تاثیر پذیری زیاد از دیگران
من به مشکلی دارم و اونم تاثیر پذیری زیاد از دیگرانه ! نمی تونم خودم محکم باشم . اکثرا تابع جمع هستم و حرف و نظر خاصی برای خودم ندارم و این می تونه خیلی بد باشه اگه دور و برت آدم نا مناسب زیاد باشه ! مثلا دیروز تو یه جمعی بودم که داشتن غیبت می کردن و من خیلی از اینکار بدم میاد اما نتونستم بگم جلوی من اینکارو نکنین ! روم نشد ! می ترسم کم کم منم به اینکارا عادت کنم .
یه مشکلمم اینه که نمی تونم تعادل داشته باشم تو دوستیام . وقتی از یکی خوشم میاد کلی بهش محبت و اعتماد می کنم ، دلم می خواد همه چیمو بریزم بیرون و براش بگم و خدا نکنه اون شخص یه حرکتی بکنه و من بدم بیاد . اون موقع دیگه نسبت بهش حساس می شم و کلا ازش بدم میاد .
چطوری می تونم روی شخصیتم کار کنم و این موارد رو برطرف کنم ؟
RE: تاثیر پذیری زیاد از دیگران
melisaa
سلام
عزیزم امیدوارم خوب باشی و مشکلاتت با نامزدت حل شده باشه
عزیزم شما مشکلت رو تحت عنوان تاثیر پذیری از دیگران مطرح کردی ولی با توضیحی که دادی من متوجه شدم مشکت تاثیر پذیری نیست بلکه مشکلت اینکه تابع جمع هستی و نظراتت رو بیان نمی کنی
خوب می گی از غیبت بدت می اد ولی روت نشد بگی بدت می اد
نه اینکه تحت تاثیر جمع تو هم از غیبت کردن خوشت بیاد
لطفا دقیق تر راجع به مشکل حرف بزن ،شاید من بد متوجه شدم
برای اینکه یاد بگیری محکم باشی و ابراز عقیده کنی حتما به کارگاه رفتارجرات مندانه سر بزن
برای من خیلی موثر بوده
این مطالب رو بخون فکر می کنم خیلی کمک کننده باشن
کارگاه رفتار جرات مندانه
با شهامت بگویید نه!
قاطعیت و کارکردهای آن
در مورد مشکل دومت !؟
نمی دونم
RE: تاثیر پذیری زیاد از دیگران
سلام دوست من
جواب های نازنین جون کامل بود، ولی خواستم این رو هم اضافه کنم که در مورد کارهای ناپسندی که دیگران انجام میدهند (مثل غیبت کردن و ...)، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ماست!!
نه اینکه هرجا میری سعی کنی آدم ها رو تربیت کنی (کار طاقت فرسایی است)، اما به این فکر کن که حد اقل با همراهی نکردن اونا، غیر مستقیم این سیگنال رو بهشون میرسونی که کارشون پسندیده نیست.
اینو چون خودم تجربه اش رو داشتم میگم. خیلی خوب نتیجه داد.
در مورد مشکل دوم هم من خودم قبلا این طوری بودم: تو دوستیام واقعا از جون و دل مایه میذاشتم، هنوز هم به با مرامی بین دوستام معروفم!!
اما واقعیت اینه که خیلی خوش شانس باشی تو زندگیت چند نفر محدود رو پیدا کنی که واقعا درکت کنند؛ بنابراین احتمال اینکه رنجیده بشی و بعد 180 درجه تغییر موضع بدی خیلی زیاده.
من یه رویه ای رو در پیش گرفتم که وقتی تو تالار گشتم دیدم بهش میگن (از قول آنی عزیز) "حاضر به اعتماد " بودن.
لینکش رو هم اینجا برات میذارم:
لینک
وقتی اینجوری باشی دیگه اصلا فاصله ات با ادم های ناجور این قدر زیاد نمیشه که بعدش بخوای تجدید نظر کنی