دوستان این "غرور مردونه" که می گن دقیقاً میشه بگید چی هست؟!!!
سلام دوستان
فکر کنم سؤالمو واضح گفتم اما باز اینجا در مورد این چند تا هم اگر نظرتون را بگید ممنون می شم:
- اول اینکه منظورشون از غرور مردونه دقیقاً چیه چرا ما زنها هر جا پا میذاریم این مردا دقیقاً غرورشان همونجا بوده و له میشه؟
- غرور یک مرد را چه چیزی میشکنه؟
- علامت این شکستن غرور چی هست؟ چه رفتارهایی مردا از خودشون نشون میدن در این موارد؟
- یک مردی که میگه غرورش شکسته و بهانه گیری می کنه انتظار چه جور پاسخی از طرف زن داره؟ من چه کار کنم این آروم بگیره؟ من توضیح دادم خوب نشد. توجیه کردم خوب نشد. عذر خواهی کردم خوب نشد. سکوت کردم بدتر شد. بهش گفتم حق با توئه بازم نشد که نشد. دقیقاً ذهنش هنگ کرده روی یک مسئله ای (یک بار به من گفته نرو با خانواده ات سفر و من بهش محل نذاشتم و رفتم بعد هم هر چی گفت کارش درست بوده من گفتم نه کارت درست نبوده) و از هر جا که حرف می زنیم بحث را می کشه به اون موضوع.
- آیا می تونه این آزاری که داره می بینه از شکستن غرورش واسه این باشه که خودش می دونه اشتباهاتش چیه و حق با منه و از من عصبانی نیست و از دست خودش عصبانی هست؟ اگر اینطوره من باید چه کار کنم در مقابلش؟
- وقتی این بازی تو غرور منو بشکن و به خاطرش منم غرور تو رو می شکنم راه می افته و باز این چرخه باطل هی تکرار میشه چه کار باید کرد؟
ممنون اگر نظرتونو بنویسید :72:
- - - Updated - - -
چه لینک خوبی هست این: http://www.hamdardi.net/thread-1416.html