مادرم ناجور کتکم زد.نمیذارن عروسی کنم..
2روز پیش صرفا چون ابجیم بعد از کلی فحش رکیک و توهین به من جلو شوهرش و خونوادم ...با اینکه جوابشو ندادم !دیگه باهاش قهر کردم ..حالا مادرم میگه علارغم اینکه ابجیم شروع کننده بوده من باید برم دستبوسیش!منم مخالفت کردم اخه 24سالمه تو این مدت همش فحش داده و دعوا کرده ولی هربار من رفتم باهاش حرف زدم ولی این بار دیگه حرفش خیلی زشت بود!خلاصه بابام اومده میگه باید برم دستشو ببوسم جهنم اینکارو کردم و بعدش زدم زیر گریه رفتم تو حیاط!حالا مامانم امده بعد از کلی نفرین و حرف زشت میگه حق ندارم از ابجیم ناراحت بشم... چرا؟چون شوهرم کلی فحش بهم میده و من کوتاه میام پس نباید از حرف ابجیم ناراحت بشم ...بعد ازونم کلی کتکم زد بخدا صد بار خواستم شیلنگو ازش بگیرمو بزنمش تا وقتی خسته میشم ولی دلم نمیومد و هیچکاری نکردم فقط گریه کردم....تازه میگن همسرم حق نداره پاشو بذاره خوننه ما و حق عروسی نداریم....شبش رفتم خونه داداشم....واقعا خسته شدم ارزوی مرگ داذم الان برگشتم خوه و لی اصلا ارامش ندارم همشون یه جبهه هستن منم تنها...
- - - Updated - - -
این بگم مادرم ازم معذرت خواهی کرد ولی مثلا به شوخی قبلش بازم فحشم داد!بعدشم رومو بوسید....ولی من نمیخوام این روش رو..چون این مدت که نبودم معلومه ابجیم کلی شستشو مغزیشون داده...ناراحت ازینم من مثلا به تنها ابجیم اعتماد کردمو بعضی حرفامو بهش گفتم حالا بعد ازون ماجرا دعوا میگه چون از همسرم (که دعوا کردیمو فحش ناموسی داده بهم ) ناراحت نشدم نباید از حرف ابجیمم ناراحت بشم...این حرفارو زد که مثلا اوضاع خونه رو به نفع خودش بچرخونه و از اون طرفداری کنن