عاشق دختر هستم ولی موقعیت ازدواج ندارم
به نام خدایی که عشق را آفرید
سلام به همه مدیران و اعضای سایت همدردی
می خوام داستان زندگی ام رو واستون بگم تا شاید یه کمکی به من بکنین !
من پسری 22 ساله ام !
خانواده مذهبی دارم !
خودمم اهل نماز و روزه ام !
حدود 4 سال پیش دختری رو توی کوچمون دیدم و برای اولین بار عاشق شدم ، نه اینکه فکر کنید که با یه نگاه عاشق شدم ! نه اولا خانواده اون دختر آدمهای مذهبی و خوبی هستند و خود دختر ، یه دختر نجیب و پاکی هست !
به خدا و کتاب مقدسش قرآن قسم میخورم که عشق من از روی هوا و هوس نیست ، آخه بعضی ها میگن که عشق پسرها از روی هوا و هوس هست !
اوایل کنکور کاردانی بود ، بطوری که هنگام درس خواندن به اون دختر فکر می کردم و اونو توی ذهنم تجسم می کردم با یه زندگانی خوب که این بهم یه قدرتی میداد که بتون درسهامو خوب بخونم و بالاخره تو کنکور قبول شدم که البته قبول شدنمو مدیون اون دختر میدونم !
میدونستم که اون دختره هم منو دوست داره چون از حرکاتش میشد فهمید و یه روزی مادرش دم در خونمون اومد و از من خواست که کتابهای کنکورمو به اون دختر بدم و میدونستم که خودش عمدا مادرشو فرستاده !
تا اینکه یه روزی یه کارت عروسی از طرف خانواده اونا واسمون اومد که من احمق فکر می کردم مال اون دختره و بعد از بی محلی به اون دختر دیگه اون دختر رو ندیدم !
یه روزی فهمیدم که بابا اشتباه می کردم و اون دختره اصلا ازدواج نکرده !
حالا بعد از 4 سال فکر اون دختره دوباره ذهنمو مشغول کرده و بعضی وقت ها که می بینمش یاد اون روزها می افتم و قبلم تند تند میزنه !
حالا به نظر شما چیکار کنم !
از یه طرف خودمو واسه کنکور ارشد آماده می کنم !
از طرفی اصلا موقعیت ازدواج ندارم (شغل و ...)
فقط تو رو خدا زودتر بهم کمک کنید !
به خدا و کتاب مقدسش قرآن قسم میخورم که عشق من از روی هوا و هوس نیست ، آخه بعضی ها میگن که عشق پسرها از روی هوا و هوس هست !
البته اینم بگم که قصد من فقط ازدواجه !
RE: عاشق دختر هستم ولی موقعیت ازدواج ندارم
به قرآن ، به خدا فقط ازدواج !
نمیدونم چرا هیشکی حرف منو باور نمیکنه ؟
فقط تو رو خدا راهنماییم کنید که یا برم پیشش و همه چی رو بگم ، یا از فکرش بیرون بیام !
تو رو خدا کمکم کنید !!!!!:302:
ممنون از راهنمایی هاتون !
ولی اگه بتونید بیشتر قانعم کنید ممنون میشم !
میدونید که برام خیلی سخته از این دختر و عشقم دست وردارم !
بر اساس چه معیاری می گی عشقت هوس نیست؟تفاوت عشق و هوسو می دونی؟چقدر می شناسیش؟غیر از مشخصات
فردیش.رفت و آمد دارید؟
به نظر شما دوست داشتن یکی اونم به مدت 4 سال میشه اسمشو هوا و هوس گذاشت ؟؟؟
خانوادش که مذهبی و از نظر فرهنگی و مادیات با خانواده خودم یکسانند !!!
رفت و آمد هم نداریم !!!
اینم بگم که تا حالا با هیچ دختری نه دوست شدم و نه دوست دختر داشتم !
نظر من اینه که آدم فقط با یکی دوست بشه و با اونم ازدواج کنه !!
آره شما درست میگید که واسه آدم مذهبی دوستی با دختر بعیده ، ولی نه هر دوستی و با هر کسی دوست شدن !!!
گفتم که قصد من فقط ازدواجه !!!
در ضمن من آدم کمرو خجالتی هستم و تا حالا این موضوع رو به خانوادم نگفتم چون میدونم که مخالفت میکنن !!!
ممنون از راهنمایی هاتون !:104:
میبینم که بعضی عوش اینکه منو راهنمایی کنن ، بیکاری منو به رخم میکشن !!!!!!!:104: