سلام اقای amf66 عزیز
از خوندن پستتون واقعا متاسف شدم من و همسرم هم در حال حاضر شرایط شما رو داریم دادخواست طلاق توافقی را گرفتیم اما با شرکت در جلسات مشاوره دادگاه و درخواست مشاوره از من که یک فرصت دیگر به همسرم بدم تصمیم دارم برای اینکه هیچ عذاب وجدانی در اینده نداشته باشم از این جهت که تمام تلاش خودم را برای بهبود روابطمون انجام دادم یک فرصت یک ماهه به ایشان بدم . امیدوارم خانوم شما هم با شرکت در این جلسات نظرشون تغییر کنه , از صمیم قلبم براتون دعا می کنم.

ولی به نظر منم شما خیلی تلاش کردین برای برگردوندن همسرتون و درست کردن شرایط، بنظرم دیگه باید دست از تلاش و تقلا بردارین،و بذارین هرچی که میخواد اتفاق بیفته بیفته. احتمالا خانومتون یا واقعا مصر به طلاقه، یا اینکه مردد بوده و وقتی اینهمه اصرار از سمت شما رو دیده، اثر معکوس روش گذاشته و بیشتر باعث سر خوردنش بسمت جدایی شده، اکثر خانمها واقعا همینطورن، گاهی بی محلی و سرد شدن انگار بیشتر روشون تاثیر داره، البته تاکید میکنم که گاهی... ولی الان دقیقا همون موقع برای خانوم شماست، بهتره آخرین تیر ترکش رو رها کنید و بی تفاوت و بی توجه بشید، شاید ایشون این بار کوتاه اومدن، اگر هم نیومدن و همچنان روی طلاق اصرار داشتن که بنظرم زودتر تمومش کنید برای شما بهتره و کمتر عذاب میکشید. آرزو دارم هرچی خیر هست براتون پیش بیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)