بچه ها ،شوهرم میگه باید مهریتو الان ببخشی.چی کار کنم؟!!!!!!!!!!
امروز سر سفره اتفاقی حرف از این شد که خارج از ایران موقع طلاق اموال تقسیم به دو میشه.این بحث رو پیش اورد ،فکر کردم می خواد همینطوری با هم صحبت کنیم. منم عادی نظرمو دادم گفتم فکر خوبیه چون زن ومرد به هر جا برسن با زحمت هم رسیدن.
و اون شروع کرد: چه زحمتی؟ مردا همه زحمتارو میکشن ،زنا فقط میخورن می خوابن. زن هیچ حقی نداره همین که یه جا داره برای خوردن و خوابیدن ،همین که یکی خرجشو میده بسه .دیگه چه سهمی؟
منم الان هر روز به این فکر میکنم که به تو بدهکارم و باید مهریتو بدم.من هر روز دارم زجر میکشم هر روز دارم کنده میشم.با این فکر دیگه نمیتونم..... دارم عذاب میکشم ....تو یه روز میری اجرا میزاری و میگیری......برای همینه نمیتونم امیدوار باشم به زندگی .دلیل بد رفتارام باهات همینه....و وو
بهش گفتم :مگه من از تو مهریه خواستم ؟ مگه مامان من گرفته که من بگیرم؟ ... باز شروع کرد و محکم میگفت یه روز میگیری....
اونقدر حرفا زد اونقدر تحقیرم کرد که اگه همون لحظه میتونستم برای رهایی از حرفاش رسما می بخشیدم...
بهش گفتم به خدا ازت نمیخوام .و گفت من به حرف نمیتونم اعتبار کنم دیگه هم اینطوری نمیتونم تحمل کنم که هر روز خودمو بدهکار بدونم.و حاضرم همه چی تموم شه ولی من دیگه زجر نکشم!!!!!!!!!
بچه ها فکر کنم شوهرم دیوونه شده..... اونقدر حرفای تلخ زد که تمام بدنم میلرزید البته کلی هم گریه کردم. اومده میگه همچین میکنی انگار خیلی بد بختی مگه چی شده!!!!!!!!!!!!!!! آخرشم قهر کرد رفت بیرون!
مهریه من 114 سکه هست زیادم نیست ولی نمیدونم چی کار کنم یعنی ببخشم آرووم میشه و رفتاراش خوب میشه؟چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟