یا تا یک ماه دیگه بیا خاستگاری یا برای همیشه برو+درخواست مشاوره
با سلام به همه دوستان
حدود 3 ساله که با دختری دوست هستم، حالا بهم گفته یا تا یک ماه دیگه بیا خاستگاری یا برای همیشه برو، کدوم کار به صلاح دوتامونه؟ شرایطمون اینجوریه:
پیشاپیش تشکر میکنم از اینهمه بزرگواریتون که بی هیچ چشمداشتی اینهمه علم و تجربیات خودتون رو در اختیار جوان هایی مثل من قرار میدین.
من پسری هستم با شرایط زیر:
تحصیلات: مهندسی نرم افزار
شغل: شاغل در یکی از سازمان های دولتی
میزان درامد: حدودا ماهیانه 600-700 هزار تومان
خونه ندارم، ماشین ندارم، پس انداز زیادی هم ندارم
طرف مقابلم:
تحصیلات: مهندسی IT
شغل: مربی ایروبیک
میزان درامد: حدودا 300-400 هزار تومان
نقاط مشترک:
سطح مالی و اجتماعی خونواده هامون تقریبا یکیه
خیلی راحت باهم دیالوگ برقرار میکنیم و راجب همه چیز خیلی خوب باهم صحبت میکنیم
سطح تحصیلاتمون یکیه
ظاهر و قیافه مون در یه سطحه و از ظاهر همدیگه راضی هستیم
اون اولین عشق من هست و علاقه خیلی زیادی بهش دارم
و...
و اما نقاط مشکل سازی که منو نگران کرده و برای ازدواج دودلم کرده و در مورد اونها نیاز به مشاوره دارم:
1-ایشون حدود یک سال از من بزرگتر هستن.(دقیقا 9 ماه)
2-از نظر اقتصادی یه مقداری نگرانم که آیا میتونم تو این شرایط و با این میزان درامد از پس زندگی بر بیام؟
3-مذهبشون با ما یکی نیست، خونواده ما شیعه هستن و متعصب و متدین اما خونواده ایشون زیاد وابستگی های دینی ندارن و شیعه هم نیست.(الحق هستن، یکی از مذاهب کردها)-(توضیح اینکه نه من خیلی روی مذهبم تعصب دارم نه ایشون، یعنی اصولا هیچکدوم انسان مذهبی نیستیم و تعصبی روی دین و مذهبمون نداریم)
3-حجاب تو خونواده ما خیلی مهمه اما واسه خونواده ایشون زیاد مهم نیست، نه اینکه خیلی بی حجاب باشن، کاملا در حد معمولی هستن، یه مانتوی معمولی و شال معمولی و عموما یه قسمت کوچیکی از جلوی موهاشون بیرونه، اما خونواده من بدون استثنا همگی چادری هستن، البته ایشون پذیرفتن که وقتی که اومدن تو خونواده ما رعایت کنن.
4-برای من این موضوع خیلی مهمه که طرفم تو جامعه طوری بگرده که تو چش نباشه و اصولا کسی مزاحمش نشه و ازینچیزا (نه از جنبه دینی بلکه از جنبه غیرتی و تعصب). تاحالا تو این 3 سال رابطه دوستیمون چندباری سر این موضوع دعوا کردیم و اصولا تعریف من از حجاب با تعریف ایشون یه مقداری فرق میکنه. البته ایشون عنوان میکنن که چون تاحالا من بهش اطمینانی ندادم که ما باهم ازدواج خواهیم کرد و عنوان میکنن چون نیومدی با خونوادم صحبت کنی بهم اون اطمینانو ندادی منم دلیلی نمیدیدم که به خواسته تو واسه حجاب اهمیت خیلی زیادی بدم اما بعد ازدواج هرجور که خونوادت بخان میشم!
5- من اصولا شخصیت شکاک و بدبین و آرمان گرایی دارم و خیلی زیاد بخاطر پوشش بهش گیر میدم، خودمم میدونم که مشکل از منه اما واقعا دست خودم نیست، وقتی که با خودم فکر میکنم اون تیپ میزنه و آرایش میکنه و میره بیرون و دیگران همش نگاش میکنن و احتمالا بخان مزاحمش بشن یا بهش تیکه بندازن یا بهش پیشنهادی بدن تا مرز روانی شدن میرم! این موضوع خیلی بیشتر از حد اذیتم میکنه.
6-اون اوایل رابطه مون (حدودا یه ماه اول بود فکر میکنم) ایشون یه SMS اشتباه واسه من فرستادن که متنش این بود "ببخشید باهات کتابی حرف زدم آخه مادرم پیشم بود نمیتونستم راحت صحبت کنم" که بعدا متوجه شدم این پیام رو میخاسته واسه یکی از پسرای همکلاسیش بفرسته که ظاهرا خاستگارش بوده، مشکل من با این موضوع این دوتاست:1-چرا زمانی که با ینفر دیگه در رابطه بوده و دوسش داشته با منم وارد رابطه شده؟ 2-چرا این موضوع رو تا زمانی که مجبور نشد به من توضیح نداد؟ چون من بارها ازش پرسیده بودم و قسمش داده بودم که اگه هر کسی به هر نحوی تو زندگیش بوده و هست بهم بگه اما اون نگف تا اینکه اون اس اشتباه رو داد و مجبور شد که بگه! و دفاع ایشون هم از خودشون اینه: من با اون آقا رابطه مهمی نداشتم و حداکثر دوهفته باهاش رابطه داشتم اونم دلیلش این بوده که خاستگارم بوده و اونموقع هم رابطم با تو در حد گرفتن جزوه و اینچیزا بوده و حرف دوستی بینمون نبوده! حق با کیه!؟ این موضوع خیلی خیلی خیلی رو اعصابمه!
اینم بگم ما الان حدود 3-4 ساله که باهم دوستیم و خیلی وابستگی شدیدی بینمون بوجود اومده و اگه هم بخایم از هم جدا بشیم احتمالا ضربه روحی خیلی شدیدی خواهیم خورد که عواقب خیلی بدی برامون داشته باشه، این وابستگی اینقدر زیاده که من خودم فکر میکنم که حتی اگه احتمال شکستمون در زندگی مشترک 60 به 40 باشه بازهم این ریسکو بکنیم و ازدواج کنیم!
پیشاپیش از مشاوره ها و کمک های شما کمال قدردانی رو دارم.
RE: یا تا یک ماه دیگه بیا خاستگاری یا برای همیشه برو+درخواست مشاوره
امیدوارم که شناختتون در این مدت طولانی به اون حدی رسیده باشه که الان دیگه جدی بهش فکر کنید
وقتی هم که میخواید با یک نفر ازدواج کنید باید گذشته اون رو هم قبول کنید و دیگه به روش نیارید که فکر میکنم در مورد شما اینجوری نیست و باعث میشه همیشه به ایشون مشکوک باشید و این یکی از بزرگترین آفت های زندگیه
درآمد و مسائل مالی به نظر من آخرین چیزیه که باید بهش فکر کرد چون خیلی چیزای مهم تر هم وجود دارن
رابطه شما الان احساسیه اما عقل شما داره چیز دیگه ای رو بهتون میگه، یا این احساس شک و تردید رو بذارید کنار و ایشون رو همینجوری که هست قبول کنید و با خانواده اقدام کنید
یا اینکه بذارید این یک ماه هم بگذره و این رابطه رو تموم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedhd
رابطه شما الان احساسیه اما عقل شما داره چیز دیگه ای رو بهتون میگه، یا این احساس شک و تردید رو بذارید کنار و ایشون رو همینجوری که هست قبول کنید و با خانواده اقدام کنید
یا اینکه بذارید این یک ماه هم بگذره و این رابطه رو تموم کنید
با شرایطی که گفتم نظر شما به عنوان کسی که داره ماجرا رو از بیرون میبینه چی هست؟ کدوم کار به صلاح جفتمونه؟
به نظر من شما یه مقدار جدی تر با خودت فکر کن و احساساتت رو در نظر بگیر و ببین ایشون رو همینجوری که هست میتونی قبول کنی؟ نه اینکه بخوای بعدا تغییرش بدی. در ضمن به نظرم ایشون مشکلی ندارن فقط یه سری چیزها هست که باید قبول کنید از همدیگه. مثل اعتقاد و نوع پوشش که کاملا باید به اختیار خود ایشون باشه
در ضمن آیا موضوع رو با خانوادتون مطرح کردید؟ نظر اونا در این مورد چیه؟ نقش خانواده رو فراموش نکنید
هم خونواده من هم ایشون در جریان رابطه مون هستن، خانواده ایشون راضی هستن، نظر خانواده منم مثبته فکر میکنم، البته مادرم خیلی دوس داره عروسش محجبه و مذهبی باشه اما فکر میکنم بتونه دوسش داشته باشه
این خانوم کاملا حق داشتند بعد از 4 سال این خواسته رو از شما دارند که بطور رسمی اقدام کنید
خیلی صبور هم هستند این خانوم
مخصوصا اگر شانس های دیگشون(خواستگارای دیگر) رو به خاطر شما رد کرده باشند
بالاخره هر پروسه ای صبر و تحمل خودش رو میپذیره ولی طولانی شدنش دیگه قضیه رو لوس میکنه
هرچه زودتر به طور رسمی اقدام کنید
یا رومی روم
یا زنگی زنگ
این خانوم رو هم از این بلاتکلیفی خارج کنید
یا به ازدواج ختم میشه
یا طی آشنا رسمیتر و نزدیکتر ،به این نتیجه میرسید که مناسب هم نیستید
یاحق
قبلن عین همین مطلبو در تاپیک زیر باز کردی،همونو ادامه بده.
بزرگ تر بودن یک ساله دختر+اختلاف مذهب
بله اما جوابی نگرفتم، یعنی درواقع چون من حساب زیادی روی مشاوره های این سایت و مشاوران عزیز اینجا باز کردم دوس دارم افراد با تجربه تری بهم مشاوره بدن، ممنون میشم اگه خود شما هم که تاپیک های من رو دیدید یه پاسخ خوبی بهم بدین؟
سلام دوست عزيز توصيه من به شما با توجه به تجربه خودم و چيزهايي كه تو اطرافم ديدم اينكه اين خانم رو همين جوري كه هست بپذيريد اين احتمال رو بدين كه تغيير نكنه بازم ميتونيد دوستش داشته باشيد؟در مورد حجاب اجازه بديد خودش به اين باور برسه كه لازمه چون بااجبار و سخت گيري شما جواب معكوس ميده و بيشتر زده ميشه در مورد فرصتي هم كه بهتون داده كاملا حق بااونه.