سلام ماندگار جون گلم اصلا همه ی خانمای ایران گلن خانمی اشک به چشمت نیار عزیزم زندگی واسه تو برای تو الویت زندگیت باید این باشه اول خودت وخدا دوم خودت وخودت سوم خودت وشوهرت اما زندگی تو اینطوری نیست الویت هات عوض شده خودتو گذاشتی اخر وشوهرت بالا بردی عزیزم فکرنمیکنی یکم رفتارت مادرانه است تا همسرانه اینکه براش لقمه بگیری ومدام نوازشش کنی وقربون صدقش بری کارهاش رو انجام بدی مادرانه است و مردها اصلا از وضعیت راضی نیستن خودت گفتی شوهرت حواس پرت وقتی میخواد از خونه خارج شه چیزایی مثل کیف پولش سوییچش و... بهش یاداوری میکنی؟وقتی میره بیرون ومیخوادبرای خونه چیزی بخره چندبار بهش گوشت زد میکنی؟صبحا وقتی میخواد بره سرکارش عین یه مادر بلند میشی وراهیش میکنی؟ببین عزیزم اینا رفتار مادرانه است تفاوتش با همسری خیلی ضریفه اما مردا خوب اونو میفهمن حس نمیکنی زیاد برای همسرت دم دستی شدی؟مردها بدشون میادازمحبت زیاد مادرانه از دم دستی بودن ازهمیشه چشم گفتن اونی که واسه شوهرت دورتره ببشتر جذبش کرده من هنوز همون نظر قبلیم رو دارم اینهمه سال محبت کردی ومهربون بودی حالا یمدت خودت نباید برای مردا نردبون بود تا برن بالا بلکه باید اسانسور بود وباهاشون بالا رفت اره یروزی شوهرت قدر محبتتات رو میدونه اما کی؟شاید خیلی دیر باشه عزیزم شاید وقتی که روح تو سنگ شده باشه وقتی این عذاب ها روت اثر خرابش بزاره وتموم بشی شوهرت میدونه با حرفاش عذابت میده خوبم میدونه اما نمیگم از قصد میکنه وجودش ناارومه شما دونفر جفتتون در درونتون مشکل دارین شوهرت از اون زن ضربه خورده دوست داره سرش تلافی دربیاره دوست داره حرصش بده ولی اون زن کجاست؟خوش و خرم تو خونش واین بیشتر شوهرتون حرص میده دنبال اینه نیشش بزنه واروم بگیره اما اون نیست اون خوشبخته پس روح شوهرت عذاب میکشه میادبه تو میگه تا تورو اذیت کنه بجای اون این توی ناخوداگاهش واز قصدنیست اون فقط میخواد خودشو خالی کنه ناراحت میشه وقتی سر تو خالی میکنه یمدت میریزه تو خودش ودوباره میگه نه اون منو عذاب داده من اینو عذاب میده میگم که درونش داغونه وخودشم نمیفهمه چی میخواد مثلا من خودم یزمان کسی که خیلی اذیتم کرده بود ومنم ازش متنفر شده بودم میخواست ازمن جداشه من واقعا دوسش نداشتم اما ناخوداگاه نمیزاشتم برهالتماسش میکردم خواهشش میکردم بمونه چرا چون میخواستم من ضربه رو بزنم دوست نداشتم اون با خوشی بره وبعدها این قضیه رو فهمیدم شوهرت هم هی دنبالشه تا سختی تو زندگی اون ببینه علاقه نیست مطمین باش وشوهرت نتونسته اونو ببخشه وردش کنه
مشکلات خودتم که زیاده بخاطر وضع خانوادگیت ومهربونی زیاد ذاتیت خیلی خودت دم دستی کردی خودتو پیشش پست کردی وقشنگ خودتو پایین تر میدونی خودتو ضعیف میبینی وعین یه دختر کوچولو دمبال محبت وارامشی نیازمند شوهرت شدی گفتی پول بهت میده یعنی چی؟یعنی میخواد تامینت کنه پس تو از نهایت این تامین استفاده ببر تا بفهمه اگه بازم بیشترتامینت کنه تو خوش حال تر میشی
میگی اون باید تو اوج بمونه اره پیش بقیه خوبه که توی اوج باشه اما نزار این تو خونتون هم نفوذ کنه در ظاهر همچی تحت نظر اون اما نزار محبتتات واقعا حس بالا بودن بهش دست بده چون اونوقت توی ذهنش تورو پست تر میدونه و کارات وزحماتت رو نمیبینه بزار تو ذهنش بگه خانوم من خیلی خوبه ها بزار فکر کنه اگه تو اون بالاتر میزاری این واقعی نیست وبه خاطر خانومی خودته مهربونی تو شعور تو نمیدونم میتونم بفهمونم یانه
اعتماد به نفست ببر بالا با زیبایی با لباس با کلاس ومحبتتو به شوهرت کم کن شروع کننده نباش مثلا موقع غذا بگو عزیزم بیا ناهار امادست همین قبلشم یه لباس خوشگل بپوش خلاصه خودتو توپ کن موقع غذا هی نگاش نکن وتو دلت قربون صدقش نرو نگو اینو بخور اونو بخور کم خوردی چرا یواش میخوری اصلا! غذای خودتو بخور ودرو دیوار نگاه کن برای خودت لبخندبزن وسعی کن عصرش برای خودت یه برنامه ای داشته باشی بعد از غذا سریع ضرفارو نشور برو سراغ کارت جلوی شوهرت نباش عصر بشورشون حتما یه کلاس ورزشی ویه نقاشی برو اصلا نزار راجب اون خانم کلمه ای حرف بزنه والان هم داری چوب تحمل بالات تظاهر به ناراحت نشدن وصبرت میخوری اون دیگه براش عادی شده نمیفهمه که الکی میگی وناراحت میشی بدتر جری میشه بیشتر میگه اگه خواست چیزی از اون بگه ناراحت شو بگو حوصله ندارم راجب معشوقه قدیمیت بشنوم وبروازش دور شو سرد نشو باهاش فقط شروع کننده نباش اگه
گفت غذات خوب شده یا مرسی واسه غذا بخند بگو ممنون عزیزم از ریخت افسردگی بیا بیرون زن افسرده ونالان مردو فراری میده نیاز نیست وقتی جلوی خانواده شوهرت از اون حرف میزنه بخندی اصلابیخیال بیخیال باش گوشیتو دربیار باهاش ور برو جک بخون اس ام اس بده اصلا اینگار حواست نیست نزار حرمتها بشکنه خانومی
پس رفتار مادرانه ممنوع!
قربون صدقه ودم دستی بودن ممنوع!
افسردگی وگریه و شکایت ممنوع!
خندیدن به حرفای اون معشوقه ممنوع!
شوهرم شوهرم کردن ونیازمندی زیاد ممنوع!
رسیدن به خودت وتفریحت بچت yes
امیدواری وشادبودن وزندگی کردنyes
ورزش وکلاس هنری وزیباییyes
بیخیالی به اون زن ورفتار شوهرتyes
یاد گرفتن نازوعشوه شوهر داریyeeees

......

علاقه مندی ها (Bookmarks)