-
تب تند
سلام دوستان عزیز من قبلا تاپیک گذاشته بودم و گفته بودم که با یه دختری اشنا شدم که همه جوره معیاراش باهام می خونه. من بر حسب تجربیاتی که داشتم و حرفایی که شنیدم می دونم که (تب تند زود سرد میشه ) بنابراین سعی کردم از روز اول همه ی عشقمو پای طرف نریزم یا این که هر روز نبینمش خلاصه کاری نکنم که ازم خسته بشه البته اونم همین طوره.خدایی هیچی براش کم نمی ذارما ولی ازم توقعی نداره. من خیلی دوسش دارم و دوست ندارم از دستش بدم حدوده 2 ماه هست رابطه داریم چکار کنم رابطه مون سرد نشه ؟
-
سعی کن خاص باشی و خیلی مودبانه رفتار کنی نسبت به اون خانم
و همینطور سعی کن اون خانومو در جریان جزئیات کارهات قرار ندی...
و مهمترین بخش اینکه سعی کن بهش اصلا دست نزنی
-
سلام
با این تفاسیر واسه ازدواج میخوایدش.فقط در یک صورت میتونید مطمین باشید که از دستش نمی دید.برید خواستگاری و جواب بله بگیرید.باقیش دیگه همه چیز نسیه است.
با ادامه پیدا کردن این رابطه مثل تمام رابطه های اینچنینی،چه شما بخواهید چه، نه روز به روز بر بار احساسی قضیه افزوده خواهد شد.و این تفکر درستتون که نمی خواید تمام احساستون رو قبل از ازدواج خرج کنید عملا رنگ می بازه.
فقط خدا
-
ممنون دوسته عزیز ولی من در حاله حاضر شرایط ازدواج ندارم
-
نه خداییش می خوامش از وقتی باهاشم به کسی نگاه هم نکردم اصلا کسی به چشمم نمیاد .من 21 سالمه
-
-
تاپیکهایی که گذاشتی رو قبول دارم اره راست می گی واقعا یه همچین داستانهایی هر روز تو کشوره ما تکرار میشه .ممکنه هر کدوم از طرفین تو فکر سو استفاده باشن فقط دختر که نیست ممکنه ضربه بخوره خودم چند تا پسر سراغ دارم که دختره کشوندش یه جای خلوت و به بهانه ی 3ک3 لختش کردن و هزار بلای دیگه .اعتماد بین ما واقعیه قبلا هم گفتم هر دو هم میدونیم چی میخوایم .شاید اشتباه کردم که بحث و اینجا اوردم فکر کردم می تونم کمک بخوام ولی اینجا ادما حرفایی رو که خودشون قبول ندارن و دائم بهت می زنن طرفه مقابل رو درک نمی کنن .بازم عذر می خوام وقتتونو گرفتم
-
مرسی سامان جان همه حرفات درسته من این چیزا رو تجربه کردم .هیچ وقت به کاراش گیر نمی دم سعی می کنم اگه کاریش اشتباه غیر مستقیم بهش بگم که اشتباهه .تو این دو ماه گوشی نداشت گوشیش دسته مدیر دبیرستانشون بود اکثرا از گوشی خونه زنگ میزد تو این دو هفته پیش هر روز زنگ می زد اما الان که 4 روزه گوشیشو گرفته دیگه زنگ نمی زنه مسیجاش سرده دیروزم که زنگ زدم با دوستش بود 2 دقیقه حرف زد و قطع کرد خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم نمی دونم زنگ نزنم تا خودش زنگ بزنه یا زنگ بزنم البته به نظره خودم هر چی کمتر زنگ بزنم بهتره نه .چکار کنم سامان ؟
-
سعید جان بهتر است صراحتا از ایشان بپرسید هدفش از رابطه با شما چیست؟ آیا حاضر است شما با شما ازدواج کند؟ آیا از بودن با شما احساس لذت می کند؟
خوب اگر ایشان جوابشان منفی بود رابطه را کاملا قطع کن. اما اگر جواب مثبت داد باید برای ازدواج راه اصولی را طی کنی. اگر شرایط ازدواج نداری باید هرچه زودتر این شرایط را به دست آوری:
هر چه زودتر با خانواده ات صحبت کن و نظر آنها را جویا بشو و از آنها کمک بخواه تا همراهت باشند. هیچ وقت تنها قدم در این راه نگذار.
شما اگر می خواهی ازدواج کنی باید جدی باشی. چون ازدواج جدی است. اگر کار داری که خوب است و باید به فکر ارتقاء در آن کار باشی اما اگر نداری از همین حالا به دنبال یک کار بگرد. هر چند پاره وقت یا با حقوق کم. شما باید مثل یک مرد که مسئولیت یک خانواده را دارد رفتار کنی. مردی که مسئولیت دارد با کادو و اس ام اس و ایمیل و قرارهای تفریحی زندگی نمی کند. در عوض طوری زندگی می کند که بتواند خانواده اش را اداره کند. همین الان به زندگی مردان متاهل اطرافت نگاه کن تا ببینی.
اگر واقعا قصد ازدواج داری باید بدانی که شما قرار است نه تنها با آن دختر بلکه با خانواده و اقوام او هم زندگی کنی. یعنی در یک مجموعه قرار می گیری. پس از همین الان باید با خانواده او ارتباط داشته باشی. برای همین گفتم که باید از خانواده ات کمک بگیری. بسیارند کسانی که هم را پسندیده اند اما در مرحله آشنایی خانواده ها ناموفق بوده اند چون خانواده ها به هم نمی خوردند یا مخالف سرسخت بودند. پس کار امروز را به فردا نینداز که فردا دیر است.
اگر کسی شما را بخواهد پای شما می ایستد به شرطی که با کارهایی که گفتم مرد شدن خودت و عزم جدی ات را ثابت کنی. شما خواستگاری را مساوی ازدواج ندان. خواستگاری یعنی پیشنهاد بررسی و تامل برای ازدواج. پسرخاله من در سن شما تجربه مشابه شما را داشت که پس ازدواج با دختر متوجه شد اصلا نمی تواند با خانواده او کنار بیاید و زنش را طلاق داد. فوقش این است که رسما نامزد می شوید تا شرایط فراهم شود. شما اگر قصد ازدواج داری اصلا بهانه هایی که ذهنت می آورد مثل الان آماده نیستی را قبول نکن.چون ذهنت از تلاش جدی وحشت دارد و نمی خواهد وارد دنیای جدیدی شود این بهانه ها را می آورد. شرایط فراهم نمی شود مگر اینکه از همین لحظه به دنبال فراهم کردنش باشی.
-