-
پوچی
سلام من مدتی هست که احساس می کنم روابط زن و مردها پر از خیانت و دروغ و پوچی هست. البته من مردای خوبی سر راهم قرار نگرفتند اما یه طورایی با دیدن تنهایی دخترهای اطرافم و شرایط بد اجتماع حس بدی به آینده دارم. گمونم در آینده تعداد زیادی دختر تنها خواهیم داشت. البته الان هم همین طوره. یا دست کم اطراف من اینطوره. یه چیزی بگید من برگردم به اون دید مثبت و قشنگ به زندگی.
-
RE: پوچی
سلام.
چی شده عزیزم؟ چه اتفاقی دیدی که این جوری فکر میکنی؟
منم نامردی ها رو میبینم. زیاد هم هستن هم از طرف آقایون هم خانما. ولی هنوز نسل آدمای خوب از روی زمین برداشته نشده.:72:
-
با همه ی سعی ای که دارم می کنم که بدبین نباشم و ندیده و نشنیده بګیرم، با ممول موافقم ...
یه ترس و تردید و پوچی خاصی می بینم.
شاید از بس قصه ی خیانت شنیدیم و دیدیم.
-
سلام
این مواردی که می گید کجا بوده و از کجا مطلع شدید؟ دوستی های قبل از ازدواج بوده یا بعد از ازدواج؟
متاسفانه این مسئله وجود داره اما به نظر من تعدادشون به نسبت کسانی که خیانت نمی کنن خیلی خیلی کمتره. کامل تر توضیح بدین که چرا همچین احساسی در شما به وجود اومده؟
-
سلام عزیزم نباید اینطوری فکر کنی قشنگیای دنیا خیلی بیشتر از زشتیاشه.....:305:
همیشه سعی کن نیمه ی پر لیوان رو ببینی نه خالیشو:305:
هروقت حس نا امیدی اومد بدون شیطانه پس سریع به خدا نگاه کن که سرتاسر امیده منم هروقت دلم می گیره از شرو شور دنیا و ناامیدیاشو می بینم فقط با خدا حرف میزنم و قرآن می خونم بعد میفهمم نه بابا زندگی خیلی قشنگه:310: چون توش خدا رو داره خدایی که به فکر همه ی بنده هاش هست...فراموششون نمی کنه و هوای همه رو داره پس این افکار شیطانیه که گهگداری به سراغ آدم میاد نباید بش محل گذاشت باید زد توسرش:101:دورش انداخت وبه زیبایی ها نگاه کرد آینده روشن و زیباست اگر تا آخر دنیا با خدا باشیم مظهرهمه ی زیباییها و امیدها ونووووووور:305:
عزیزم به زندگی اینطور نگاه کن با امید و عشق وبدون تا خدا هست خوشبختی و امید هم زندس و خدا همیشه هست پس خوشبختی و امید هم همیشه زندس.....:43::228:
امیدوارم همیشه شاد باشی و به آینده امیدوار:16:
-
memul گرامی
مشابه حس و حال شما در تاپیک زیر نیز هست ، لطفاً این تاپیک را مطالعه کنید ، قطعاً مفید خواهد بود
خيانت زن.من جرعت نميكنم به زن گرفتن حتي فكر كنم.