و مهربون باشی
2-باشگاه پرورش اندام ثبت نام کن همین امروز ... وقتی یه هیکل خوب بسازی اصلا کسی به قیافت نگاه نمیکنه دیگه همه مجذوب هیکلت میشن
3-موهاتو سعی کن یه مدل امروزی بزنی ( الان مدلای کوتاه مده )
4-لباسای شیک و تا حدودی چسبون بپوش و ترجیحا شلوار جین
تو این کارا رو بکن اگه همه به بهونه های مختلف نیومدن سمتت بیا بزن تو گوش من !
دوستان منم به کمک احتیاج دارم
http://www.hamdardi.net/thread-30835.html
-
با تشکر از همه کسانی که نظر دادن و منو راهنمایی کردند حتما سعی میکنم از راهنماییهاتون استفاده کنم . راستش من آنچنان هم زشت نیستم فقط قیافه جذابی ندارم گاهی وقتا که مشکلی در زندگی برام پیش میاد و ناراحت میشم دلیلشو قیافم میدونم به اصطلاح دیواری کوتاه تر از قیافم پیدا نکردم وقتی این پستو گذاشتم همون حسو داشتم چند بار خواستم پاکش کنم ولی نشد ، مشکل من اینه که جلوی سرم کچله و جنس موهامم خوب نیست زیادی نازکن وقتی شرجی باشه کاملا پیچ در پیچ میشن برای همین همیشه موهامو کوتاه کوتاه میکنم صورتمم یکم درازه که این کچلی باعث تشدیدش شده ، تو اون پست اولم فقط نیمه خالیه لیوانو نگاه کردم و توش اغراق زیاد به کار رفته که دلیلش ناراحتی و نا امیدی به خاطر بیکاری و تنهایی و مقایسه خودم با آدمای سطح بالا بود ،
-
بیا سرنوشتمو تو تایپیکم بخون و نظرتو در مورد سرنوشتم بخون . برو خدا رو شکر کن . کلاهتو بنداز هوا . برادر!!!!!!!!! . که مشکل منو نداری