راه های انتخاب همسری مناسب از بین هموطنان ؟
با سلام، چند وقت پیش به خاطره مشکلی که برام پیش اومده بود این سایت رو بیدا کردم و در اینجا عضو شدم. یک تاپیک گذشتم که با نظرات خیلی مفید دوستان و کارشناسان مواجه شدم. به نظرم که این خیلی سایت خوب و ارزشمندیه. مخصوصاً که خیلی از این مسال رو با خیلی از اطرافیان هم نمیشه مطرح کرد. و اما اون چیزی که میخوام بنویسم یا بپرسم. من خیلی دوست دارم که از وطنم با یه خانوم مقید آشنا بشم که علاقه هم بینمون به وجود بیاد به قصد زندگی. یک بار همونطور که توی تاپیک قبل نوشتم سال گذشته اینکارو انجام دادم که خیلی تجربهٔ بدی بوده و اون شخص با من صادق نبود. و بعدا فهمیدم که قبلا ارتباطات زیادی داشته و الان هم به این خاطر از لحاظ روحی اوضاع خیلی بدی دارم چون خیلی امیدوار شده بودم و الان که گذشتشو فهمیدم...- با اینکه توی ایران یه فرهنگ مبنی بر آئین اسلام وجود داره و این همه هم سفارشات و راهنماییها در این زمینه وجود داره( مثل تو همین سایت) ولی خیلیها هم متاسفانه همون راهی رو میرن که غربیها میرن و علاوه بر این چون توی ایران یه تضاد بین سنتها و مدرنیسم وجود داره متاسفانه خیلیها با هم صادق نیستن. مثلا از خیلی از خانومها در ابتدای آشنایی که میپرسی که چیکار کردن و با کیا بودن میگن هیچی و هیچ کس. من اینجا خواستم بپرسم به نظر شما حالا تو یه شهر مثل تهران یا یک شهرستانِ بزرگ این دوستیا در چه حده؟ چطوریه؟ بعضیا به من گفتن که تو ایران هم عادی شده این چیزا و اینکه خودم هم متاسفانه اینو تازگی تجربه کردم. این درسته که ۹۰% دخترا الان تو ایران دوست پسر دارن؟ یا اینکه اکثرا تجربهٔ جنسی هم دارن قبل از ازدواج؟ من چون خیلی وقته اروپا زندگی میکنم متاسفانه تصویر درستی از درون جامعه ایران ندارم. فکر کنم که اینجا شاید جای خوبی باشه که بعضیا از هر قشر فکری در این مورد بنویسن. از نظراتتون ممنون میشم.
RE: راه های همسری مناسب از بین هموطنان ؟
با سلام،
این تاپیک شاید به شما هم کمک کند:
ازدواج و مشکلات ایرانیان خارج از کشور
موفق باشید.
RE: راه های انتخاب همسری مناسب از بین هموطنان ؟
با سلام، نظر اینجانب اینه که خیلی از مسائل اجتماعی و شناخت جامعه اتفاقا جنبه مشاوره أی داره، شاید نشه یه آماره درست از این مسائل رو ارائه داد ولی هدف بنده هم شناخت جامعه در حدی که بقیه میدونن بوده. بد هم نبود راجع به تیتر نام گذاری شده به دست خود شما (ارتباط دختر و پسر) که بنده فقط ۲ کلمهٔ (در ایران) و بهش اضافه کردم، اینجا یک صحبتی و شناختی ارائه میشد برا کسانی که سوالی میپرسند. به هر حال از کمک شما ممنونم و اگر در ایران بودم حتما حق عضویت هم پرداخت میکردم. با تشکر. حامد ۶۵ از شما هم ممنونم، لینک نگاه کردم گویا مشکله ما شبیه همه. البته شما هر چی باشه فرصت تون از من خیلی بیشتره اگه این ۶۵ اونیه که من فکر میکنم. موفّق باشید
من نمیدونم این تاپیک شد جزءانجمن ازاذ یا نه ؟چون نمیدونم نظر دادم .
منو ببخشید که جسارت میکنم با وجود راهنمایی که اقای حامد کردن که دیگه جایی صحبت نیست اما به عنوان یه دختر پاسخ سوالاتتونو میدم.
به نظر شما حالا تو یه شهر مثل تهران یا یک شهرستانِ بزرگ این دوستیا در چه حده؟ چطوریه؟
بله متاسفانه هست وحدشو خود دو طرف مشخص میکنن
این درسته که ۹۰% دخترا الان تو ایران دوست پسر دارن؟
اگه درست باشه یعنی 90%پسرها در ایران دوست دختر دارن
یا اینکه اکثرا تجربهٔ جنسی هم دارن قبل از ازدواج؟
اینو خدا میدونه و الله واعلم
با این سوالات و پاسخ ها به این نتیجه میرسیم که منم که الان دارم جواب شمارو میدم جزءاون 90%هستم نه؟
برادر بزرگترم به نظرت با این سوالات میتونی بفهمی الان تو ایران کی خوبه کی بد؟کی با خدا هست کی غافل از خدا ؟همه جای دنیا خوب و بد هست ؟ملاک هاتونو برا ازدواج تغییر بدید وقتی دنبال یه دختره با خدا باشی و نجیب با خانواده باشید وحیا و نجابتو ودینداریو تو ظاهرش ببینی تو عملش خدارو ببینی به نظرت بازم برات سوال میشه که ایا اون دختره با کسی دوست بوده با کسی سکس داشته اصلا به ذهنتون خطور نمیکنه هر چند باید گفت که فهمیدن این چیز ها الان تو ایران سخت شده من که تو ایرانم اینجوری فکر میکنم به شما حق میدم که سخت باشه فهمیدن این چیز ها براتون ولی ان چیزی که منو امیدوار میکنه اینه که خدا گفته وعده اش حقه پس اگه من خودم خودمو حفظ کنم 100%نتیجه میگیرم.میتونم یه انتخاب درست داشته باشم.
زن زیبایی به عقد مرد زاهد و مومنی در آمد. مرد بسیار قانع بود و زن تحمل این همه ساده زیستی را
نداشت. روزی تاب و توان زن به سر رسید و با عصبانیت رو به مرد گفت: حالا که به خواسته های من
توجه نمی کنی، خود به کوچه و برزن می روم تا همگان بدانند که تو چه زنی داری و چگونه به او بی
توجهی می کنی، من زر و زیور می خواهم! مرد در خانه را باز کرد و روبه زن می گوید: برو هر جا دلت
می خواهد! زن با نا باوری از خانه خارج شد، زیبا و زیبنده! غروب به خانه آمد . مرد خندان گفت:
خوب! شهر چه طور بود؟ رفتی؟ گشتی؟ چه سود که هیچ مردی تو را نگاه نکرد . زن متعجب
گفت: تو از کجا می دانی؟ مرد جواب داد: و نیز می دانم در کوچه پسرکی چادرت را کشید! زن باز
هم متعجب گفت : مگر مرا تعقیب کرده بودی؟ مرد به چشمان زن نگاه کرد و گفت: تمام عم
سعی بر این داشتم تا به ناموس مردم نگاه نیاندازم، مگر یکبار که در کودکی چادر زنی را کشیدم
با تشکر از دوستان، والاّ چی بگم، شاید این داستانها و مثالها درست باشه، و برا خیلیها امیدوار کنند باشه ولی غیر از اینم زیاد هست و همیشه هم اینجوری نیست، نمونش خود من که تو تاپیک قبلم نوشتم. و اینکه مثلا یکی از دوستام تو ایران که با خیلی از دخترا رابطه داشت و آخرش هم داد خانوادش از یه خانوادهٔ مذهبی و معروف یه دختر پاک و از اونا که مریم و بابا لنگدراز نوشته، براش خواستگاری کردن. یا اینکه همینجا هم میشه توی این همه تاپیکها بخونید چقدر بعضی آقایون لیاقت همسرانشونو ندارند یا برعکس. :(
منم مثل خیلیای دیگه امیدوارم
امیدوارم که پاک بمونم یه ادم پاک نصیبم بشه
اینودیگه قران گفته:زنان پاک برای مردان پاک وزنان پلید برای مردان پلید
ضمن اینکه به چیزای خوب فکر کنیم تا همونا نصیبمون بشن؛توکل به خدا ؛من که هنوزم منتظر اون مرد پاک هستم :323:
ببین charm، فقط این رو بهت بگم که تو ایران همه جور دختری وجود داره، دختره آفتاب مهتاب ندیده هست، دختری که س.....ک....س گروهی هم داشته باشه هم هست!
هیچ کدوم هم از چهرشون مشخص نیست که چی کارن، مگه این که بری تحقیق انجام بدی یا خودت زرنگ باشی و با سوال و این جور چیزا از زیر زبونش بکشی!
مثلاً همون اول کار نگو من یکی رو می خوام که در گذشته با جنس مخالف رابطه نداشته باشه، این جوری متوجه می شه که تو از چی خوشت می یاد و خودش رو تو همون قالب در می یاره (البته اگه شما هدفش باشید)! بستگی به خودت داره، اگه حواست جمع باشه و زود احساسی نشی، تو مدت آشنایی می تونی تشخیص بدی طرفت چی کارس!
به نظره من هم به جای این که ببینی دخترا ایران چطوری هستن، بهتری یه گشتی تو انجمن خواستگاری بزنی و ببینی چطور باید کسی رو بشناسی و چطور از طرفت سوال بپرسی که متوجه بشی چه کارس!
در ضمن، من چند پست اخیر رو قبول ندارم، خوده آدمه که قبول می کنه سرش کلاه بره یا نه!
موفق باشید دوست عزیز.:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط charm
با تشکر از دوستان، والاّ چی بگم، شاید این داستانها و مثالها درست باشه، و برا خیلیها امیدوار کنند باشه ولی غیر از اینم زیاد هست و همیشه هم اینجوری نیست، نمونش خود من که تو تاپیک قبلم نوشتم. و اینکه مثلا یکی از دوستام تو ایران که با خیلی از دخترا رابطه داشت و آخرش هم داد خانوادش از یه خانوادهٔ مذهبی و معروف یه دختر پاک و از اونا که مریم و بابا لنگدراز نوشته، براش خواستگاری کردن. یا اینکه همینجا هم میشه توی این همه تاپیکها بخونید چقدر بعضی آقایون لیاقت همسرانشونو ندارند یا برعکس. :(
توی همین تالار اگه تاپیک های خیانت را ببینید به غیر از مواردی که مدعی اند من معتقدم و حلال و حروم میشناسم و ... به مواردی بر می خورید که خانوم میگه تا حالا نامحرمی موی من را نادیده، اما .... به همسرش تا آخرین مرحله که فکرش را بکنید خیانت کرده و به قول خودشون کسی هم خبر نداره.
از ظاهر مردم در موردشون قضاوت نکن. خیلی از این هایی که شما دیدی بدون اینکه بدونن چرا و به اجبار خانواده دوست پسر نداشتن. بعد از ازدواج که دستشون ( و البته چشم و گوششون هم ) بازتر میشه ...
به قول معروف آب ندیدن وگرنه شناگرهای قابلی ان.
البته فکر میکنم بهتره شما هم کمی منصف باشید. یک بار ازدواج با غیر ایرانی داشتید (
۳ تا دوست دختر داشتید که میگید صیغه بودن !!
گشتات و زدی، حالا که اومدی ... میگین دختری میخوام که به قول خودت آفتاب مهتاب نادیده باشه و بعد هم میخوای بنده خدا را برداری ببری اونجا. اون چیزی که شما میخوای سخت پیدا میشه. بعد هم زندگی واسش با شما و فرهنگی که بعد ۲۰ سال دوری از ایران پیدا کردی ( ملغمه ای از اونور و اینور ) و جایی که شرایطش برای دختر آفتاب مهتاب ندیده خیلی آسون نیست ...
معادله ات خیلی پیچیده است. به این راحتی حل نمیشه.
بهتره دنبال دختری باشی که سلامت روانی داشته باشه. دختری که میدونه چرا هر ماه دوست پسر عوض نمیکنه. دختری که میدونه از زندگی مشترک چی میخواد و ... حالا اگر یک بار هم به خاطر اعتیاد همسر طلاق گرفته و یا مدتی با همکلاسی دانشگاهیش به قصد ازدواج صحبت کرده، نباید از لیست شما خط بخوره.
توی چت روم نمیتونی راحت پیداش کنی.
تو سایت های ازدواج به سختی پیدا میشه.
اما اگه اقوامت ایران هستن شاید بتونن کسی را بهت معرفی کنن.
واسه شناخت هم باید وقت بزاری و دقیق باشی.
مستقیم نپرس دوست پسر داشتی و ... و نگو که چه دختری مد نظرته. چون به قول ایوب خودش را باب میل شما جا میزنه.
albath oon dokhtari ke modati be ghasd shenakht bahash sohbat kardi kheili dige najoor boodh. fek nakoni hame mesl oonan. :163: