RE: میخوام شوهر بهتری باشم
نقل قول:
چیزی که هست خودم بشخصه حرفاش رو کاملا قبول دارم و میخوام بهش عمل کنم نه فقط بخاطر همسرم نه بیشترش بخاطر خودم چون دوست دارم انسان بهتری باشم.
من فقط ميتونم بگم بابت جمله اخرتون خيلي زياد تحسينتون ميكنم و اميدوارم روش همه مون تو زندگي اين باشه:72:
ممنونم كه حس مثبتي بهم داديد:72:
شوهر من وقتی ازش ناراحتم و اخم می کنم عصبانی می شه . چون می گه من همه تلاش خودمو می کنم ولی تو نمی فهمی و دنبال این هستی که فقط گیر بدی :302:
الان هم ازش ناراحتم چچون با دوستاش می ره بیرون و وقتی من بخوام هموون ساعت برم بیرون می گه گرمه و حال ندارم
با دوستاش هم که میره می دونم دوست نداره و سختشه و تو رو در واسی می ره :302:
یه بار نوشتم اما کامپیوترم خاموش شد.دوباره از نو
دوست عزیزسلام.به همدردی خوش اومدی
واقعا خوشحال شدم ازاینکه تونسته باشم سرسوزنی به کسی کمک کنم.:310:
افرین به شما که برای زندگیت داری تلاش میکنی و قصد بهتر شدنش رو داری.مرحبا
نقل قول:
میخواستم ازتون کمک بخوام که بعنوان یه همسر چه توقعاتی از شوهرتون دارین که بهتره اون داشته باشه؟
بیشتر شبیه نظر سنجی یا بیان تجربه های فردی هست..خیلی خوبه که با کلیت نگاه خانوما اشنا بشین اما سعی کنید با روحیات و سلایق شخصی خانومتون اشنا بشید چون ممکنه اونچه که من دوست دارم با اونچه که خانومت دوست داره فرق کنه.فضایی ایجاد کنید که هم شما و هم همسرت به راحتی خواسته هاتون رو بگید.
اما فکر میکنم لینکهای زیر کمکتون کنه.
" خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم"
خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم (2)
* زنان از شوهران چه می خواهند؟
و اکثر تاپیکهای انجمن شوهران و زنان از یکدیگر چه انتظاراتی دارند
در مورد اختلاف تحصیلاتتون..تو زندگی مشترک مسائل خیلی مهمتری از مدرک تحصیلی وجود داره اما خیلی بهتره شما یه رشته ای که بهش علاقه داری انتخاب کنی و ادامه بدی.الان با وجود پیام نور غیر حضوری و بدون کنکور یا دانشگاه علمی کاربردی شرایط راحتتر شده..این عالیه که زن و شوهر بهم کمک کنن تا پیشرفت کنن اما نباید از پیشرفت خودشون غافل بشن..چون هر کدوم یه چرخ زندگی اند و بهتره همپای هم جلو برن.
اینطوری انگیزه و اعتماد به نفستون هم همیشه بالا خواهد بود.
نقل قول:
واقعا بوجودش افتخار میکنم خیلی خیلی زیاد
امیدوارم همیشه هم به خودتون و هم خانومتون افتخار کنید.و با همدلی جلو برید.
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
یه بار نوشتم اما کامپیوترم خاموش شد.دوباره از نو
دوست عزیزسلام.به همدردی خوش اومدی
واقعا خوشحال شدم ازاینکه تونسته باشم سرسوزنی به کسی کمک کنم.:310:
افرین به شما که برای زندگیت داری تلاش میکنی و قصد بهتر شدنش رو داری.مرحبا
نقل قول:
میخواستم ازتون کمک بخوام که بعنوان یه همسر چه توقعاتی از شوهرتون دارین که بهتره اون داشته باشه؟
بیشتر شبیه نظر سنجی یا بیان تجربه های فردی هست..خیلی خوبه که با کلیت نگاه خانوما اشنا بشین اما سعی کنید با روحیات و سلایق شخصی خانومتون اشنا بشید چون ممکنه اونچه که من دوست دارم با اونچه که خانومت دوست داره فرق کنه.فضایی ایجاد کنید که هم شما و هم همسرت به راحتی خواسته هاتون رو بگید.
اما فکر میکنم لینکهای زیر کمکتون کنه.
" خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم"
خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم (2)
* زنان از شوهران چه می خواهند؟
و اکثر تاپیکهای انجمن شوهران و زنان از یکدیگر چه انتظاراتی دارند
در مورد اختلاف تحصیلاتتون..تو زندگی مشترک مسائل خیلی مهمتری از مدرک تحصیلی وجود داره اما خیلی بهتره شما یه رشته ای که بهش علاقه داری انتخاب کنی و ادامه بدی.الان با وجود پیام نور غیر حضوری و بدون کنکور یا دانشگاه علمی کاربردی شرایط راحتتر شده..این عالیه که زن و شوهر بهم کمک کنن تا پیشرفت کنن اما نباید از پیشرفت خودشون غافل بشن..چون هر کدوم یه چرخ زندگی اند و بهتره همپای هم جلو برن.
اینطوری انگیزه و اعتماد به نفستون هم همیشه بالا خواهد بود.
نقل قول:
واقعا بوجودش افتخار میکنم خیلی خیلی زیاد
امیدوارم همیشه هم به خودتون و هم خانومتون افتخار کنید.و با همدلی جلو برید.
موفق باشی
درود دگربار بر دوستان عزیز با سپاس از بانو بهار :72: مسئله ما مشکل نمیشه اسمش رو گذاشت یه تفاوته فکر کنم اینجوری ببینیم بهتره و چیزی که هست فکر کنم مسئله اصلی اجتماعیبودنه من. چون توی دانشگاه های ما به هر دلیلی(صلاح میدونم نگم بحث منحرف میشه)سیستم آموزشی مناسبی نداره و چیزی که هست تمایل خانومم به برقراری بهتر روابط اجتماعیه چون خودش توی اون محیط بوده میگه واسه اجتماعی شدن بیشتر خوبه .آخه خانواده ما اهل روابط زیاد اجتماعی نیستیم چون فامیل هم نداری کم رفت و آمدیم البته اینجوری هم راحت تریم ولی برعکس خانواده همسرم ماشالله بزنم به تخته چون تقریبا خواهرها و برادرها و بچه هاشون همسن هستند رفت و آمدشون زیاده جوری که اولاش فقط نیگاشون میکردم از تعجب فقط سرم اینور و اونور میرفت :311: ولی حالا بهتر شدم کارمم چون جوریه روز باید زودتر برم شبا باید زودتر بخوابم که یکجورایی تعادلش رو حفظ کردم فقط یه راهنمایی میخواستم اگه میشه توی این ضمینه کمک کنین بدونم یه همسر از شوهرش چی میخواد توی این محیط ها؟آخه من یکم شیطونم و پرحرف ولی جدیدا بهتر شدم ولی خوب روم حساسه همسرم بقول خودش دوست نداره کسی پشتم چیزی بگه:72: من صبح تا شب میشه گفت روزی 10 ساعت توی نت هستم هم درآمد دارم هم مطالعه میکنم میخواستم بدونم سایتی هست یا محیطی که بتونم روابط صحیح و بهتر توی اینجور محیطای خانوادگی رو یاد بگیرم؟
راستی بانو بهار عزیز سپاس بخاطر آدرسهایی که دادین:43:
نقل قول:
آخه من یکم شیطونم و پرحرف ولی جدیدا بهتر شدم ولی خوب روم حساسه همسرم بقول خودش دوست نداره کسی پشتم چیزی بگه
سلام
من نفهميدم اين يكم شيطونم يعني چي؟ ببخشيد اما برداشت خوبي ازش نميشه
لطفا يه كم توضيح بدين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yalda7
نقل قول:
آخه من یکم شیطونم و پرحرف ولی جدیدا بهتر شدم ولی خوب روم حساسه همسرم بقول خودش دوست نداره کسی پشتم چیزی بگه
سلام
من نفهميدم اين يكم شيطونم يعني چي؟ ببخشيد اما برداشت خوبي ازش نميشه
لطفا يه كم توضيح بدين
:227: اینجوری ام یکم ورجه و ورجه دارم احساساتی هستم و کلا یکم داغ ولی شوخی نمیکنم به کسی بی احترامی هم نمیکنم ولی توی بحث ها شرکت میکنم جدیدا یکمقدار سنگینتر شدم ولی بازم یکسری دلخوری ها هست واسه بهتر شدنش بهتره چیکار کنم؟
خوب اگه شيطنتتون ازين نوعه و منظورتون ببخشيد تحرك! سر و گوش نيست بد نيست كه
خانمتونم اينجوري :227: كنيد و با اون بيشتر از بقيه بگيد و بخنديد و احترام بزاريد تا درك كنه اين خصلت شماست و از هر كسي براي شما مهمتره
اين كه دلخوري نداره اينجوري بودن :227: اگه حريمي شكسته نشه مخرب نيست و حتا ميتونه نشاط بياره
:323: ایشالله کچل شین اگه جوابمو ندین و کمک نکنین :311:
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش آمدید .
اخه این چه نفرینی بود که کردید :163: آدم می ترسه اگه جواب نده :311:
ولی گذشته از شوخی : باید بگم برای یک زندگی خوب بهتره که زن و شوهر به صورت متقابل با هم باشند و به نیازهای همدیگر توجه کنند ...البته خیلی خوبه که شما آنقدر فهمیده هستید که گذشته از شیطنتتون نسبت به همسرتون خوب هستید و همینطور ایشان با شما ...
ولی برای درک بهتر ، بهتره که بیشتر به خواسته های ایشان توجه کنید و ببنید به چه چیزهایی بیشتر علاقه دارند چون به هر حال همه آدمها یکی نمی شوند مثلا من به شما بگویم که او را ستایش کنید شاید او از این ستایش های بی مورد خوشش نیاید ....
البته ببخشید اگر صریح صحبت می کنم ولی شناخت روحیه همسرتان خیلی مهمتر است ولی در کل اگر بخواهی روابط عمومی بهتری نسبت به همسرت داشته باشی بهار 66 عزیز لینکهای خوبی را به شما معرفی کردند !