-
پدرم فکرمو مشغول کرده
سلام
من و خواهرم جدیدا متوجه شدیم که پدرم با یه خانم در ارتباطه حتی بعضی وقتا هم میره می بیندش باید چیکار کنم؟ پدرم خیلی آدم خوب و آرومیه رابطشم با مامانم خوبه و با محبته هیچوقت فکر نمی کردم اینکارو کنه خیلی بهش اطمینان داشتم ، چرا مردا اینجورین من الان عقدم اگه همسرم بفهمه چی ؟ تاثیر منفی و بد بینی هم گذاشته روی من
-
کسی نمیتونه کمکی کنه؟ من باید چیکار کنم ؟ کاش مدیر سایت کمکم می کرد
-
-
خواهرم قبلا متوجه شده بود من هم از توی ایمیلشون دیدم باز بود براش پیام اومد منم بقیه پیام ها رو خوندم
-
سلام لینک زیر مورد مشابه شما بوده،که راهنمایی شده.
http://www.hamdardi.net/thread-28303.html
-
عزیز جان در مورد پدرت نمیتونم چیزی بگم ولی باید دید دلیل کار پدرت چی بوده شاید یه سری کمبودها اون رو به سمت خیانت سوق داده بعدم تو چرا بد بین شدی تو تازه اول راهی و همه چیز رو برای اینده خودت میسازی پس فکرت رو زیاد درگیر این مشکل نکن چون بداخلاقی میکنی و همسرت متوجه میشه که بهش شک کردی و این اصلا خوب نیست چون خیلی اتفاقات ممکنه بیفته پس فعلا بیخیالش.همه ادمها یکی نیستند از اینکه همسرت متوجه این موضوع بشه هم نترس سعی کن متوجه نشه ولی وقتی فهمید تو سرت رو بالا بگیر چون همه تو زندگیشون مشکل دارن و هرکسی با یه نوع مشکل دست و پنجه نرم میکنه یه جوری برخورد کن که به خودش اجازه دخالت نده.هیچ وقت از خودت ضعف نشون نده فقط به قوی بودن فکر کن که بتونی به خوبی از پس مشکلات زندگی بر بیای:72: