درخواست مشاوره برای ارائه پیشنهاد به دختر همکلاسی
سلام ؛ من دانشجوی ترم 2 هستم ؛ یکی از دخترای همکلاسیم را دوست دارم ولی...
آخرای ترم 1 بود که تو خیابون ایشون را دیدم رفتم جلو و به طرز ناشیانه ای گفتم من نسبت به شما یه حس فوق العاده دارم ؛ اگه میشه بیشتر با هم آشنا بشیم!( البته حول شدم ) سریع نامبرما دادم که نگرفت و گفت نیازی به شماره نیست ! منم گفتم عیبی نداره الان نیازی نیست جواب بدید ؛فردا جواب بدید!
فردا که رفتم سراغشون گفت که جواب من مشخصه من نه از پسری شماره میگیرم و نه به پسری شماره میدم! گفتم من قصد بدی ندارم؛ گفت مهم نیست
یه مدت همینطور گذشت تا قبل از عید تو خیابون دیدمشون رفتم جلو و گفتم حس کردم ممکنه بابت گذشته ناراحت شده باشید و از حرف های من سوء برداشت کرده باشید؛ خواستم عذر خواهی کنم! گفت نه مشکلی نیست؛ ناراحت نیستم!
این نکته را هم بگم ایشون نسبت به دخترای دیگه کلاس خیلی باوقار و سنگین هست ؛ سرش به کار خودشه ؛ الکی نمیخنده ؛ با پسرای کلاس هم کل کل نمیکنه
الان باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
RE: درخواست مشاوره برای ارائه پیشنهاد به دختر همکلاسی
دوست عزیز
دوستانه بهت میگم نه شما و نه اون خانم امادگی وارد شدن به هیچگونه رابطه ایی رو ندارین و قطعا بعد از 2-3 ماه از شروع هر رابطه ایی به شدت بهم وابسته خواهین شد!
به نوشتت یک نگاه دوباره ایی بنداز؟بنظرت به غیر از جاذبه های بصری که معلوم نیست تا چه حدی دوام میاره چیز دیگه ایی دیدی؟اینکه نمی خنده و در ظاهر هم سنگین بنظر میاد برای وارد شدن به رابطه ی دوستی بی هدف هم حتی کافی نیست تا چه برسه به ...
باید ببینی اصلا برای چی می خوای با یک دختر ارتباط برقرار کنی؟بنظرم هیچگونه هدفی به غیر از رفع درگیری انی ذهنی نداری!بشین با خودت خلوت کن و ببین هدفت چیه!