RE: مشکل آرامی و کم صحبتی
سلام،
به جمع ما خوش آمدی.
شما نوشتی که نمی توانی مثل بقیه معلم ها رو مسخره کنی یا توی کلاس تیکه پرانی کنی.
خب همه می دانیم که این کارها اشتباه هست.
حالا اگر دلیل شما برای انجام ندادن این کارها این است که به نظرت این کارها زشت و سبک هستند، شما رو تحسین می کنم.
ولی اگر کلاً مشکل کم رویی داری، بهتر است روی خودت کار کنی.
در ضمن چه اشکالی دارد اگر وارد دنیای عرفان شدی؟ خیلی هم خوب است! خدای مهربان رو بشناس، هر چه زودتر بهتر! فقط قرار نیست که عرفان ما رو گوشه گیر و غمگین و کم رو بکنه. بلکه باید به شما انرژی بده و شما رو شاد و بشاش کنه.
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
در مورد کم رویی و خجالتی بودن، می توانی این لینکها رو مطالعه کنی:
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
لینک 5
لینک 6
لینک 7
لینک 8
لینک 9
لینک 10
لینک 11
اگر سوال داشتی باز هم بنویس.
دوست عزیز سلام
گریه برای چی؟ وقتی می تونی بخندی ، چرا گریه؟
عزیز من به نظرم هر چیزی سر جای خودش خوبه ، اینکه دنبال عرفان و اینجور چیزا رفتی خیلی خوبه،این نشون میده که شما فرد عمیقی هستین و مسیر درستی را در پیش گرفته اید ، ولی این دلیل نمیشه که ساکت و غمگین بشی
برای اینکه در هر جمعی بتونی ابراز وجود بکنی ، باید حضور ذهن خوبی داشته باشی و برای افزایش حضور ذهن بهتر، لازمه که مطالعه زیادی داشته باشی تا روابط عمومی قوی داشته باشی ، و اینکه جلوی آینه تمرین کنی ، مثلا بایست جلو آینه و در مورد موضوعی با خودت صحبت کن ، اینطوری می تونی تمرین سخنوری کنی
البته شوخ بودن یه چیزه ، و مسخره کردن معلم و سرکار گذاشتن دیگران یه چیز دیگه ، این کارا اصلا صحیح نیست ، برای شاد بودن دلیلی نداره حتما دیگران رو سر کار بذاریم یا مسخره کنیم
سلام دوست عزیز
من خیلی خوب متوجه میشم شما چی میگی. چون خودم هم تقریبا همین مراحل را داشتم.
ببین چند تا مساله را باید تفکیک کنی.
یکی اینکه چه چیز هایی توی دین حتما باید باشه و چه چیزهایی نه. مثلن نماز و روزه را نمیشه نادیده گرفت اما پوشیدک رنگه سیاه بیشتر از اینکه مساله دینی باشه مساله عرفی و فرهنگی است. اگه اینا را از هم تفکیک کنی اونوقت میتونی تشخص بدی که کجا میشه کوتاه اومد کجا نمیشه.
مساله دیگه که باید بهش توجه کنی اینه که خدا از هر کسی به اندازه توانش انتظار داره بنابراین برای اینکه از دین زاده نشی تا جائی که میتونی عمل کن اما خودت را از نظره روانی تحته فشار نگذار
سعی کن بیشتر راجع به دین و نقشش توی زندگی فکرو مطاله کنی... همچینی سعی کن خودت را بشناسی و اگه مثلن خجالتی هستی و .... اونا را برطرف کنی نه اینکه بهانه دینی براش بتراشی
اما در مورد دوستان یا حرف دیگران... این مساله توی همه تاریخ و برا همه کسانی که به اصلی پایبند بودند پیش آمده.... شاید اینجوری خدا میخاد ببینه تو چقدر ایمانت قوی هست.... خودت ازش کمک بگیر و مطمئن باش کمکت میکنه .... ان الله یدافع عن الذین امنو
اما عمل به دستورات خدا در ۹۵ درصد موارد منافاتی با بودن بادیگران نداره. بنابراین سعی کن زمانهایی که دیگران به کار گناهی مشغول نیستند با انها باشی و همچنین سعی کن همیشه بهشون محبت کنی...یه ایه تو قران هست که به پیامبر میگه فقط تا زمانی که افراد در حال گونه هستند ازشون دور شو... اگه بگردی پیداش میکنی الان عربیش یادم نیست
تعادل یکی از ارکان مهم دین ما است.
امیدوارم موفق و پایدار باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط man
در حالی که منم از لباسای نقش دار و خوشکل خوشم میاد ولی چون دین سادگی رو گفته من مجبورم که خیلی ساده پوش باشم تازه دین یه چادر سیاه رو هم توصیه کرده که من فقط به مانتوی سیاه بسنده کردم. اون وقتا موسیقی گوش نمی دادم ولی تو کلاسمون هر کی یه موبایل دستشه موسیقی می گیره...حالا که منم موسیقی می گیرم مامانم خیلی سرزنشم می کنه می گه اخلاقت عوض شده برات متاسفم...این مسائل عذابم می ده تازه خیلی چیزای دیگه هست که به خاطر طولانی نشدن نمی نویسم.
man عزيز
دين نگفته لباس هاي نقش دار و خوشكل نپوش،جايي نديدم اسلام بگه فقط لباس ساده بپوش
اسلام فقط گفته لباسي بپوش كه حجابت را رعايت كنه، پوشيده باشه
نگفته سياه بپوش، اتفاقا اسلام سياه را مكروه ميدونه ،چرا فقط مانتو سياه ميپوشي، مانتو رنگي قشنگ كه اولا اندازه اش مناسب باشه و ثانيا رنگش هم جلف و جيغ نباشه خيلي هم خوبه
در مورد موسيقي هم اسلام اصلا نگفته موسيقي گوش نكنيد، اسلام حتي ميگه قران را با صداي زيبا بخونين كه خودش نوعي موسيقي به حساب مياد
ولي ميگه موسيقي اي گوش كنين كه شما را به طرب نندازه همين
اسلام با هيچ چيز خوبي مخالف نيست شما يه كم داري زيادي به خودت سخت ميگيري
شما ميتوني خوب بپوشي بگي بخندي اسلام با هيچ كدوم از اينها مخالف نيست ولي در نارش خدا را هم اطاعت كني
در ضمن بهت تبريك ميگم كه اينقدر دختر خوبي هستي و اينقدر به خداي خودت علاقه داري كه به خاطرش از بعضي لذت هاي زود گذر ميگذري:72:
ولي مطمئن باش خدا جواب اين خوبي هاتا ميده