-
دوست داشتن
سلام دوستان من با پسري تو سايت آشنا شدم حدود 4 ماهه ميگه قصدم ازدواجه و لي با يد قول بدي اگه واست خواستگار خووب اومد رد نکني و به هم وابسته نشيم ميدونيد من شک دارم که قصدش ازدواج باشه ميگه شغل برادر خانمم براي من مهمه يا اگه پدرم رضايت نداشته باشه من رو حرفش حذف نميزنم اينا منوبه شک ميندازه يا ميگه من بايد کسي که ميخوام باهاش ازدواج کنم يه بار بدون حجاب ببينم ميدونيد نميدونم باهاش ادامه بدم يا نه
-
RE: دوست داشتن
با سلام و عرض ادب خدمت masimah گرامي
به تالار همدردي خوش آمديد.
از آنجا كه دهها مورد مشابه اين سئوال را با توضيح و تفسير من و دوستان قبلا جواب داديم. همچنين مقالات زيادي در اين مورد در تالار هست. من توضيحات ديگري نمي دهم.
اما اگر وقت نكرديد مطالعه كيند نتيجه آخرش اينه:
با توضيحاتي كه دادي بهتره بي خيالش بشي و ارتباطت را به كلي با او قطع كن. :160:
دوستان لطفا لينك مقالات و سئوالات مشابه را اگر تمايل داشتند براي ايشون قرار دهند.:303:
-
میشه به چند تا سوال من جواب بدی :72:
تا چه حد باهم ارتباط داشتین،دیدیش تا حالا؟صحبت کردی؟
چی شد که حرف از ازدواج به میون اومد؟ از اولش اینو گفت،یابعد از مدتی رابطه؟
شرایطش به ازدواج میخوره؟خودت چطور؟یافقط صرف اینکه ازهم خوشتون اومده گفتین باهم ازدواج کنین؟
به حرفاش و رفتارش اطمینان داری که راست میگه؟
ازحرفاش مشخصه تکلیف خودش با خودش مشخص نیست و فقط تو روبه عنوان یه گزینه مناسب تو ذهن داره،ضمنا اگه قصد ازدواجیه،خب بگو بیاد خواستگاری،نمیاد؟چرا؟
-
آره همون اول که توسايت برام پيام گذاشته بود با هدف ازدواج بود وبلافاصله همديگرو ديديم بعد ايشون تماس گرفتن که ميخوا د اين رابطه رو با هدف ازدواج ادامه بده رابطمون در حد بيرون رفتن و رستوان همين نه بيشتراونم بعدارز ساعت کاري من درسم تموم شده و والان در يه سازمان نيمه خصوصي کار ميکنم ايشون هم داره رو پايان نامه ارشدش کار ميکنه البته قرار ازاين هفته بره سرکار يه کار خوبه دولتي با حقوق مناسب خيلي دوست داره سريعتر سرو سامان بگيره خانوادش شهرستان زندگگي ميکنن و هردوشون معلم هستن ميگفت تنها مشکلش براي ازدواج اينکه کار پيدا کنه و نسبت به من به يقين برسه البته ما درمورد يه سري مسائلمثل تعهئد اخلاق خانواده صحبت کرديم وليچيزي که باعث نگراني من ميشه اينه که ايشون يه موقع هايي خيلي تماس ميگره اسمس ميزنه اما بعضي روزا هم اصلا انگارنه انگار خيلي سرد وبي تفاوت برخورد ميکنه در ضمن اوناوايل يه شب اسمسززد خداحافظي کرد و لي من اصلاجوابشو ندادم فرداش خودشتماسگرفت گفت من ميخواستم ببينم چقدربراي تو مهم هستم و .......الان واقعا نميدونم بايد چيکار کنم
راستي يه خواستگار هم دارم که شرايط کاريش و خانوادگيش خوبه اما به دلم نمشينه رفتارش
-
از قدیم گفتن نقدرو بچسب ونسیه رو ... :305: .ولی میتونی باخواستگارت در جهت شناخت بیشتر ارتباط داشته باشی ،اونوقت کاملا متوجه میشی کدومشون بهترن،ضمن اینکه به همون دوست محترمتونم بگی خواستگار جدی داری،ببین هم عکس العملش چیه هم تصمیمش واسه اینده چیه وچیکار میکنه،یه جورایی اتمام حجت صوری بکن.
در مورد ارتباطت با ایشون من مشکل خاصی نمیبینم که بهش شک کنی که قصد ازدواجی هست یا نه،ضمن اینکه زیاد جدی نیست توی این امر،انگار دوست داره ولی شرایطش کامل فراهم نشده،از برخورداشم اگه واست عجیبه خوب میخواسته امتحانت کنه دیگه.
-