آمادگی ازدواج ندارم،آیا این پیشنهاد من به خواستگارم خوبه؟؟ لطفا کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز
دختری 22 ساله هستم. آقایی 28 ساله سه ماه پیش به خواستگاری من اومد. تو این مدت با اطلاع خانواده ها ارتباط تلفنی و حضوری داشتیم. اما من به دلیل اینکه آمادگی ذهنی و روحی واسه ازدواج ندارم نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم واسه ازدواج. به خود این آقا هم گفتم. ایشون تا حد زیادی مورد پسند من و خانوادم هستن. ایشون منو پسندیدن و به من ابراز علاقه میکنه،اما من هنوز دلم کامل با ایشون نیست. بهش پیشنهاد دادم که اگه من از احساسم بهش اطمینان پیدا کردم چند ماهی به من فرصت بده تا من کم کم آمادگی ازدواج پیدا کنم... به نظرتون این پیشنهاد خوبیه و کمک میکنه به حل مشکل من؟
لطفا کمکم کنید،تو شرایط بدی هستم
RE: آمادگی ازدواج ندارم،آیا این پیشنهاد من به خواستگارم خوبه؟؟ لطفا کمکم کنید
ساناز جان سلام
خوش امدی به همدردی
امادگی برای ازدواج امری نیست که یکباره درون شما ایجاد بشه.
بهتر بود حالا که امادگی ذهنی و روحی نداشتی اجازه نمیدادی اصلا خواستگاری صورت بگیره.چرا که کسی که اجازه امدن خواستگار رو میده یعنی اینکه امادگی داره و قصدش ازدواجه.
اما حالا بازهم جای شکرش باقیه که تو. این مرحله فهمیدی امادگی نداری.
حرفهایت کمی ضد و نقیضه.از طرفی میگویی ایشون مورد پسند و تایید شما و خانوادته از طرفی میگی امادگی ذهنی و روحی ندارم.
مشکل چیه؟
چه چیزی از لحاظ روحی اجازه تصمیم گیری به شما نمیده؟
امادگی ذهنی و روحی از نظر شما یعنی چه؟
چه تصوری از ازدواج داری و اگر ایشون مورد پسنده شماست چرا دلت با ایشون نیست؟
عزیزم لطفا به طور واضح توضیح بده که در صورت فراهم شدن چه شرایط ، موقعیت ها ، احساسات و تغییرات روحی ای به این مرحله می رسی که بتونی بگی برای ازدواج آماده ای ؟
مثلا کسی بیان می کنه به علت مشکلات مالی ، یا به علت به اتمام نرسیدن درس یا موارد دیگه
خوب فکر کن و اینها رو جواب بده تا دوستان هم بتونن مبنایی برای قضاوت داشته باشن
موفق باشی
چند حالت داره
شما و صاحب این تاپیک یک نفر هستی که خلاف قوانین عمل کردی و لزومی
نداشت از زبون یک دختر ماجرا رو بازتعریف کنی.
خواهرش هستی که باز لزومی به این تاپیک نبود.
خاستگاری شده هستی که می بایست به جای حرف های خاستگارت مواردی
رو می گفتی که ما ازش بی خبریم تا کمک بیشتری بهتون کنیم.
سلام.
خیر. من و خواستگارم قرار گذاشتیم که هر کدوم از دید خودمون مشکلمون رو مطرح کنیم تا بتونیم جواب مناسب و همفکری مناسب رو بگیریم
با سلام
اگر آمادگی داری بله بگو ازدواج کن
اگر آمادگی هم نداری ، نه بگو خیال فرد را راحت کن.
بعدش هم با فرصت کافی شروع کن به کسب آمادگی هر چقدر که دلت می خواهد!
این درست نیست که مردم را میان زمین و آسمون نگه داریم. چون در آن صورت اگر این مسئله به ازدواج ختم شود، بعد از ازدواج شوهر گرامی ممکن است تا آخر عمر شما را میان زمین و آسمان نگه دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanaz63ch
ایشون منو پسندیدن و به من ابراز علاقه میکنه،اما من هنوز دلم کامل با ایشون نیست. بهش پیشنهاد دادم که اگه من از احساسم بهش اطمینان پیدا کردم چند ماهی به من فرصت بده تا من کم کم آمادگی ازدواج پیدا کنم...
ایشون هم اشتباه می کنند.
چون شما هنور آمادگی ندارید.
اگر او شما را بپسندد، چون شما تثبیت نشده اید، ممکن است فردا با کسب آمادگی تغییر پیدا کنید، و یه آدم دیگری بشوید که دیگر به درد این آقا نمی خورید.
مثلا امروز نظرخاصی در مورد پول، اخلاق، کار، تحصیلات، خانواده، شخصیت این آقا نداشته باشید. و این آقا هم شما را بپسندد. ولی فردا که آمادگی ازدواجت تکمیل شد و برای هر کدام از این پارامتر ها نظر خاصی دادید، این آقا چه کار کند؟ دوباره باید از اول شروع کند که این نشدنی هست.
لذا اول شما باید تثبیت شوید تا بعد خواستگار بتواند شما را بررسی کند.
سلام عزيزم پس كي ميخواي اين آمادگي رو پيدا كني؟بهتره نه به خاطر اين آقا بلكه به خاطر خودت زودتردست به كار بشي و تو خودت آمادگي لازم براي زندگي خوب كردن و به وجود بياري صفاتي مثل مسئوليت پذيري-انعطاف پذيري-صبر-بلوغ عاطفي-و چيزهاي ديگه كه توزندگي حتي اگه تنها باشي بايد داشته باشي پس اين فرصت خوبيه كه خودتو بسازي و آمادگي رو تو خودت به وجود بياري اگه قرار بود همين جوري به وجود بياد كه تا حالا به وجود اومده بود.كتاب آياتوآن گمشده ام هستي كه اون آقا برات خريده رو حتما بخون به تكنيك هاش عمل كن واسه اينكه خودتو بشناسي معيارهات و بفهمي.ميتوني از بزرگترهامثل خواهرت يا دوستاني كه ازدواج كردن كمك بگيري.زمان هم خوبه ميتونه مشكلت و حل كنه به شرطي كه خودت بخواي تواين زمان رشد كني و به آمادگي برسي اين آقا هم تواين فرصت موردهاي خودشو بررسي كنه.
من هم متوجه نمی شم یعنی چی به دلتون نشسته اما نمیخواید؟
دوست عزیز
برای آمادگی کسب کردن می تونین از مقاله های همین سایت هم استفاده کنین و یا یه تاپیک باز کنین و دغدغه های ذهنیتون رو مطرح کنین تا دوستان بیان و راهنماییتون کنن.
موفق باشی:72:
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
دختری 22 ساله هستم. آقایی 28 ساله سه ماه پیش به خواستگاری من اومد. تو این مدت با اطلاع خانواده ها ارتباط تلفنی و حضوری داشتیم. اما من به دلیل اینکه آمادگی ذهنی و روحی واسه ازدواج ندارم نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم واسه ازدواج. به خود این آقا هم گفتم. ایشون تا حد زیادی مورد پسند من و خانوادم هستن. ایشون منو پسندیدن و به من ابراز علاقه میکنه،اما من هنوز دلم کامل با ایشون نیست. بهش پیشنهاد دادم که اگه من از احساسم بهش اطمینان پیدا کردم چند ماهی به من فرصت بده تا من کم کم آمادگی ازدواج پیدا کنم... به نظرتون این پیشنهاد خوبیه و کمک میکنه به حل مشکل من؟
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
باسلام به خواهر خوبم...باتوجه به اختلاف سنی که بین شما هست بهتر کمی بیشتر
فکر کنی وسبک وسنگین انجام بدی ...راه حل خوبی در پیش گرفتی ..ادامه بده انشاا..که نتیجه خوبی حاصل بشه ..باآرزوی خوشبختی