دعوا های زیاد پدر و مادرم
[/color][/size]سلام
از همون بچگیم دعوا میکردن ...خیلی وقتا کار به ظرف شکوندنو حرفای رکیک و حتی دس رو هم بلند کردن میکشید.....!!! من الان 20 سالمه هنوز دعواهاشون ادامه داره دیگه هروز یا چند روز یه بار خونمون دعواس
انقد تو این محیط قرار گرفتم وقتی شروع به دعوا و بحث میکنن بدنم به لرزه می افته...گریه و التماس که تورو خدااااا دعوا نکنین .....بسه ه ه ه ه ه ه ه!!!!
شبا که میخوابم یهو از خواب میپرم!!
وقتی یه جا دعوا میشه دستو پام میلرزه....کم کم دارم عصبی میشم خودم متوجه ام!!! نمیدونم چیکار کنم ؟!
RE: دعوا های زیاد پدر و مادرم
msv عزیز
به تالار همدردی خوش آمدید.
درک میکنم که چقدر پریشونی ...
یه کم بیشتر از خودت بنویس . چند تا خواهر و برادر دارید؟از پدر و مادرت بگو . بیشتر سر چه موضوع هایی دعوا میکنند؟
ممنون از توجهتون...
ما 2تا دختریم ..خواهرم 2سال ازم بزرگتره...جفتمون از نظر روحی داغونیم!!
سر هر موضوع کوچیک و بی ارزشی ...مثلا امشب سر سویچ ماشین که پدر گم کرده بود دعوا راه انداختن....با خواهش و تمنا های من ادامه ندادن چون دیدن اشکم در اومد ..... !!! خسته شدم ازین وضع ....نمیدونم چیکار کنم!!!
خیلی وقتا میگم کاش طلاق میگرفتن ....
سلام خوش امدی به تالار
میدونم خیلی شرایط سختی داری . دو نفر رو که خیلی دوست داری مدام با هم دعوا می کنن
و این مشکل وقتی سخت تر میشه که احیانا ازت بخوان قضاوت کنی.
اولین چیزی که باید یاد بگیری اینه که اصلا نباید تو دعواشون دخالت کنی
موقع دعوا مدام به خودت بگو زندگی خودشونه و خودشون تصمیم میگیرن که چه رفتاری با هم داشته باشن.
موقع دعوا اصلا صحبت نکن و خودتو سرگرم کن اگر میتونی از محیط دور شو .
یادت باشه همیشه باید احترامشون رو نگه داری احترام هر دو رو.
بعد از دعوا هم اصلا نباید بهش فکر کنی با تکنیک توقف فکر . اگر خواستی لینکشو برات میذارم.
این چند تاپیک مشابه رو هم مطالعه کنید
خطاب به پدر مادر های حال و پدر مادر های آینده
خدایا به چه جرمی؟
اختلاف خانوادگی
وقتی از دعواشون به حد جنون اذیت میشم.
درکت میکنم.خیلی سخته :302: منم همیچین محیطی رو تجربه کردم.ولی خدارو شکر شدتش کمتر از شما بوده
تا حالا نرفتن مشاوره؟واسه حل اختلافاتشون؟
اصلا اصل مشکلشون سر چیه؟مشکل جدی دارن یا فقط به پر و پای هم میپیچن؟(که البته اونم بی دلیل نیست)
تا حالا باهاشون صحبت کردین؟
اخلاقشون با شما دخترا چه جوریه؟با شما هم سر چیزای کویچک بگو مگو راه میندازن؟
به نظرم اگه امکانش هست با هردوشون به صورت جداگونه صحبت کنید( شما و خواهرتون با هم)بگید که این وضع چقد رو اعصاب و روحیه تون تاثیر منفی میذاره.بگید که اگه خوشبختی شما رو تو آینده میخوان باید خودشون رو اصلاح کنن.چون اعصاب و روحیه تون به هم ریخته
خلاصه درد دلتون رو بهشون بگید.البته بدون بی احترامی و زخم زبون زدن :305: اولشم بگید که هردوشونو دوست دارید.
msv سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
وضعیتی که درش قرار داری کاملا قابل درکه نمیدونم اخلاق پدر یا مادر عوض میشه یا نه ولی پیشنهادی که برای شما دارم اینه که خودتو از بحث اونا بیرون بکش
برای روح و روان شما بیخیال بودن به بحث اونا یه راه حله
شما نمیتونی مشکل بیست سال رابطه زناشویی اونا را حل کنی اما میتونی باهاش کنار بیای حداقل برای روحیه خودت بپذیر
من برات آرزوی موفقیت دارم و این پست آنی عزیز هم بخونش مفیده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ذهنت را از آنچه آنها هستند و کردند رها کن .
این رابطه مال آنهاست . خوب و بد . زشت و زیبا . مطمئن باش از این سبک رابطه هر چند به ذائقه ی تو خوش نیاید و خودشان هم متوجه نباشند در حال سود بردن هستند که همدیگر را با این روش نگاه داشته اند .
تو درس خودت را بگیر و با خودت ببر و در پذیرش آنچه که پدر و مادرت هستند باش .
یادت باشه تو در این خانه مهمانی . دیر یا زود باید برای زندگی خودت تصمیم بگیری و راهت از آنها جدا می شود . و آنها خیلی زودتر از آنچه فکرش را بکنی و بکنند به خانواده ی درجه ی دو تغییر موقعیت می دهند .
msvعزیز به تالار خوش اومدی ، عزیزم من کاملا درکت میکنم که چه حسی داری چون منم دقیقا مثل تو هستم . شرایط خونمون مثل شماست . کافیه صدای یکی یکم بره بالا من استرس میگیرم و میترسم که دعوا بشه ولی عزیزم متاسفانه از دست ما هیچ کمکی ساخته و فقط باید دعا کنیم و خودمون را از طریق ایمان بیشتر در مقابل این سختیها بسازیم چون این رفتار پدر و مادر تاثیر خیلی بدی میگذاره .
خونه ماهم يجورايي مثل خونه شماست.از ازدواج ديگه واهمه دارم.