در دوران نامزدی این موضوع را مطرح کنم یا نه؟
سلام دوستان من دختری 29ساله لیسانس هستم حدود یک ماه است که با فردی نامزد کرده ام.البته بعد از چندین ماه فکر کردن.نامزد من پسر خوب و بااخلاقی هست و من با شناختی که در این مدت کسب کردم اونو از نظر اخلاق و خیلی از موارد تایید می کنم اما ایشون زیبایی صورت و لباس من براشون خیلی مهمه.این موضوع منو نگران می کنه.همیشه اینکه آیا ظاهرم مورد تاییدش هست یا نه ذهنم رو درگیر می کنه من از نظر ظاهر چهره معمولی رو به خوبی دارم و خودم رو هم از خود ایشون زیباتر می بینم.
اما مسله من:
من مدت چند سال است که موهای صورتم در ناحیه زیر چانه یک مقدار کلفت شده اند به پزشک مراجعه کردم و گفتند که این یک مساله خیلی شایع هست و سطح هورمون های مردونه ات یه مقداری بالا رفته و الان دوره درمان را می گذارنم اما به گفته خیلی از دوستانم این مورد حتی در صورت درمان احتمال برگشت خیلی زیادی دارد با توجه به اینکه نامزدم روی زیبایی من حساس است نگران شدم که این موضوع بعد از ازدواج مشکل ساز شود اما از طرفی گفتن این موضوع در این روزها باعث می شود ایشون فک کنند که من چه مشکل حادی دارم در صورتی که اصلا اینطور نیست.
لطفا منو راهنمایی کنید که بهتره اصلا این موضوع رو در این دوران بهشون بگم یا بعد؟و چطور بگم من با ایشون رسمی هستم ونمی تونم یه همچنین مموردی رو توضیح بدم .
خیلی به کمکتون نیاز دارم لطف کنید راهنماییم کنید دوستان.مرسی