نوشته اصلی توسط gity
عزیزم یه چیزی بگم بهت؟
تو فکر میکنی اونایی که مشکل داشتن وازهم جدا شدن از اول با هم مشکل داشتن؟
نه به خدا .اول خیلی خیلی خوب بودن و فکر میکنن بهتر از هم دیگه پیدا نمیکنن.پس بدون این حست طبیعی هست و واسه همه پیش میاد
3 ساله دیگه واسه شما خیلی دیر میشه و به ضررتونه اگه خواستگاراتونو رد کنین.اون اقا بعد 3 سال میره دنبال دختر با سن کمتر
همین الان هم نجواهاشو نمیشنوین؟؟؟؟
اگه واقعا بخوادتون که ابن قدر راحت نمیگه من الان پشتوانه مدارم و نمیخوام بهت ظلم کنم
ببخشید ها ولی خیالش
خیلی راحته.
شاید هم شما یه جوری برخورد کردین که اون فکر کرده میتونه واسه همیشه شما رو داشته باشه و واسه همین واسه نگه داشتنتون هیج تلاشی نمیکنه
دوست دارین با یکی ازدواج کنین که رابطتون یک طرفه باشه و بعدا تو زندگی هی بزنه به سرتو که تو همیشه دنبالم بودی؟؟؟
من که اصلا این طوری دوست ندارم:163:
احترام و عزت نفستون رو حفظ کنین و برای ثابت شدن به خودتون هم که شده باهاش کات کنین تا ببینین این اقا میاد جلو واسه خواستگاری رسمی یا نه
اگه بخوادتون میاد.یه پسر برای به دست اوردن دختر مورد علاقش هر کاری میکنه.تازه به نظرم خدا خیر این اقا رو بده بعضی ها به بهانه ی ازدواج از دختر سوئ استفاده هم میکنن بعد میذارن میرن
ایشون که از همون اول داره میگه پس شما حساب کار خودتون رو بکنین و اسیر احساسات نشین.
اینا رو که میگم به خاطر تجربه ای هست که خودم داشتم. و در موردش ساعتها و روزها فکر کردم.امیدوارم تصمیم درست بگیرین.:305: