با مشكل كم حرفيم چه كنم؟؟؟
سلام
مشكلي كه من دارم اينه كه خيلي آروم و كم حرفم!
معمولا تو يه جمع چيزي واسه صحبت كردن پيدا نمي كنم و اين موضوع خيلي عذابم ميده
هميشه به آدم هاي پرحرف و اونايي كه بلند بلند حرف ميزنن حسوديم ميشه
توجمع خونه هم اينطوري هستم تا ازم چيزي نپرسن حرف نميزنم
حتي اين كم حرفيم باعث شده كه تو محل كارم ديگران حس كنندكه من چيزي بلد نيستم.
من تو رشته خودم كاملا متخصص هستم
ولي چون زياد حرف نميزنم باعث شده كه ديگران اين فكر و بكنن ...
اون روز برادرم بهم گفت با اين خصلتي كه تو داري تو زندگي آيندت به مشكل برميخوري
واين موضوع منو نگران تر كرده
دوست دارم عوض بشم حداقل يه تغيير كوچيك تو رفتارم داشته باشم كمكم كنيد
RE: با مشكل كم حرفيم چه كنم؟؟؟
دوست خوبم ورودت را به تالار خوش آمد میگم ، در ابتدا بهتره برای تمرین صحبت جلوی آینه بایستی و با خودت بلند بلند صحبت کنی ، می تونی صدای خودت را ضبط کنی و مدت زمان این حرف زدنت را افزایش بدهی تا به مرور زمان جرات و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنی و در جمع هم اظهار نظر کنی
سلام،
من می توانم به شما چندتا تاپیک در رابطه با کم حرفی، اعتماد به نفس و مهارتهای ارتباطی معرفی کنم که شاید مطالعه آنها کمکتان بکند:
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
لینک 5
لینک 6
لینک 7
لینک 8
لینک 9
سلام
من هم مشکل شما رو دارم . اصلا حرفم نمیاد و نمیتونم با دیگران رابطه برقرار کنم و دوست بشم. این جوری واقعا ادم از همه چیز و همه جا عقب میمونه.
سلام عزیزم
وای منم دقیقا مشکل تو رو دارم خیلی به آدم سخت می گذره
من یه بار فتم پیش مشاور بهم گفت هر جا میری خودت شروع کن به حرف زدن سوال کن تو بحث ها وارد شو
وقتی هم می خوای حرف بزنی انگشتت رو فشار بده که یادت نره باید بلند حرف بزنی ، یه مدتی خوب بود ولی برام خیلی سخت بود
منم دقیقا احساس تو رو دارم منم خیلی آروم حرف می زنم اگه به راه حلی رسیدی به من هم بگو
موفق و شاد باشی
سلام فرناز جون
راستی نگفتی چند سالته؟
منم آدم کم حرفیم. البته تو خونه از این مشکل رنج نمی برم ولی بیرون از خونه مخصوصا با کسایی که هم سطح خودم هستن راحت نیستم و نمی تونم به راحتی ارتباط برقرار کنم. البته یه مدته بهتر شدم الان 27 سالمه و نسبت به سالهای قبل خیلی بهتر شدم چون زیاد تو اجتماع بودم.
من فکر میکنم قسمتی از این مشکل به نوع شخصیت آدم مربوط میشه که ناشی از وراثته مثلا یه آدم درون گرا هیچ وقت نمی تونه مثه یه آدم برون گرا رفتار کنه حتی اگه بخاد و خیلی سعی کنه، بنابراین باید تا حدی با این شخصیت کنار اومد و اونو پذیرفت.
اما تا حدی میشه تغییر کرد طوری که باعث رنجش و عذابت نشه برای این کار هم باید دائم توی اجتماع باشی و اصلا خودتو عقب نکشی بدترین برخورد با این مشکل تسلیم شدنه که من خودم یه مدت این کارو میکردم، اما باید همیشه حواست باشه و باهاش مبارزه کنی مثلا اگه توی یه جمع هستی و یه حرف به ذهنت میرسه که بگی اما به نظرت خیلی بیخوده و میخای مثه همیشه از گفتنش صرف نظر کنی با خودت مبارزه کن و اونو بگو بدون اینکه به عکس العملشون توجه کنی.
راه دیگه اینه که اطلاعاتتو در زمینه های مختلف بالا ببری تا بتونی تو هر موقعیت حرفی برای گفتن داشته باشی.
حتی جک یاد بگیر و سعی کن با اعتماد به نفس بالا تو جمع جک بگی، تو فیلم ورود آقایون ممنوع میگه جک خوب و بد وجود نداره جک گوی خوب و بد وجود داره بنابراین مهم نیست جکت تکراری باشه مهم اینه که اون جکو تو بگی با اعتماد به نفس بالا.
البته انجام این کارا به راحتی امکان پذیر نیست و باید همیشه حواست باشه و با توجیهاتی که برای حرف نزدن تو ذهنت میاد مقابله کنی. بهرحال بعضیا ذاتا این مشکلو ندارن اما افرادی مثل ما باید تلاش خودمونو بکنیم تا بهتر باشیم.
ببخشید طولانی شد، موفق باشی عزیزم :46:
ممنونم دوستان عزيزم
مرسي سارا جونم من صداي خودم رو ضبط كردم ديدم كه آره كمي آروم و نامفهوم حرف ميزنم و دارم تمرين ميكنم كه بلندتر حرف بزنم
orang عزيز پيشنهاد شماهم جالب بود اميدوارم يادم بمونه
طره نازنينم من 27 سالمه!
من الان وارد يه كار جديد شدم واينجا مجبورم مدام با آداماي مختلف وارد بحث شم اوايل خيلي حرفا واسه گفتن داشتم ولي وقتي وارد جلسه مي شدم همه چيز يادم مي رفت يه بار يه كاغذ كوچيك همراه خودم بردم وفقط موضوهاييكه ميخاستم رو تيتروار نوشتم ديدم تو اون جلسه فقط منم كه دارم حرف ميزنم كلي كيف كردم:227:
باز بااين حال دوست دارم توي جمع هاي خونوادگي و فاميلي هم بتونم حرفي واسه گفتن داشته باشم
ممنون ميشم راهكار بدين