-
قانون راز(قانون جذب)
با سلام
می خواستم نظرتون رو در مورد قانون راز و ازدواج از طریق اون بدونم.
من قبلا مشکلم رو توی قسمت عقد و نامزدی تحت عنوان پشیمانی از انتخاب 2
(http://www.hamdardi.net/thread-27640.html) مطرح کردم و دوستان لطف کردن و بهم جوابای مختلفی دادن. اما چون مسئله قانون جذب یه دردسر فکری واسه من شده تصمیم گرفتم با یه تاپیک جدید در موردش نظرات واقعی رو بدونم.
من قبل از ازدواجم با قانون راز اشنا بودم ولی ازش استفاده نکردم.بعد از ازدواج و مسائلم مدام در موردش به سایتها کتابها و سمینارهای مختلفی برمیخورم که میگن از طریقش میشه همسر دلخواهت رو پیدا کنی.حتی یه سایت رو چند روز قبل دیدم که واسه پیدا کردن همسر الهی راهکارهای مختلفی میده و میگه عده ای جواب گرفتن و بقیه هم در انتظار جوابن.(با قانون جذب و راز)
اطلاع بیشتر از اینها دو تانتیجه واسه من داره:
1- حسرت اینکه کاش ازدواج نکرده بودم و منم میتونستم از این طریق با کسی که دلخواهم باشه اشنا بشم
2- طلاق رو جلوی چشمم چیز ساده ای جلوه داده که باعث شده به راحتی این راه حل واسه مشکلم به ذهنم برسه و اصلا هم سخت نمیدونمش و به نظرم بعد از طلاق می تونم با این قانون همسری با شرایط دلخواه تر پیدا کنم و زندگی خوبی داشته باشم.در کل اینکه وقتی بهش برخورد میکنم یا داستانهای ازدواجهای عالی و ..رو با استفاده از این قانون میخونم درگیری های ذهنی و سردشدنهام به شوهرم بیشترمیشه
این یکی از دلایل پشیمونیم از ازدواجم و عدم تمرکز رو ی ساختن زندگیم(طبق پاسخ های داده شده در پست قبلیم) شده.
خواهش میکنم نظر واقعیتون رو با توجه به پست قبلیم و این حرفام بگین.ممنونم
-
سلام عسل خانم
میشه لطف کنید سایتهایی که در مورد قانون جذب و راز هستن و داستانهای ازدواج رو لینکش رو بزارید.
-
سلام
به نظرم تمرکزتون رو بزارین روی قانون عقل بهتره
راستش من به قانون دفع بیشتر اعتقاد دارم تا جذب چون هر چیو خواستم جذب کنم ازم دور شده و خیلی چیزا رو هم نخواستم ولی خودشون اومدن
ولی کلا اگه با منطق و صادقانه جلو برین دیگه به این قانون های عجیب من درآوردی نیازی نیست . همینکه شما رو از زندگی تون سرد کرده نشونه بی خاصیت و خطرناک بودنشه و اینکه نمی شه در پایه این چیزا یه زندگی ساخت
-
اصلن قانون دفع وجود نداره.چطوری چیزیو که دفع می کنی صاحب می شی؟
آدم رو هرچیزی تمرکز کنه جذبش می کنه.این تمرکز چه به صورت نخواستن
باشه یا خواستن فرق تمی کنه.برای همین باید روی اون چیزی که می خوایم
متمرکز بشیم.اگر من همش فکر کنم نکنه یه وقت تجدید بشم نکنه معدلم کم
بشه نکنه ... درصورتی که خواسته م قبولیه ولی چون تمرکز روی ضد اونه همون
ضد رو جذب می کنم و همون چیزی می شه که جذب کردم.
-
سلام
همدردی نه به مباحث پارسایکولوژی می پردازد نه برای مشاوره دادن به اینگونه مباحث گیشه ای پاراسایکولوژی تکیه می کند . اگر هم متمایل به بحث در این
رابطه هستید نه مشاوره ، باید عرض کنم که جای تاپیکهای بحث و گفتگو در انجمن ازاد هست .