به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 شهریور 89 [ 23:15]
    سطح
    29
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 32 در 10 پست

Array

+خيانت زن.من جرعت نميكنم به زن گرفتن حتي فكر كنم.

خيانت زن.من جرعت نميكنم به زن گرفتن حتي فكر كنم.
    سلام.دوستان من يه پسر مجردم كه تو اين مملكت ... بزرگ شدم.مهندس برق هستم.
    الانم كه به سن ازدواج رسيدم خانواده اسرار دارن كه ازدواج كنم!
    كه حتي جرعت فكر كردن بهشو نميكنم چه برسه به اينكه بخوام ازدواج كنم.چون نميتونم به هيچ دختري اعتماد كنم.چيزي كه تنمو ميلرزونه واژه خيانته.
    وقتي كه وضع بعضي زن هاي متاهل رو ميبينم كه زندگيشون پر از خيانت و .. هست.ديگه به ازدواج فكر نميكنم.خيلي هاشون براي خودشون دليل هايي دارن ولي از نظر من خيانت هيچ دليل موجهي نميتونه داشته باشه.
    با اين وضع خيلي به ازدواج بد بين شدم.شايد تا آخر عمر ازدواج نكنم.
    حالا از شما ها كمك ميخوام
    چطور ميتونم با انتخاب درست از اين امر پيشگيري كنم؟اصلا ميشه با انتخاب درست اين كارو كرد؟
    خودم آدم معتقدي هستم.اهل هيچ كاري نبودم تا حالا.
    ميدونم كه دختر بايد مومن باشه و با حجاب و... ولي من كسي رو ميشناسم كه فكر ميكردم پانزدهمين معصوم روي زمينه.ولي فهميدم كه ايشونم...آره!
    خودم كه فكر ميكنم با انتخاب درست نشه جلوي اين كارو گرفت!پس چطور ميشه از طرف مقابل خيانت نديد؟
    حالا ميخوام نظر شما رو بدونم.اگه كسي هست كه در اين مورد تجربه داره كمكم كنه.
    شايد اگه بيشتر خانوما نظر بدن بهتر باشه.

2. 3 کاربر از پست مفید pouya88 تشکرکرده اند .

pouya88 (جمعه 26 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 شهریور 99 [ 16:54]
    سطح
    77
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array

RE: خيانت زن.من جرعت نميكنم به زن گرفتن حتي فكر كنم.

به نظرم اين طرز تفكر مي تونه به خاطر چند دليل باشه كه مهمترين اونا ايناس:
    1. تماشاي مفرط! فيلمهاي خارجي (هاليوودي)
    2. دوستي با رفيق ناباب! (كساني كه دائم صحبتشون و دغدغه شون دختر و زن مردمه)

اگه آدم معتقدي هستي، نبايد "بد بين" و "شكاك" باشي.

4. 7 کاربر از پست مفید mostafun تشکرکرده اند .

mostafun (جمعه 06 خرداد 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

دوست عزيز هر چيزي ممكنه روزي خطرناك باشه اگه از راه درستش وارد نشيم همين اب خوردن ساده رو در نظر بگيريم يه كار عادي و روزمره اما ممكنه يه روز بپره گلومون و فاتحه!!!

زن گرفتن هم ممكنه اگه از روي اصول نباشه به همين جا ختم بشه اما خيانت عده اي باعث نميشه ما به خودمون اجازه بديم اصل قضيه رو كلا پاك كنيم و مثلا براي هميشه قيد ازدواج رو بزنيم.....

شما از خيانت خانم ها گفتي اما مرد هاي رو نديده گرفتي....نبايد همه رو به يه چوب زد.....خائن چه زن چه مرد چه مجرد چه متاهل هميشه بوده و هست دليلي نداره ذهنت رو نسبت به ازدواج خراب كني...

به نظر من شما زيادي به اون ادم اعتماد داشتي حالا خيلي خورده توي ذوقت......

كاري كه از دست شما بر مياد اينه كه يه دختر اصيل و خونواده دار و ....رو از طريق خانواده پيدا كني و ....اول ازدواج روي پيشوني هيچ كس ننوشتن كه قراره بعدا خيانت كنه اين شما هستي كه بايد مراقب زندگيت و همسرت باشي......
    زياد سخت نگير....از قديم گفتن ادم از هر چي بترسه سرش ميادا..زياد به اين قضيه فكر نكن....مثبت انديــــــــــــــش باش و به جنبه هاي خوب قضيه فكر كن نه احتمالات منفي و ضعيف

يه سوال فني از اقاي mostafun من منظورتون رو متوجه نشدم.....چه ارتباطي بين ترس از خيانت و فيلم خارجي ديدن هست!؟؟؟

6. 6 کاربر از پست مفید parnian1 تشکرکرده اند .

parnian1 (یکشنبه 24 مرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    77
    دستاوردها:
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array

معمولا در فيلمهاي خارجي، تصوير متفاوتي از "زن" با آنچه در فرهنگ خودمان تصور مي كنيم، مي بينيم. در برخي از اين فيلمها "خيانت" به راحتي نمايش داده مي شود و انگار بخشي از زندگي روزانه هستند و بايد به دنبال راهي براي كنار آمدن با آن گشت! همانطور كه اكثر قريب به اتفاق "عشقها" در اين فيلمها به "بوس و كنار" مي انجامد! خوب اينها با فرهنگ ما (نمي گويم درست يا غلط) كه عاشق و معشوق هاي باحيايي دارد - كه حاضرند سر به بيابان بگذارند و مجنون شوند- تفاوت دارد.
    ديدن مداوم اين فيلمها، به نظر من باعث مي شود كه اين موضوعات را به صورت يك قانون كلي بپذيريم و آن را به خودمان هم تعميم دهيم.

8. 3 کاربر از پست مفید mostafun تشکرکرده اند .

mostafun (چهارشنبه 25 فروردین 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya88
    [size=large]
    حالا از شما ها كمك ميخوام
    چطور ميتونم با انتخاب درست از اين امر پيشگيري كنم؟اصلا ميشه با انتخاب درست اين كارو كرد؟
    خودم آدم معتقدي هستم.اهل هيچ كاري نبودم تا حالا.
    ميدونم كه دختر بايد مومن باشه و با حجاب و... ولي من كسي رو ميشناسم كه فكر ميكردم پانزدهمين معصوم روي زمينه.ولي فهميدم كه ايشونم...آره!
    خودم كه فكر ميكنم با انتخاب درست نشه جلوي اين كارو گرفت!پس چطور ميشه از طرف مقابل خيانت نديد؟
    حالا ميخوام نظر شما رو بدونم.اگه كسي هست كه در اين مورد تجربه داره كمكم كنه.
    شايد اگه بيشتر خانوما نظر بدن بهتر باشه.
    سلام
    معمولا ترس از خیانت در ازدواج برای همه وجود دارد تا حدودی هم طبیعی هست خصوصا با توجه به شرایط کنونی جامعه . اما دلیل منطقی و قانع کننده برای عدم ازدواج محسوب نمی شود به عنوان مثال آتش را در نظر بگیرید در بسیاری از موارد کاربرد دارد حال نمی توان گفت چون باعث سوختگی می شود نباید استفاده شود یعنی ترک خیر کثیر به دلیل شر قلیل نادرست هست در رابطه با ازدواج هم تا اندازه ای که در حوزه اختیار انسان هست می توان به کمک عقل و خرد تصمیم صحیح گرفت و آن بخشی که از اختیار انسان خارج است را به خداوند واگذار کرد .و اگر انسان معتقدی هستید مطمئن باشید خداوند شما را تنها نمی گذارد چون ما انعکاس رفتار خود را می بینیم .در مورد فردی که موجب بدبینی شما به ازدواج شدند شاید ایشون جو فروش گندم نما بودند مومن بودن تنها تظاهر به با حجاب بودن نیست . مواردی مانند حجاب باطنی ،پایبندی به اصول اخلاقی ،داشتن خط قرمز مخصوصا در ارتباط با جنس مخالف ،خانواده ای که فرد در آن رشد یافته عوامل موثر در پیشگری از خیانت هستند .
    موفق باشید

10. 7 کاربر از پست مفید sogand66 تشکرکرده اند .

sogand66 (سه شنبه 17 فروردین 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

Array

آقای پویا شما اگر یه درصد بگیری، اصلا نه یه حساب کوچیک سر انگشتی میگه خانمها همه وفادارند جز استثناها و آقایون همه خیانتکارند جز استثناها.
    فقط فکر کنید خانمها چه دل و جرأتی دارند که حاضر میشوند ریسک کنند و ازدواج کنند. در ضمن اون آقایونی که حاضر میشوند زنای محصنه انجام دهند چه موجوداتی هستند من نمیدانم!
    ندرتا خانم متاهلی حاضر میشود خیانت کند که آنهم بررسی های خاص خودش را میطلبد. اما مردها اطولا یک میل غریزی به خیانت دارند آنقدر که دین ما اسلام هم دیده چاره ای ندارد جز اینکه خودش محترمانه دستور خیانت را برای مرد صادر کند. آنوقت عیاش ترین و لا ابالی ترین و بی دین ترین مردها خیانتشان که آشکار میشود اسمش را میگذارند اینکه بین خودشان صیغه خوانده اند و خوب میشود حلال!
    خیانت زن متاهل در جامعه ما جزو کیس های نادر است ولی اگر واقع بین تر باشیم همواره مردان بسیار کثیفی هستند که حاضر بشوند با یک زن همسر دار وارد رابطه بشوند. حالا پیدا کنید طرف مجهول معادله را!

12. 6 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (سه شنبه 17 فروردین 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 خرداد 89 [ 00:25]
    سطح
    29
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    تشکرها
    65

تشکرشده 65 در 31 پست

Array

منم يه زماني دچار اين مشكل بودم ولي با مرور زمان حل شد برام
    يه ذره فكر منطقي مي خواد و احساساتي نبودن كه همين احساسات و فكرا مثل خوره آدم رو مي خوره و داغون ميكنه
    من برا خودم آدمارو ازين نظر دسته بندي كردم :
    1) خيانت مي كنن
    2) كاري مي كنيم كه خيانت كنن
    3) خيانت نمي كنن
    گروه اول : افراد بي بند و بار كه 20 كيلومتري فرياد ميزنن چه جورين توضيح بيشتر نمي خواد (بعضياشونم انقدا تابلو نيستن )
    گروه دوم : اهميت ندادن به همسر ، سرد بودن و .... ( در بعضي مواردم كششي نيست كه فرد ميخواد طلاق بگيره و طرف مقابل نميذاره و رابطه ميرسه به خيانت يا ادامه دادن مرد يا زن براي بچه ها يا وجهه اجتماعي و عدم استقلال مالي زن )
    گروه سوم : به اين گروهم برخورد كردم كه انگار اصلا اين موضوع براشون تعريف نشدست كه يا دليلش زندگيشونه كه جذبشون كرده يا در بسياري از موارد تدين و ...
    سر اينكه ميگيد دختر با حجاب بود و ..... ولي بازم ...... تعداد زيادي دختر مثلا با حجاب ديديم كه چشم ناپاكن يا .... حجاب واقعي به متانته و حتي نحوه حرف زدن تن صدا و غيره رو هم شامل ميشه و البته پوشش رو.
    به ذاته زن ها كمتر از مردها خيانت مي كننن چون يه عامل بازدارنده به اسم حيا در زن وجود داره كه در مرد خيلي كمتره بگذريم كه الان خيلي از دخترا ......
    به ندرت پيش مياد كه يك زن متاهل تو ايران خيانت كنه چون ما خانواده برامون مهمه و مادر رو راس خانواده ميدونيم و مظهر پاكي و خوبي . عموما يه زن هميشه مي خواد مادر خوبي باشه چطور ميتونه با ناپاكيش خودش رو ازين حس كه مادر خوبي براي بچه هاش بشه محروم كنه
    تو همين تالار همدردي كه يه ذره بگرديد مي بينيد يه زن با وجود مشكلاتي مثل اعتياد و زنبارگي شوهرش داره مي جنگه برا زندگيش تازه دربه در دنبال يه تخته پاره ميگرده كه زندگي غرق شدش رو نجات بده . حتي همون دختري كه شمارو بدبين كرده هم ازين قاعده مستثني نيست شايد تو ذهنش الان كه مجرد هست اين مسائل براش تفريح باشه ( حماقت غير قابل وصف ) ولي بعد ازدواجش همون طور كه در ناخودآگاهش هست خودش رو براي يك نفر مي خواد.
    زن به طور ذاتي به خانواده پايبند تره و خيانتش هم معمولا از برآورده نشدن توقعاتش مياد كه بازم خيلي زيادن زنهايي كه به چيزي كه از زندگي مشترك مي خواستن نرسيدن ولي فكر خيانت رو هم توي ذهنشون راه ندادن . تعداد كمي از زنها كه بيشتر هم تو خانواده هاي بي قيد هستن مرتكب خيانت ميشن . يا براي نارضايتي يا در بعضي موارد انتقام خيانت طرف مقابل
    بعضيام كه تازه خيانت كنن ميشن انگشت كوچيكه شوهرشون . به هم ميان ديگه!!! ما چيكاره ايم.
    عموما خيانت تو زندگي زناشويي از طرف افرادي كه يا گذشته پاكي داشتن يا فقط يه اشتباه كوچيك همراه با پشيماني داشتن كمتر پيش مياد
    تربيت خانوادگي ، نحوه برخورد با جنس مخالف ، تدين واقعي نه ظاهري و ... عوامل موثر اند
    اين ترس مثل ترس كسي ميمونه كه از تصادف بترسه و از خونه بيرون نره اين كه نميشه زندگي .
    چنين فردي مي تونه خونه آيندش رو نزديك اتوبان نخره و خودشم از پل عابر استفاده كنه (شوهر خوبي باشيد ) اين كاريه كه از دستش بر مياد .
    مرگ هم حقه و ممكنه اين مرگ رو تصادف برامون رقم بزنه . مرگ اينجا سختي هست كه هر فردي تو زندگيش مي كشه هيچكسم نيست كه بگه طعم اين سختي رو نكشيده
    حالا هركس به يه طريقي يكي اوضاع بد مالي ، يكي بيماري صعب العلاج ، يكي فرزند بد ، يكي زندگي زناشويي نا موفق و .....

آيه 26 سوره نور :
    الخبيثات للخبيثين و الخبيثون للخبيثات و الطيبات للطيبين و الطيبون للطيبات اولئك مبرّون ممّا يقولون لهم مغفرة و رزق كريم

14. 5 کاربر از پست مفید mahtab66 تشکرکرده اند .

mahtab66 (جمعه 19 فروردین 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 شهریور 89 [ 23:15]
    سطح
    29
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 32 در 10 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل
    آقای پویا شما اگر یه درصد بگیری، اصلا نه یه حساب کوچیک سر انگشتی میگه خانمها همه وفادارند جز استثناها و آقایون همه خیانتکارند جز استثناها.
    فقط فکر کنید خانمها چه دل و جرأتی دارند که حاضر میشوند ریسک کنند و ازدواج کنند. در ضمن اون آقایونی که حاضر میشوند زنای محصنه انجام دهند چه موجوداتی هستند من نمیدانم!
    ندرتا خانم متاهلی حاضر میشود خیانت کند که آنهم بررسی های خاص خودش را میطلبد. اما مردها اطولا یک میل غریزی به خیانت دارند آنقدر که دین ما اسلام هم دیده چاره ای ندارد جز اینکه خودش محترمانه دستور خیانت را برای مرد صادر کند. آنوقت عیاش ترین و لا ابالی ترین و بی دین ترین مردها خیانتشان که آشکار میشود اسمش را میگذارند اینکه بین خودشان صیغه خوانده اند و خوب میشود حلال!
    خیانت زن متاهل در جامعه ما جزو کیس های نادر است ولی اگر واقع بین تر باشیم همواره مردان بسیار کثیفی هستند که حاضر بشوند با یک زن همسر دار وارد رابطه بشوند. حالا پیدا کنید طرف مجهول معادله را!
    دوستان سلام.ممنون كه نظر دادين.فكر نميكردم تو يه روز اينهمه پست ببينم.
    با نظر شما موافق نيستم.من خيانتو تو زندگييه خيليا ديدم.از فرهنگ ها و وضع مالي مختلف.مثلا:استاد دانشگاه و مهندسو كارگرو روحانيو(بله همسر يه روحاني)...
    اكثر اين زنها به قدري گستاخ بودن كه با وجود داشتن بچه تو خونه,شريك خيانتشونو به خونه خودشون مياوردن.
    فكر كنم شماها خيلي خوش بين هستين,ولي من نميتونم سرمو زير برف كنمو بگم:همه چي آرومه,من چقدر خوشحالم...
    يكي از كارگر هاي مرد شركتمون كه قبلا تو نيروي انتظامي بود رو مثال ميزنم.اين آدم نما يكي از اين مردهاست كه شما گفتين.اين طور كه ما ديديم,ايشون دست روي هر موجود مونث كه ميذاشتن محال بود كه نتونن به قول خودمون مخشو نزنن.مجرد ومتاهل نداشت.خودشم اين مطلبو تاييد ميكرد كه تا حالا نشده كه نتونن كسي از راه به در كنن.ايشون با لباس نظام هم خونه اين زنها ميرفت!به دليل همين كارهاشم از نظام اخراج شد.
    ولي بازم دست بردار نبودو به قول خودش بازم به فتوحاتش ادامه ميداد!
    باور تون نميشه اگه من بعضي از اين كارهاشو تعريف كنم!
    مثالا ميگفت كه تو خونه كسي رفته كه زن اين خونه با قرص خواب آور شوهررو...تو اتاق بقل هم با اين آقا...بله...!!!
    البته من با چشماي خودم بدبخت شدن اين آدمو ديدم.ولي حرفم اينجاست كه با داشتن قدي كوتاهو قيافه بد,چطور ميتونست اين كارها رو انجام بده؟يعني از راه بدر كردن زنها اينقدر آسونه؟؟
    اين جور افراد هم تو جامعه ما كم نيستن.حالا شما چطور ميگين من خوش بين باشم؟
    چرا زنها اينقدر بد بخت شدن كه اينطور كارها رو انجام ميدن؟؟مشكل كجاست؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafun
    به نظرم اين طرز تفكر مي تونه به خاطر چند دليل باشه كه مهمترين اونا ايناس:
    1. تماشاي مفرط! فيلمهاي خارجي (هاليوودي)
    2. دوستي با رفيق ناباب! (كساني كه دائم صحبتشون و دغدغه شون دختر و زن مردمه)

اگه آدم معتقدي هستي، نبايد "بد بين" و "شكاك" باشي.
    مصطفي جان من وقت نميكنم بخوابم,چه برسه فيلم ببينم!

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 مرداد 89 [ 13:38]
    سطح
    40
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 167
    دستاوردها:
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 9 پست

Array

خیانت ربطی به جنسیت نداره همه میتونن دست به چنین کاری بزنن اگر قرار باشه اینقدر ذهنیت ما بد باشه که تو این دنیا نمیشه زندگی کرد به نظر بنده خانومها خیلی بیشتر از آقایون وقتی وارد یه زندگی میشن متعهد تر هستن چون خانومها نسبت به آقایون عاطفی تر هستن و تنوع طلبیشون خیلی کمتر البته استثناء هم داریم اگر قرار باشه ذهنیت شما اینجوری باشه پس خانومی هم که میخواد همسر آیندتون بشه باید همش نگران این باشه که یه روز شما بهش خیانت کنید فکرتون رو و دیدتون رو خوب کنید

17. کاربر روبرو از پست مفید shabetarik تشکرکرده است .

shabetarik (پنجشنبه 28 اردیبهشت 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    77
    دستاوردها:
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array

به نظر من شما به جاي هم صحبتي با همچين آدمهايي، چند تا رفيق "خوشبين" و "مثبت" پيدا كن. اگه نمي توني، تنهايي رو پيشه ي خودت كن كه مولا علي با اين مضمون فرموده: رفيق خوب بهتر از تنهايي و تنهايي بهتر از رفيق بد است.
    دور و بر همه ي ما آدمهايي هستند كه با "افتخار" از رفتار "غير انساني" و "كثيف" خودشون حرف مي زنن و براي جلب مستمع، از دروغ، اغراق و خيالپردازي ها ابلهانه هم خيلي استفاده ميكنن، راه مقابله با اينجور آدمها هم "گوش نكردن" به حرفهاي اوناس.
    اصلا همين همنشيني با اين جور افراد، ناخودآگاه اين تصورات رو به آدم القا مي كنه.

19. 12 کاربر از پست مفید mostafun تشکرکرده اند .

mostafun (جمعه 06 خرداد 90)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)