RE: نامزدم منو رها کرده !
سلام ملیسا جان
یک بار برای همیشه پا روی غرورت بذار و اگر واقعا دوسش داری تو اقدام کن
به خاطر چی نامزدیتون رو بهم زده؟مشکلاتتون چیه؟
اگر لاینحل هستش که هیچی
ولی اگر حتی یه روزنه امید کوچولو میبینی درنگ نکن حتی لحضه ای
یه بار تاپیک قبلیت رو دیده بودم که نامزدت گفته بود بیا با هم دوست باشیم.
خوب الان نامزدیتون رو بهم زده و علت تماس نگرفتنش چند مورد میتونه باشه.یا میخواد با عدم ارتباط باهات فراموشت کنه.یا درگیری ذهنیش و مشکلاتش انقد زیاده که کمتر به یاد تو میافته.یا شاید هم واقعا میخواد مشکلاتش رو تنهایی حل کنه.
اگه مورد اول باشه معنیش اینه که واقعا نمیخواد دیگه با هم ارتباط داشته باشین.
اگه مورد دوم باشه خوب خودش اینطور خواسته.یعنی خودش ترجیح داده تنها باشه و اصرار بیش از حد تو شاید نتیجه عکس بده.
یه مدت رهاش بذار اما بهش یه ایمیل یا اس ام اس بزن و بگو اگه احساس کرد کمک میخواد تو هستی و میتونه رو کمکت حساب بازکنه.همین.
اگه فقط همینو بگی در صورت نیاز بهت خبر میده.اما اگه هی به پر و پاش بپیچی شاید از ترس اینکه دوباره نامزد شین یا هر دلیل دیگه سراغت نیاد.
بذار ارامش فکری که میخواد رو خودش تنهایی بدست بیاره.بعدش اگه دوباره برگشت میتونی با شرایطی دوباره بهش فکر کنی اگه نه که فراموشش کن.
دوست عزیز:72:
به نظرمن کاملا رهاش کن و هیچ پیام یا اس ام اسی هم نده.
چون اون خواسته رابطه تمام شه به دلایل متفاوتی که خودتت بهتر از ما می دونی و دلایل دیگه ای که نه ما می دونیم
ونه شما و فقط مربوط به اون آقا است و خودش می دونه.
ولی هرگونه پیام و یا پیغام شما برای ایشون برای شما آسیب زا است و با عث
میشه امیدوار به این رابطه بشی و دل کندن از ایشون برات سخت تر از قبل بشه و فراموشی سخت تر.
و شاید ایشون رو امیدوار کنه که شما رو معلق و بلاتکلیف قرار بده همانطور که خودش گفته بود "دوست" بمونید
در حالیکه شما حس و ابستگی برای ازدواج دارید و ممکنه فرصتهای بعدی برای ازدواج - کار و زندگی را بخاطر این حس از دست بدهید.
از تاپیک قبلیت بنظر میاد شما تلاشت و کردی و از این جدایی ناراحت بودی و نامزدتت هم می دونه احساس شما رو
و واقعا اگه اون آقا شما رو بخواد نوبت تلاش اون برای بدست آوردن دل شما است.
موفق باشی.:72:
چی بگم دوستان ؟ این روزا پا در هوام .... دیشب ساعت ۳ نصفه شب می خواستم زنگ بزنم بگم اینه رسم انصاف ... بزور جلوی خودمو گرفتم ...
تزمو با یه کمپانی معروف گرفتم و باید بزودی اسباب کشی کنم به یه شهر دیگه ... چیزی که یه روزی آرزوم بوده ... اما الان بی حسم ... می دونین حداقل ۶ ماه لازمه تا بتونم دوباره خودم بشم و نامزدمو فراموش کنم .... این اتفاق تو بدترین موقع افتاد... خدا شانس بده واقعا :316:
امروز صبح با هم صحبت کردیم ، یعنی اون ایمیل زده بود بهم و منم اس ام اس دادم و اخرش زنگ زد خودش که هی اس ام اس بازی نکنیم یه باره حرف بزنیم ... دعوامون شد ... من گله کردم که کجا بودی و چرا زنگ نزدی اونم گفت تو خودت می خواستی زنگ بزنی ... کلا مثل یه غریبه سرد بود و فقط خوار و خفیف شدم ... بهش می گم کجا بودی این چند روزه می پیچونه ... چقدر عوض شده ... یعنی این نامزد منه واقعا ؟! مثل پسرای عوضی و رذل شده دقیقا ! هنوز هیچی نشده رفته واسه خودش یه دوست دختر پیدا کرده حتما ... اصلا معلوم نیست کجا هست و چیکار می کنه !
خدا حال و روز منو نصیب هیچکی نکنه ... حاضرم بمیرم اما کوچیک نشم و کسی نفهمه حال و روزمو
دیشب از خدا خواستم تکلیفمو تزمو روشن کنه و از ته دل خواستم از این شهر لعنتی برم یه جای دیگه ... امروز به آرزوم رسیدم ... دیگه تحمل بودن تو اینجا که اینهمه خاطره توش دارمو ندارم . تحمل دیدن گرگ هایی که خیلی وقته منتظرن رابطه من و نامزدم خراب شه ... از مردای ایرانی متنفرم ... خدا فقط خودش بهم رحم کنه که زودتر از اینجا برم !
دوستان سلام
نامزدم برگشته و اظهار پشیمونی می کنه ... مسائلی رو هم که باعث شده اون تصمیم رو بگیره برام توضیح داد ... و گفت ما بخوایم ازدواج کنیم شاید چندین سال طول بکشه و من سنم بره بالا ... تا همه ی شرایط بخواد جور بشه و اینا ... حالا تصمیم با منه که ادامه بدم یا جدا بشم .
مشکلی که با من داره اینه که اون آرزوهایی داره که می خواد مطابق اونا جلو بره و من اکثرا مخالفم ... مثلا از اول مخالف کار کردن توی یک شهر دیگه بودم و میگفتم پیش من بمون و خیلی اذیت شده سر این مسائل به گفته خودش ... حس می کنه من می خوام جلوی پیشرفتشو بگیرم و درک نمی کنمش !
منم متقابلا بهش گفتم که خیلی سرده و بهم محبت نمی کنه ... اون می گه دوستم داره اما بلد نیست چطوری محبت کنه ...
خیلی به خودش فکر می کنه و کمتر به ما ! الان قانعش کردم که بیشتر به ما فکر کنه تا خودش تکی ... و بهش اطمینان دادم هیچ وقت جلوی پیشرفتشو نمی گیرم حتی اگه خواست phd بره یه کشور دیگه کیلومترها دور از من ...
در نهایت مطمئن نیستم که دوستم داره یا نه و بعد این جریان از احساسات خودم مطمئن نیستم دیگه ... بت نامزدم برام شکسته و دیگه اون آدم سابق نیست برام .
به خودم گفتم یه بازه زمانی بدم به خودم تا فکر کنم و ببینم بهترین تصمیم چیه که عجولانه تصمیم نگیرم ... اینم بگم که مامانم بیشتر معتقده که این نامزدی برای ما زود بوده و عجولانه تصمیم گرفتیم .
ممنون می شم نظرتونو بگین
ملیسای عزیز سلام
بعد این همه کلنجار و بالا پایین ها بهتره هم بخودت هم به نامزدت استراحت بدی
چند روز اصلا به اتفاقای بد فکر نکن و فقط به نکات مثبت توجه کن تا انرژی بگیری و بهتر بتونی تصمیم بگیری
موفق باشی عزیزم:72:
چه همه چیز زود بر عکس می شه ! تا بحال من چقدر داغ بودم و محبت می کردم و عاشقش بودم الان بعد این جریانات سرد شدم و بی خیال و اون دنبال من می دوه . امروز نگران بود ... سوالات عجیب غریب می پرسید(خل شده پسرک بکل) . مثلا اینکه حاضری بخاطر من به یه کار نصفه نیمه و با آینده نامعلوم رضایت بدی و در عوض پیشم باشی؟ منم رک گفتم نه ! اخه جدیدا تزمو با یه شرکت معروف گرفتم و احتمالش خیلی هست که استخدام بشم بعد تز . میگه ملیسا تو فکر می کنی من ارزش و لیاقت این گذشت رو ندارم ؟! نمی دونم ولی حس می کنم هیچ مردی ارزش و قدر گذشت ما زن ها رو نداره و ما باید یاد بگیریم اونا رو پر توقع بار نیاریم . دیگه برام هیچی مهم نیست فقط چیزی که مهمه خودمم . حرف زدن یا نزدن باهاش برام فرقی نداره . مثل قبل از ندیدنش بی تاب نمی شم . دست خودم نیست . نمی دونم چه بلایی سرم اومده . مطمئن نیستم بخوام با این مرد ازدواج کنم ... انگار نامزدم مرده و یه آدم غریبه رو بجاش آوردن که دوستش ندارم ): چطور انتظار داره مثل قبل باشم و بهش محبت کنم ؟!
نمی دونم چرا این حسو دارم ... شاید زمان همه چیزو درست کنه
سلام منم تقریبا مشکل شما رو دارم ولی من پسرمو و طرف دختره
الا خیلی راحت تر شدی، نه؟
الا دیگه آزاد شدی
حالا نوبت اونه که بیاد طرفت، تو فکر خودت و زندگیت باش
اگه اومد طرفت عین دوست همجنس باهاش برخورد کن(انگار نه انگار که وابسته بودی)
اگرم طرفت نیومد که بهتر، لیاقت عشق پاکتو نداره
نظرم خوبه؟
.................
من این تاپیکو دنبال می کنم
راستی سطح نامزدت از تو بالاتره(از هر لحاظ)؟
از نامزدت برامون بگو(چی کاره هست)
سلام
ما خانمها باید یاد بگیریم همیشه دست نیافتنی باشیم.
قوی باش و خودتو بیشتر از هر چیز دیگه ای دوست داشته باش.فقط به پیشرفت خودت فکر کن و نذار یه موجود وابسته بشی که هر کسی بتونه آزارت بده.
این تنها راه بدست آوردنه مرد مورد علاقت هست.