RE: جدایی ۶ ماه بعد از عقد ؟
دوست عزیز یک موردی که هست البته من الان هم خودم باهاش درگیرم همین دل کندن از خانوادهها ورفتن در یک محیط ناآشنا است- البته من مذهبی نیستم ولی من هم خودم همیشه می گویم کاش با یکی درایران ازدواج می کردم و دنبال یک سرنوشت نا معلوم نمی رفتم من هم مثل همسرشما می گم جدا می شم و اسممون از شناسنامه ها پاک می شه- اگر واقعا زندگیتون دوستدارید و به این دحترعلاقه دارید دلگرمش کنید بهش اطمینان بدهید که شرایط زندگی آن جا با آن چه او می خواهد سازگاری دارد بطور مثال او می تواند محجبه با شدو اعتقاداتش را داشته باشد و شما به آن احترام می گذارید و همین طور اگر دوستانتان بار می روند شما قرار نیست به بار بروید اگر با خانمها صحبت می کنید فقط در حد کاری و درسی است – بهش حق بدهیهد او داره همه زندگیش این جا به امید شما رهامی کند و می آید در یک محیط ناآشنا- باید حمایتش کنید چ.ن جز شما کسی را ندارد- موفق باشید
ممنون از شما دوست عزیز.
نمی دونم. فعلاً که کلا ناراحتم که چرا من حواسم نبود که آمریکا واسه همچین دختری مناسب نیست. چون هم خودش زجر می کشه هم من .
می تونم تشویقش کنم برا اومدن، اما خوب می ترسم فردا اظهار ناراحتی کنه که من می تونستم اون موقع به راحتی جدا شم ولی شما نذاشتی. بعد هم منو مقصر بدونه مثل الان که میگه من قبل عقد چند بار گفتم از زندگی اونجا خوشم نمیاد اما شما جدی نگرفتی حرفام رو.
البته همونطور که گفتم تنها مساله این نیست. اون با خودم هم مساله داره که من نمی دونم چرا تو این مدت 2 سال قبل عقد نگفت که آقا من با اینا مشکل دارم و به درد شما نمی خورم. با وجودی که من بارها خوصوصیات اخلاقیم رو گفته بودم.
سلام لطفا به همسرتان بگویید در ایران پیش مشاوره بروند بعدچند جلسه شما هم همان وقت می توانید به مشاوره تماس بگیرید و مشاوره در حضور همسرتان با شما صبت کند به نظر من که همش ترس ازیک کشوردیگر است و همین طور خوب آدم نگران خانواده هم هست این باغث می شود که شرایطی که انسان قبلا قبول کرده حالا به نظرش سخت بیاید او هم شمارا انتخاب کرده بهش فرصت بدهید بادیدبازتری واردزندگی شود و حسابی تحقیق کند مادخترها از تغییرات می ترسیم و همین طورمی ترسیم دریک کشور دیگر بدون حمایت خانواده ها قراربگیریم همسرتان الان به خانواده اش بیشتر ازشما وابسته است برای همین فکر می کندشاید بهتر بود همین جا ازدواج می کرد ازشرایط بد چیزی نگید شماهمین که در یک کشور غریب درس می خوانیدو خود را اداره می کنید پس از پس مشکلات بر می یایید اغتمادش را جلب کنید- امیدوارم زندگی شادی را شروع کنیدبرای ما هم دعا کنید
ضمن تایید حرفهای as56 من هم فکر می کنم خانمتون اگر بیایند امریکا زندگی برایشان خیلی سخت باشد. من که مثل خانم شما نبودم و انعطاف پذیریم (البته نم یگویم انعطاف پذیری پیز خوبی است چون من الان حس می کنم دیگر خودم نیستم و یک عروسکم که ساخت ذهن همسرم هستم) زیاد بود الان هزار و یک مشکل دارم. تاپیک من را بخونید. شاید بهتر باشه بیشتر جوانب مختلف را بسنجید و ببینید در هر مورد شما از هم چه انتظاری دارید و ببینید ایا می توانید شرایط هم را به صورت توافقی قبول کنید یا نه. و در اخر ببینید هر کدام از شما چه مقدار لازم است از انتظارات و خواسته هایش بگذرد و توان خود را در ان موارد بسنجید.
مثلا در مورد مهمانیهایی که رقص در ان است
در مورد گوشت حلال و حرام
در مورد مسائل سیاسی
در مورد اینده زندگی
در مورد دست دادن
در مورد کنار ساخل رفتن
در مورد نحوه لباس پوشیدن
در هر کدام ببینید چه توافقی می توانید بکنید که هر دو تا حدی به خواسته تان برسید و در کدام موادر حاضر نیستید کوتاه بیایید. ولی در مورد مسائل سیاسی از این لحاظ که خیلی نیاز به جزییات در نگرش دارد شاید بهتر باشد توافق کنید که هر گز در این باره با هم صحبت نکنید.
این هم لینک تاپیک بنده : لینک
درتکمیل حرفای دلجو دلتنگ عزیز
اگر درموارد ذکرشده تفاهم دارید درمورد مسائل سیاسی لزومی ندارد نظرات مخالفتون رو بیان کنید و ایحاد حساسیت کنید
راستش نمیدونم چی شده اما انگار ما هر ۲تامون بدمون نمیاد بهم بخوره. انگار ۶ ماه از عقد گذشته و دور بودن از هم، محبت بینمون رو کم کرده. اون همش چیزای که قبل از عقد روش بحث کرده بودیم رو یادش میاد و فکر میکنه اشتباه کرده که اونا رو جدی نگرفته، منم فکر میکنم که اصلا شاید نباید ازدواج میکردم. اصلا چرا یک فردِ اینچنین مذهبی رو انتخاب کردم، حداقل باید مذهبیش مثل خودم میبود. فکر کنم واسه همین هست که ۲تاا مون تلاشی جدی نمیکنیم که این بحثها تموم بشه.
البته خانمم پدرشون رو کودکی از دست دادن و واسه همین خیلی حساس هستن. بعضی وقتا فکر میکنم آیا واقعا میتون مشکلاتِ اینجا رو تحمل کنه مخصوصا که با داشتن حجاب و مذهبی بودن ، شرایط اینجا خیلی سخت هست. ....
راجع به نکتههای که گفتید من رو ظواهری مثل گوشت حلال حرام رعایت میکنم . اصلا اهل پارتی نیستم چه بس به مختلت. اهل لبِ ساحل رفتن هم نیستم اما دوس دارم گردش رو. ولی خوب من با خانمها خیلی راحت برخورد میکنم، چند تاا دوس دارم که خانم هستن. برخوردم محدود به مسائل کاری نمیشه یعنی ممکنه شوخی هم بهاشون بکنم. تازه بدم نمیاد کلیپِ رقص ببینم یآا عکس هایی که معمولان تو بالاترین میذارن که مال خانمهای زیباست رو میبینم. البته میدونم از نظر دین اشکال داره اما واسعم عادی شده و شده یه سرگرمی. واسه زندگی هم تصمیم دارم همینجا بمونم.
خانمم بعضی وقتا میگه اصلا نمیخواد اینجا زندگی کنه ، بعضی وقتا هم میگه از اینکه من رو احکامِ شرع مقید نیستم ناراحته و میخواد جدا بشه که دیگه اشتباهش رو ادامه نده. بعضی وقتا هم خوبه و اظهارِ دلتنگی میکنه ولی بد از ۱ روز دوباره باز بحثمون میشه.
بنظر شخصیه من (که امکان داره اشتباه هم باشه)
چهار حالت داره :
1. با این روحیات متفاوت همینجا تمومش کنید بهتره
2.شما باید خودتو تغییر بدی
3.توانایی تغییر طرف مقابلت رو داشته باشی و طرفت هم بخواد تغییرکنه
4.با همین شرایط هم کنار بیاید و هیچکدومتون دم نزنید
سلام دوستم
با عرض معذرت که با سن کم تو تاپیکتون نظر میدم
برای من واقعا سوال شد که :
خانم شماقبل ازدواج با امریکا آشنا نبوده؟؟
مگه نحوه ی پوشش و فرهنگ اونوره آب رو نمیدونسته 6ماهه پیش؟
همه جای دنیا با حجاب هست بی حجاب هست استکبار هست فقیر هست فساد هست اما به نظر شخصی من
هنر اینه که ادم تو موقعیت های بدتر خودشو حفظ کنه که من بعید میدونم اونجا مشکلات اینجا رو داشته باشه
من فکر می کنم بیشتر مشکل این خانم دوری از خانواده اس تا امریکا
سعی کنید توضیح بدید همه ی شرایط اونجا رو بدون هیچ کم و زیادی و بهش اجازه بدید خوب و بون احساسات تصمیم بگیره ان شااله که خیر میگذره
سلام
من خودم الان درگیر یه ماجرای تموم شده هستم نمی دونم اینی که میگم درست یا نه
ولی از نظر من اختلاف سیاسی و مذهبی خیلی مهم گرچه علاقه هم مطرحه ولی این اختلاف ها به مرور کم رنگش می کنه من یه دخترم .و می دونم چقدر واسه یه دختر سخته که بگه نه اون هم بعد عقد ولی زندگی با کسی که ادم رو درک نمی کنه سخت تره خیلی دقت کنین