RE: توقعات زیاد خانواده همسر
سلام دوست عزيز
خوش آمدي
اين تاپيك رو مطالعه كنين به نوعي مشكل شما رو دارن البته در مورد پدر مادر خانم
توقعات بيش از اندازه پدر . مادر يا...
من فکر می کنم همانطور رفتار کن که همیشه وجدانی راحت داشته باشی .....
توی همه کارهات اعتدال داشته باش و کاری هم نداشته باش به اینکه دیگران چی می گن و چطوری رفتار می کنند... فقط با احترام باش و در کنارش رفتار جراتمندانه هم داشته باش ......
این پست رو هم بخون .
سلام دوست عزیزم
فکر میکنم از روز اول عادت غلطی به خانواده همسرت دادی و همین موجب بیشتر شدن توقع اونا شده
یک روز در میون به مادر شوهرت زنگ میزنی؟!!!!!
خوب معلومه که سطح توقعاتشون رو بردی بالا.البته الان نمیتونی یکباره این کار رو قطع کنی.اما اروم اروم و خیلی زیر پوستی باید کم کم این رابطه رو کمرنگ تر کنی
نه یک روز در میون زنگ بزن و نه 3 ماه یکبار
به قول چشمک سعی کن اعتدال رو رعایت کنی
موفق باشی
سلام عزیزم
راستش منم دوساله ازدواج کردم مادر شوهرم پرتوقعست وپدر شوهرموهم مثه خودش کرده اوایل که گلایه میکردن ناراحت میشدم وسعی میکردم خواسته شونو براورده کنم ولی با اینکه همیشه تلاش میکردم هیچ وقت موفق نشدم چون هردفعه توقعشون بیشتر میشد مثلا اگه بجای یک بار در هفته دوبار میرفتم میگفتن چرا سه بار نمیام ؟ خلاصه انقد راههای مختلف رفتم واومدم که خسته شدم تصمیم گرفتم بیخیال حرفشون بشم یعنی همون هفته ای یه بارواز دل خوش برم که هم به من وشوهرم خوش بگذره حالا اوناین که بامن خودشونو هماهنگ میکنن اگه هم یک وقتی گله کنند جوابشونومنطقی ومودبانه میدم
آرامش خودت وهمسرت که آرامشه زندگیتو در پی داره از همه چیز مهمتره :305: حرف مردم همیشه هست:310:
این تجربه من بود
امیدوارم بهترین راهوپیداکنی:46:
ممنونم دوستای گلم، استفاده کردم.میخواستم بازهم باهاتون مشورت کنم اما متاسفانه الآن وقت ندارم.